bayanlar önceden kendimi çok yalnız hissediyodum şimdilerde sizin bu araştırmalarınızı görünce içim rahatladı Allah razı olsun Allah cümlemize acil şifalar versin dermansız dert yoktur inşallah yenicez arkadaşlar
kusura bakma ben seni üzmek istemedim...:1no2:
bu arada seni arkadaş listeme ekledim kabul edersen memnun olurum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun... tşkler...
hepinize geçmiş olsun öncelikle ben bugün böyle bi hastalık olduğunu sizlerin sayesinde öğrendim tam olarak neyiniz vardı hangi testlerle teşhis konuldu onu merak ettim
benim kilo problemim vardı geçen yıl 141 kilo olup adet düzensizliği yaşayınca dr tsh testindeki anormallikten dolayı haşimato tiroidi teşhisi konuldu bir yıldır tedavi oluyorum 35 kilo verdim oğlum doğduktan sonra da bi düşük yaptım depresyon geçirdim tedavi oldum şimdi 2 aydır yine depresyon tedavisi oluyorum aşırı halsizlik problemim var ellerimde kolarımda sırtımda daha dğrusu tüm vücudumda isilik gibi daha iri kızarıklıklar var ayaklarım çok üşüyo yaz günü izmirin sıcağında üşüdü bile yani o kadar saçlarımda tutam tutam dökülüyo doğumdan sonra varis benzeri morartılar var bacaklarımda bu söylediklerime bakarak sizce risk altındamıyım oğlum doğuştan süt proteini alerjisiyle doğdu genetikolabilceğini söylediler bi de oğlum falan arkamdan boğazıma sarılsa boğulcak gibi oluyorum boğazım acıyo aklıma gelenler bunlar bana da bi cevap verir misiniz sabahtan bu yana çok tedirgin oldum okuduklarımdan sonra
romatoloji doktorunuz izin vermeyecektir.tıp çevresinde genel olarak kabul edilmiş değil henüz.almanya da RA lı hastalarda güzel sonuçlar alındığını söylemişti prof.Yılmaztürk ve yrd.doç. eşi..
profösörü arayabilir yada mail gönderebilirsiniz.lupus hastasını oldugunuzu,timus tedavisini duyduğunuzu,zararı olur mu,faydasi olur mu,başarılı sonuç aldığınız hastalarınız var mı,aklınıza geleni sorabilirsiniz ama romatoloji doktornuz izin vermeyecektir,şimdiden söyleyim.istanbul dışındakilerinde istanbul a gelmesi gerekecek iğneleri olmak için.karar sizindir.
ve OBSTINATE öyle yazıp içimi parçalama,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah'a emanet olun,hoşçakalın.
ben bulmuştum googleden timus tedavisi denince my-klinik.com diye bir site çıkıyor.prof.dr.mithat yılmaztürk
timus tedavisi 'anti-aging özel tedaviler' başlığının altında.
çisilcim benim de morluklar oluyordu bi yere uzanıp ayaklarını kalbinin üzerinde tutup kan dolaşımını hızlandırman gerek.... Yinede doktoruna görünmeni tavsiye ederim...
benim de şuan şişlik var sol bacağımda... ben devamlı bi yere uzanıp ayaklarımı havada tutuyorum iyi oluyor
Allah şifa versin....
merhaba,siteyi yeni keşfettim bende sle hastasıyım hemde çok uzun süredir ve 3 senedir ilaç tedavisi oluyorum çünkü geç teşhis konuldu.aranızda lupuslu olup sağlıkla bebek dünyaya getirmiş olan var mı?