Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben .....bulmakta cok sorun yasıyorum sizler nasıl buluyosunuz bana yardımcı olursanız sevinirimmm
eczanelerde olması gerekiyor bulamıyormusun. en güzeli bii eczaneyle anlaşıp getirtmek canım geçmiş olsun....
selam annemin sonucu bugün belli oldu canım yüksek çıkmış ama kötü bişey yokmuş sadece bir ilacı vardı daha önce içmişti almanyadan geliyor onu içecekmiş yine yarın kontrolü var bakalım dr ne diyecek canım çok şükürki kötü çıkmadı canım öpüyorum allah acil şifalar versin canım sana ve herkese
herkese merhabalar.ben 22 yaşındayım 15 yaşından bu yana sle tedavisi görüyorum.bi tane kızım var 3.5yaşında,hastalıklarımızı sağlığımızı herşeyimizi paylaşmak dileğiyle..hihoyyyt
selam annemin sonucu bugün belli oldu canım yüksek çıkmış ama kötü bişey yokmuş sadece bir ilacı vardı daha önce içmişti almanyadan geliyor onu içecekmiş yine yarın kontrolü var bakalım dr ne diyecek canım çok şükürki kötü çıkmadı canım öpüyorum allah acil şifalar versin canım sana ve herkese
canım benim çok sevindim sonuca ALLAH annenede acil şifalar versin.
pollaaynnaamm msn de konuştuğumuz gibi çook yorgunum bugün:)
hastane sonrası eve dönerken baya yer gezdik dolaştık:)
bu arada sedim ve cpr yüksek çıktı kortizonu 4mg,ımıuran ı da günde 2 tane ye çıkarttılar..onunharici diğer tahillerim iiydi...sevgilerimlea.s.
Merhaba,hidroksiklorokin etken maddesi olan quensyl eşdeğer ilacı Plaquenil çok fazla eczaneye bakmamıza rağmen yoktu.Eczacılar birliğinide aradığımda artık quensyl getirilmiyormuş yurtdışından zaten ilacınız eczaneye gelmesini bekleyin dediler.Eczanelerden artık alınıyor diye biliyorum zaten dr da yazdı karneye nasıl bulabiliriz ankara da bilgisi olan varmı arkadaşlar?
Merhabalar Öncelikle Size Ve Hepimize Geçmiş Olsun,Bende 2 Aydır Quensyl Kullanıyorum Ve Bugün Bende Eczacılar Birliğini Aradım Bana da Size Söyleneni Söylediler Ben Aydınlıkevler de Oturuyorum Tanıdık Eczane Var Depolara Sordurttum Ama Malesef Depolarda Da Yok Henüz Zaten İlaç Daha Devlet Ödemesine Geçmemiş Para İle Temin Ediliyormuş,Ben Günde Tek Doz İçiyorum Kahvaltıdan Sonra Süt İle Sizlere Sormak İstediğim Bir Kaç Soru Var Quensyl'in Yanında Cozaar 50 Mg Kullanıyorum Ve 100 Mg lık Çocuk Aspirini Vücudumun Heryeri En Ufak Bir Çarpmada Çürüyor Kan Topluyor Aspirini Arada Kullanmadığım Oluyor Acaba Bu Quensyl Kan Cıvıltma Özelliği de mi var?
Birde Gözlerimde Sıcakta Bulanık Görme Ve Beyaz Tortu Gibi almaya çalışıp alamadığım şeyler oluyor çapak gibi ama çapak değil sizlerde de oluyor mu acaba bu belirtiler şimdiden teşekkürler sevgilerimle