- 20 Mayıs 2009
- 1.032
- 4
- 37
1 yıldır tedavi oluyorum .kortizon kullanmaya 2,5 ay oldu başlayalı 60 mg dan başladım şimdi 30 mg düşürdüler, 15 kilo verdim tamamen kas kaybı oldu.doktorlar sende ilaç ters etkilerini gösteriyor dedi:) ama en çok psikolojik etkileri beni vurdu tamamen kortizona bağlı diyorlar. yeme iştahımı ne kadar ot varsa onu yiyerek geç,rmeye çalışıyorum. Çok zormuş çekmeyen anlayamıyormuş.eyvahedigeldismile Allah herkese şifa versin..
öncelikle memnun oldum tanıştığıma kaç yaşındasın?
kas kaybı bendede oldu yani kollarıma baktığım zaman anlayabiliyodum demek kas kaybıymış.kolumu kaldıramaya bile gücüm yoktu şimdi 16 mg içiyorum daha iyiyim doz düştükçe.işte bu kollarımdaki kas güçsüzlüklerinden dolayı nörolojiye gidicem bence hiç gereğide yok kortizonun yaptığı ortada .neden ot yiyosun doktorlar mı öyle beslenenmeni söyledi?bursada kime tedavi oluyosun.bende yalovada oturuyorum izmit tıp fakültesinde tedavi görüyorum.geçen bi tanıdık gördüm ablası lupusmuş bursada bi hastane ismi verdi orda bi doktora gidiyomuş çok memnunmuş falan dedi,düşündüm onada gitsemmi diye ama sonuçta tedavi heryerde aynı.allah şifamızı versin inşallah hepimizin.kortizonsuz günler diiliyorum.bide yüzüm şişti hergören bi değişik bakıyo,neyse yavaş yavaş inmeye başlar heralde.