- 8 Haziran 2008
- 49
- 2
Merhaba karakız, türkiye genelinde sgk kurumuyla ilgili bir sıkıntı yaşandığı için yatışım yapıldıktan sonra ameliyatımı iptal ettirmek zorunda kalmıştım sorun düzelmiş bir kaç aya kadar yatışımı tekrar yaptırcam.Benimde protez ameliyatlarıyla ilgili duyduğum olumsuz şeyler oldu, evet bacak eşitsizlikleri yada protezin çıkması gibi ama iyi ve tecrübeli bir hekimin yaptığı ameliyatta bu sorunlar yaşanmıycaktır diye düşünüyorum.Çünkü ameliyat olup mutlu olan insan sayısı çok fazla.Bende ameliyat olan kişilerle görüşerek ikna oldum.
Senin durumun tam ameliyatlık aşamaya gelmemiş olabilir bilemiyorum, ben son aşamaya kadar geldim ilk başlarda sadece ağrı vardı şimdi artık kalça eklemini hiç kullanamıyorum yani ayakakbı çorap giymek merdiven çıkmak gibi günlük hareketleri yapamıyorum ağrıyla başa çıkıyorumda tek derdim hareket kısıtlılğı oyuzden ameliyat olucam hayırlısıyla bakalım....senin içinde kararı yine ağrıların ve hareket kısıtlılığın vercektir son ana kadar bekle derim ben geçmiş olsun....
Senin durumun tam ameliyatlık aşamaya gelmemiş olabilir bilemiyorum, ben son aşamaya kadar geldim ilk başlarda sadece ağrı vardı şimdi artık kalça eklemini hiç kullanamıyorum yani ayakakbı çorap giymek merdiven çıkmak gibi günlük hareketleri yapamıyorum ağrıyla başa çıkıyorumda tek derdim hareket kısıtlılğı oyuzden ameliyat olucam hayırlısıyla bakalım....senin içinde kararı yine ağrıların ve hareket kısıtlılığın vercektir son ana kadar bekle derim ben geçmiş olsun....
öncelikle geçmiş olsun nesli bende 5 sene kortizon kullandım ve benimde
kalça kemigimde çökme oldugunu söledi doktor ve son bi kaç aydır acı evrmeye başladı doktor bana dayana bildigin yere kadar dayanacaksın ve ameliyat demişti sen ameliyat oldunmmu ben bu ameliyatta bacak kısalma oldugunu felan duydum dogru eger ameliyat olduysan ve bana bu konuda bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşeşkür ederim ve geçmiş olsun :teselli: