Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

innece hoşgeldina.s.ben de kütahya'dayım,istersen tanışalım:1hugözelden mesaj atamadım sana)

bu hastalıkta hastane kalınıp kalınmayacağına yapılan tahliller ve doktorun kararı ile verilir ama bizlerde zaten normal hayat sürüyoruz :) alevlenme dönemlerinde de dr kontrollerine göre ilaç ayarlanması yapılıyor

a.s.Selam.Bende 2 yil olacak nerdeyse lupus tedavisi görüyorum.Hastaligin basinda pek bilgi sahibi degildim .Cok korkutucu geliyodu bana.Ama internette sitelerde dolasirken bilgi edindikce rahatladim.iyiki böyle bir site var bence.insan ayni sorunu paylasinca birbirini daha iyi anliyor.herkese gecmis olsun.

anladım benim kardesim yani omur boyu hastanede kalmaz dimi (((

anladım benim kardesim yani omur boyu hastanede kalmaz dimi (((

hayır canım yaa kendinize böle anlamsızca düşünceler yapmayın yok öle bişi ömür boyu hastanede tedavi olacak hastalıkta bilmiyorum zaten ben bu sebeple canınızı sıkmayın kafanızı yormayın gerekirse bi müddet kalınıyo ondan sonra ilaçlar ve belirlir li zamanlarda yapılan tahliller ve kontrollerle sağlanıyo tedavi..önemli olan moral çok ta kafanıza takmayın hayatınızı yaşamaya bakınyerimseniben

çok haklısın royall arkadaşlar ben de 7 senedir hastayım belki arkadaşlarım kadar çok avantajlarım yok çabuk yoruluyorum ama yine de ilaçlarınızı kullanıp kendinize ii bakarsanız sorun olmaz Allah ın izniyle buna da şükür çaresiz olmayın çare siz olun nice beter hastalıklar var

mrhb sende hoşgeldin diyarımıza :1rolleyes:
Allah sanada şifa versin...

royal ve bera berrak teşekkür ederim bu hastalık benim böbreklerimide vurdu Şeniz

innece sana ulaşmak için başka bir yoldan mesaj gönderdim...sayfanın sol üst köşesinde "kontrol paneliniz"yazan yere tıklaşutarafagitti,orada sana mesajımı göreceksina.s

royal ve bera berrak teşekkür ederim bu hastalık benim böbreklerimide vurdu Şeniz

lupus hastalığı daha çok iç organlarda tutulma yapmakla birlikte en çok böbrek tutulumu olmaktadır benimde öle:) ama bu aralar proteinim negatif çıkıyor .innece sanada geçmiş olsun fazla kafanıza takmayın hayatınızı yaşamaya bakın derim:) özelden konuşmak istersen elif ten alabilirsin smn adresimi..

bers berrak benim msn de görüşmemem pek mümkün değil ancak telefonla görüşe bilirim ben tavşanlıda oturuyorum inşallah görüşürüzlülülülülülü

Radali bende lupus hastasıyım 4ayda 20 kg verdim ama benim problem bağırsaklardaydı yani bağırsaklarda ciddi ilthaplanma vardı tedavim sürüyor ama kilo almaya başladım bence doktorruna sor derim HAYIRLI ŞİFALAR DİLİYORUM
klava:klava:klava:klava:

radali sana da çokgeçmiş olsun doktorun gerek görseydi verirdi o ilaçları sana..ist te yaşadığına göre nerede tedavi oluyorsun? morarıklar için doktorunu ara ve durumunu anlat ihmal etme..

bers berrak benim msn de görüşmemem pek mümkün değil ancak telefonla görüşe bilirim ben tavşanlıda oturuyorum inşallah görüşürüzlülülülülülü

innece sana başka türlü ulaşamam o zaman tel. no da veremeyiz buradan:1no2:kontrol panelinden "ayarlarınız"a gir ve mesajlaşma&bilgilendirme yazan yerde "özel mesajlaşma"kısmını işaretle ki aktif hale gelsina.sböylelikle oradan haberleşebiliriz...aslında bu tür mesajları buraya yazmamalıyız çünküyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…