hepinize merhabalar,
moral veren cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. haftaya doktorda randevum var, umarım her şey iyi gider. ben şu an hacettepeye gidiyorum ama yakın zamanda iş dolayısıyla istanbula taşınazcağız. dolayısıyla istanbuldaki arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. maramara ünv. hastanesinde romotoloji bölümü nasıl bilgisi olan var mı? ya da doktoru??
görüşmek üzere...
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım seninle konuşmak isterim ,msn adresimi Elif ten alabilirsin.. sevgilerimleSelam herkeze bu buraya yeni üye oldum. 20 senedir SLE hastasıyım Cerrahpaşa Romatoloji Polkliniğinde tedavi görüyorum ve ayrıca 7 yıldır Yine Cerrahpaşa Romatoloji Polikliniğinde hasta kabul departmanında çalışıyorum . Hastalığım sırasında çok inişler çıkışlar yaşadım .Çok insanla tanıştım romatizmanın her çeşidini gördüm .Gercekten zor ilk zamanlar bunları kabul edemedim çünkü o zamanlar daha 13 yaşındaydım o ağrılarla nasıl başediceğimi bilemedim . Ama ailemin yardımı ve doktor ve hemşirelerin yardımıyla zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım .Ve koca bir 20 sene geçmiş Diyeceksinizki hiç zor geçmemiş ölümlerden döndüm depresyona girdim çıktım sorunlar yaşadım kendi iç dünyamda şimdi bile arada sırada yaşıyorum bu kadar uzun zamandır kullandığım kortizonlu ilaçlardan dolayı kemik erimem oluştu ve kalça protezi ameliyatı oldum gecen sene şuan tam bir sene oldu ameliyat olalı ve şimdi çok iyiyim Bunun için Cerrahpaşa ortapedi bölümüne ve Prof Dr. Nafız hocaya ve ekibine ve hemşirelere teşekkür ederim. Şuan Romatoloji açısından iyiyim devamlı kullandığım ilaçlarım var onları kullanıyorum Ve benimle irtibata geçmek isteyen kişiler varsa msn adresim dertleşebilkiriz. soucak sorularınız varsa cevaplarım ne isterseniz Herkese geçmiş olsun:
evet canım doğru ama her zaman msne girmiyorum o yüzden ama sormak istediğin bir şey varsa mail atabilirdin
ben de ekledim inşallah görüşebiliriz..bu arada 20 senelik bir sle hastası görmek beni çok umutlandırdı ben de 8 senelik hastayım
canım ablam iiki varsınız hepiniz de zaten en çok da burda sizlerle tanışınca umutlarım arttı çok sağoluna.s.a.s.a.s.Canım benim Allah izin verirse daha çok 20 seneler görüp yaşayacağız moralimizi bozmayalıma.s.
hepinize merhabalar,
moral veren cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. haftaya doktorda randevum var, umarım her şey iyi gider. ben şu an hacettepeye gidiyorum ama yakın zamanda iş dolayısıyla istanbula taşınazcağız. dolayısıyla istanbuldaki arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. maramara ünv. hastanesinde romotoloji bölümü nasıl bilgisi olan var mı? ya da doktoru??
görüşmek üzere...
merhaba sevgi82, geçen hafta randevum vardı hacettepe kadın doğumda. sadece kan testi yaptılar ama sonuçlar 2 hafta sonra çıkacak. doktorumla ilk görüşmemdi ama çok tatlı ve ilgili buldum kendisini. eskiden sle hastalarının hamileliklerinden korktuklarından ama artık böyle bir endişelerinin kalmadığından, lupuslu insanlarında sağlıklı bebeklere sahip olma şansının, yakın takiple, yüksek olduğundan bahsetti. Ancak, düşük yapma riskini göze almam gerektiğini belirti. tabi daha muayenelerim tam olarak yapılmadığı için bir şey söylemek erken. ama umarım herşey yolunda gider. msn adresin varsa görüşmek isterim.
mutlu kal...