kafamçokkarıştı
yardiminiz ve bilgileriniz icin cok tesekür ederim. ayni sorunlari yasiyan ve taniyan insanlarla derdini paylasmak o kadar iyi geliyorki bana. hepimize gecmis olsun. umarim kan tahlillerin iyi cikar kaderimmm, bende her gittigimde dört gözle sonuclari bekliyorum.
iyi, istanbulda gidebilecegim cesitli yerler varsa ben gercekden yakin bir zamanda gelim oralara danisayim doktorlarla. randevu hangi zaman icinde veriliyor? yani ona göre hazirliyayim kendimi? veya durumu anlatmak icin emaille ön görüsmeler olabiliyormu doktorlarla? oradaki bürokrasiyi bilmedigim icin herhalde cok soru soruyorum. çok teşekkür ederim jinny bende burda yeniyim çok hoşuma gitti anlatıyosun derdini karşındaki insanlar seni anlayabiliyor ben cerrahpaşa romotolojide tedavi görüyorum genelde burda uygulanan sistem şöyle. bir fakülte hastanesinin (özellikle cerrahpaşa ve çapayı tavsiye ederim.) dahiliyesini arayıp randevu alıyosun şikayetlerini anlatıyosun tahlile yolluyolar sonuç alıp tekrar dahiliye ye gidiyosun ordan seni ilgili bölüme gönderiyolar ilgili bölümde ne zaman müsaitse o zamana randevu veriyo ama durumun müsaitse maddi olarak uzman dr yada prof. istersen bu süre çok daha fazla kısalıyor vakit kaybetmeden gelmen dileğiyle kaderden sevgiler hoşşkal...
jinny alıntı yapmayı beceremedim cevabım senin yazdıklarının sonuna eklendi acemilik yaza yaza öğrenicez artık