Geçmiş olsun cananla.Royall arkadaşımızın da dediği gibi ümitsiz olmaHerşey Rabbimizin elinde sen sağlığına dikkat et ve tevekkül et ben de çocuk sahibi olma isteğimi doktorumla konuştum.Hatta o gün başıma gelenleri anlatayım:
O gün erken çıktım çünkü 12.30 da derse yetişmem gerekiyordu yanlış otobüse binmişim başka yerlere gittim, geri döndüm .Tramvaya bineyim çabuk giderim dedim tam kapısına geldim di tramvayın kapısı kapandı.Morelim bozuluyordu ama dedim vardır bunda da bir hayır neyse bekledim ve sonraki tramvaya bindim ve geç de olsa hastaneye gittim.Bayağı bekledikten sonra sıram geldi, çapa üniversite hastanesi olduğundan doktorlar yeni, uzmanlara danışıp bize öyle cevap verirler.Benimki de öyle idi.Doktor benim tahlillerimi yazdıktan sonra o ara uzmana soracakken içeriye profösör doktorları gezmeye ,hal hatır sormaya gelmişti.O ara benimle ilgilenen doktor soru sormak istediği söyledi.Ben de çocuk sahibi olmak istediğimi söyledim.Hemen ayarlamalar yaptı , karara bağladı ve çıktı.Çok mutlu oldum çünkü profösör alt kata hiç inmezdi.Demek ki dedim işimin o gün ters gitmesindeki hayır profösürün o 10 dakikalık gelişine rastlamakmış.Benim ilaçlarımın çoğunu kesti.ocakta gideceğim bu sefer hepsini kesip tekrar kontrole gideceğimHerşey yolunda giderse hamile kalabileceğimi söyledi.İnş. herşey yolunda gider dua edin arkadaşlar ben de çok istiyorum.Cananla arkadaşım sen de doktorunla konuş uygun zamanı belirleyin.İnş Rabbim herkese nasip eder.Ümitsiz olmayalım,morelimizi bozmayalımmm.....
sevgi çok sevindim buhaberine hayırlısı olsun arkadaşım inşlh kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.Bende Çapa da tedavi oluyorum bi gün kısmet olurda buluşuruz belki sıramısı beklerkenyerimseniben.Kendine dikkat et hayırlı haberlerini bekliyoruza.s.