Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

royall geçmiş olsun.
bende geçen gün bir arkadaşımın lupus hastası olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm. allah acil şifalar versin

herkese meraba bende yeni üye oldum daha herkese geçmiş olsun bende 4 yıldır bu hastalıkla bu 5 ci senem olcak hepinize geçmiş olsun burda sizlerle tanışmayı çok istiyorum allah hepimize herkeze bütün hastalara acil şifalar versin

tşk cananla inş aksilik olmaz dediğin gibi.Dün doktorlarla ayaküstü konuşabildim
çok da ilgilenmediler gibi geldi oysaki önemli bir durum öğrenir öğrenmez koştum hastaneye. Bana Pazartesi tahlil yaptırıp gelmemi söylediler ve böbrek için cell cept kullanıyordum onu kes dediler.Prednol,aspirin ve quensly kullan dediler
acaba özel de muayene olsam mı sadece eczane testi kullandım msn de ben de görüşmek isterim sana nasıl ulaştırabilirim adresimi

amin ikizler 16 allah yardımcımız olsun ben şuna inanıyorum moralimizi ne kadar yüksek tutarsak o kadar<iyi oluruz bunun başka bir açıklaması yok

çok geçmiş olsun canım.allah acıl şifalar versin.
daha önce hiç duymamıştım böyle bir hastalık

merhaba sevgi 82,
özel mesaj kısmını açtım bana ordan ulaşabilirsin. mesajını bekliyorum.

merhaba,
aranızda hacettepede tedavi gören var mı? ben hacettepede sedat beyin hastasıyım.

royallcım çok gecmiş olsun canım ,allah dert veripde derman aratmasın.inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun canım.

royallcım çok gecmiş olsun canım ,allah dert veripde derman aratmasın.inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun canım.

canım çok teşekkür ederim ,ALLAH hepimizi daha beter hastalıklardan korusun herkese de şifa versin..

hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağız ... hayat herşeye rağmen bence çok güzel insan istedikten sonra bütün herşeyi yener bu hastalık neki insanlar çok daha kötü hastalıkları yeniyo hem belki ilerde kesin tedaviside çıkar ayrıca bunun gibi bir çok kronik hastalık var şeker var kalp var bazı şeylerin tam tedavisi mümkün değil bu yüzden bununla yaşamayı becerebilmeliyiz bence bu hastalığa sahip onlanları en büyük ortak noktaları hayata tutunmamak herşeyi kafaya takmak ve kendinden çok başkalarını düşünmek başka bişey değil boşuna dememişler duvarı nem insanı gam yıkar biz bu dertlerimizi bir köeye koyalım kendi kendimizi motive edelim en iyi çare bu tabiki doktor kontrollerini de aksatmamak lazım hepinize tekrar geçmiş olsun arkadaşlar

gözde hayatı her şeye rağmen sil baştan yaşamak kulağa çok hoş geliyor

yapabilirmiyiz kızlar ne dersiniz ?yaparız bizler bu ağrılara rağmen yaşıyorsak her şeyin üstesinden geliriz bizler çok güçlü insanlarız haydi kızlar yarın sabahtan itibaren hayatı sil baştan yaşıyoruz hepinizi öpüyorum

sevgili royal seni bu sitenin meleği ilan ediyorum ve senin güzel yüreğinin önünde saygıyla eğiliyorum seni kocaman opüyorum

yaparız güzelim yaparız insan istedikten sonra her zorluğu yener yüce ALLAHIN yardımıyla. kötüyü düşünüp şükretmemiz lazım bu halimize ben artık hastalığı düşünmiycem düşündükçe ilerliyo bence araştırmıycamda doktora güvencem o kadar onun sözleriyle kendimi motive edicem üstelik benimki başlangıç ken bu kadar kafaya takmam ii değil yani sil baştan yeni bi sayfayla devam edicem hayatıma ...

sevgili royal seni bu sitenin meleği ilan ediyorum ve senin güzel yüreğinin önünde saygıyla eğiliyorum seni kocaman opüyorum

canım benim yaa bu güzel düşüncen ve yazın için çok teşekkür ederim bende seni çok öpüyorum, her zaman dediğim gibi ALLAH daha beter dertlerden korusun hepimizi ve tüm hasta olanlara şifa versin..

bu hastalığa alışmak gerçekten çok zor bazen niye ben demekten kendimi alıkoyamıyorum bunu yapmamam lazım bu durumuma şükretmem lazım ama insanım işte bazen yapıyorum maalesef sadece yapabildiğim yüce ALLAHIMA dua etmek biliyorumki o kimseyi şifasız bırakmaz ve duaları karşılıksız hepinizi öpüyorum ve en çokta korktuğum evlenememek ve bir çocuk sahibi olamamak anne kelimesini duyamamak başka bişey değil ...

sakın böle olumsuz düşünceler içine girme bu hastalıkta önce ALLAH ın izni daha sonrada doktorların tedavisi ile bir çok bayan var çocuk sahibi olan ..ben artık neden ben diye düşünmüyorum geçen zaman içinde baya bi kanıksadım bu hastalığı sonuçta böle düşünmemizin bize hiç bir yararı olmaz..Daha çok moralimizi ve umudumuzu bozar sende düşünmemelisin ...sevgilerimle..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…