Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

cananla arkadaşım öncelikle içten cevabın için çok teşekkürler... Benim için de dua etmen beni çoook mutlu etti.Zaten başkalarına yapılan dualar daha makbüldür ve o dua yapılırken bir melekte yanımızda durup kimin için dua ediyorsak on misli bizim olması için amin dermiş.Çok sağol arkadaşım benim yorumladığım kadarıyla senin durumun benden kolay görünüyor.Çünkü direk kadın doğuma sevketmiş seni.benim ise zamana ihtiyacım var ilaçsız hastalığın gidişatını görmek için;yani kesin birşey yok.İnş Rabbim hepimize çocuk sahibi olmayı nasip eder.
Royall sağol arkadaşım iyi dileklerin için inş karşılaırız çapada.ben ocak başında ordayım

hepinize merhabalar,
moral veren cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. haftaya doktorda randevum var, umarım her şey iyi gider. ben şu an hacettepeye gidiyorum ama yakın zamanda iş dolayısıyla istanbula taşınazcağız. dolayısıyla istanbuldaki arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. maramara ünv. hastanesinde romotoloji bölümü nasıl bilgisi olan var mı? ya da doktoru??
görüşmek üzere...

Selam herkeze bu buraya yeni üye oldum. 20 senedir SLE hastasıyım Cerrahpaşa Romatoloji Polkliniğinde tedavi görüyorum ve ayrıca 7 yıldır Yine Cerrahpaşa Romatoloji Polikliniğinde hasta kabul departmanında çalışıyorum . Hastalığım sırasında çok inişler çıkışlar yaşadım .Çok insanla tanıştım romatizmanın her çeşidini gördüm .Gercekten zor ilk zamanlar bunları kabul edemedim çünkü o zamanlar daha 13 yaşındaydım o ağrılarla nasıl başediceğimi bilemedim . Ama ailemin yardımı ve doktor ve hemşirelerin yardımıyla zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım .Ve koca bir 20 sene geçmiş Diyeceksinizki hiç zor geçmemiş ölümlerden döndüm depresyona girdim çıktım sorunlar yaşadım kendi iç dünyamda şimdi bile arada sırada yaşıyorum bu kadar uzun zamandır kullandığım kortizonlu ilaçlardan dolayı kemik erimem oluştu ve kalça protezi ameliyatı oldum gecen sene şuan tam bir sene oldu ameliyat olalı ve şimdi çok iyiyim Bunun için Cerrahpaşa ortapedi bölümüne ve Prof Dr. Nafız hocaya ve ekibine ve hemşirelere teşekkür ederim. Şuan Romatoloji açısından iyiyim devamlı kullandığım ilaçlarım var onları kullanıyorum Ve benimle irtibata geçmek isteyen kişiler varsa msn adresim dertleşebilkiriz. soucak sorularınız varsa cevaplarım ne isterseniz Herkese geçmiş olsun:

ben ÇAPA da tedavi görüyorum 12 yıldan beri ,Marmara üniv. hastanesi hakkında bilgim yok..

sanada çok geçmiş olsun arkadaşım seninle konuşmak isterim ,msn adresimi Elif ten alabilirsin.. sevgilerimle

evet canım doğru ama her zaman msne girmiyorum o yüzden ama sormak istediğin bir şey varsa mail atabilirdin

ben de ekledim inşallah görüşebiliriz..bu arada 20 senelik bir sle hastası görmek beni çok umutlandırdı ben de 8 senelik hastayım

ben de ekledim inşallah görüşebiliriz..bu arada 20 senelik bir sle hastası görmek beni çok umutlandırdı ben de 8 senelik hastayım

Canım benim Allah izin verirse daha çok 20 seneler görüp yaşayacağız moralimizi bozmayalıma.s.

bilgilerin için çok teşekkürler. bu siteye daha yeni üye oldum sle ilgili artık benimde bilmem gereken konular var hastalık ile ilgili çok yeniyim bu hastalık artı bu sitede mesajlaşma konusunda da nasıl kullanacağımı bilgi verirseniz sevinirim. tekrar tşk.

evet gerçekten çok geçmiş olsun bütün lupuslulara bende lupusum ve 16 yasındayım aranıza yeni katıldım :)

mrb sevd bende bu sitede çok yeniyim ama oo 50 mesajı diosan siteyi gez dolaş ilgini çekenler olcaktır onlar hakkında yorumlar yap gez dolaş bende çok çok yeniyim bi gün bile olmadı bile memnun oldum :)

paylaşımın , için çok sağol canım çok ilgilendirici bir yazı olmuş sevgiyle saygıyla sağlıkla kal

çok çok geçmiş olsun

cananla arkadaşım senin de benim gibi hamilelik durumun vardı .Doktora gittin mi beni de bilgilendirir misin

merhaba sevgi82, geçen hafta randevum vardı hacettepe kadın doğumda. sadece kan testi yaptılar ama sonuçlar 2 hafta sonra çıkacak. doktorumla ilk görüşmemdi ama çok tatlı ve ilgili buldum kendisini. eskiden sle hastalarının hamileliklerinden korktuklarından ama artık böyle bir endişelerinin kalmadığından, lupuslu insanlarında sağlıklı bebeklere sahip olma şansının, yakın takiple, yüksek olduğundan bahsetti. Ancak, düşük yapma riskini göze almam gerektiğini belirti. tabi daha muayenelerim tam olarak yapılmadığı için bir şey söylemek erken. ama umarım herşey yolunda gider. msn adresin varsa görüşmek isterim.
mutlu kal...

canım ben de belki hatırlarsın hamilelik için ilaçlarım ayarlanmıştı ve azaltılmıştı.Ocak ta randevum vardı ama ben dün test yaptım ve pozitif çıktı.Aslında çok istediğim birşey ama doktora göre beklemem gerekiyordu.Bugün hastaneye gideceğim ve doktorlarla konuşacağım inş herşey yolunda gider.Duaya çok ihtiyacım var.İnş Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder.

sevgi82 senin adına çok sevindim, umarım bir aksilik olmaz ve bebeğine kavuşursun. bende çok heyecanlandım şimdi :) bence vakit kaybetmeden doktora git. ilaç olarak ne kullandığını bilmiyorum ama bebek için farklı ilaçlar verebilirler. mesela ben 4 mg prednol kullanıyorum şu an ama hamilelik durumunda doktor bunu değiştireceğini söyledi. biliyorsun bizde düşük yapma olasılığı çok yüksek. o yüzden kendine çok dikkat et olur mu? senin adına gerçekten çok sevindim. darısı bana diyelim..sana msn adresimi vermek istiyorum ama bunu burda nasıl beceririm bilmiyorum.
unutma moralin yüksek olursa her şey yolunda gider. beni habersiz bırakma..
mutlu kal..:dance:

merhaba arkadaşlar bende dün öğrendim sle hastası olduğumu yalnız benim doktorum bana şunu söyledi sana soranlara sle deme çünkü seninki çok hafif boyutta ve senin gibi başlayanlar genelde ilerleme yapmaz muhtemelen seninkide öyle olacak ufak bir bağ doku rahatsızlığım var diyebilirsin dedi ayrıca romatizma çeşidi olupta kesin olarak iyileşen bir hastalık yok bunlarla ömür boyu yaşamak zorundayız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…