Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiSleepers Otomatik Sallanan Beşiğimi Satıyorum
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaşlar.Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama Otomatik sallanan beşiğimi kızım artık büyüdüğünden satmak istiyorum.İlgilenen arkadaşlara çok uygun bir fiyat vereceğimden emin olabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar.Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama Otomatik sallanan beşiğimi kızım artık büyüdüğünden satmak istiyorum.İlgilenen arkadaşlara çok uygun bir fiyat vereceğimden emin olabilirsiniz.
ben yükledim bunsdansa tamam ozaman. nasıl alacagım senden. paradını nasıl yapacagız yani.mama sandalyeside oluyor değilmi bu arada.. yani yükseliyor. normalde bu sekilde alışveriş iyi değil ama.para olmayınca sana güvenebilirim insallah
şimdi aklıma geldi uzun zamandır mesajını görmedim ama kocayanak rumuzlu bir arkadaş aynı ürünü sattığına dair 2 defa konu açmıştı ama ilgilenen çıktı mı bilmiyorum istersen ona başvur.