Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

ablacım çok üzüldüm inşallah iyi olursun seni bana dediğn gibi moralini yüksek tut nolur sen bize o kadar güzel bilgiler veriyorsun o kadar moralimizi düzgün tutmamızı sağlıyorsun ki inşallah en kısa zaman da remisyona girersin kendine çok iyi bak.a.s.

spinoza bana mantıklı geldi ama cesaret edemiyorum sen tedaviyi kestikten sonra hiç bir etki göstermedimi zakkum ekstresini nasıl kullanıyorsun ağrıların olmuyor mu nerden bulabilirim ben de doğal tedaviden yanayım kortizon kullanmak istemiyorum inşallah faydası olur kendine iyi bak

zakkum ekstresini ilk kez duydum ama ben daha önce timus ektresi diye bişey bulmuştum bağışıklığı düzenleyici belli sürelerde bunu tekrarlıyolar my clinik die bişey ben doktora sordum lütfen dedi bunlara inanmayın bunun bir tedavisi olsa biz biliriz ve bu alanda çalışmalar devam ediyo dedi yani bunu bir arkadaş olarak söylüyorum bu konularla ilgilenme dedi bana ama insan hasta olunca herşey bi umut ışığı oluyo insanada acabamı diyosun ama sudenin dediği gibi insan korkuyo ya bu öyle hastalıklı öyle sorular geliyoki insana acaba bağışıklığı normal düzene soksam düzelcekmi ama bazılarında bağışıklığı hiç etkilemiyoki bu hastalık kansızlık yapıyo başka bi şekilde ortaya çıkıyo bende wbc düşüktü o şekilde ortaya çıktı bide bu sitede birisi vardı yaklaşık 25 yıldır lupus yani bu hastalıkla kanser hastalığını karıştırmamak lazım ikisi farklı şey zaten tedavi altındayız ilaçlarla düzenlenmeye çalışılıyo ya sonuçta yarına kimin garantisi var ben bekar olduğum için çocuğum olmadığı için bu kadar takıyorum yoksa hiç takmazdım .sude sende 79 lusun benim gibi hiç evlenmedin mi yada ? snipoza sen bu kullandığın zakkum ekstresini ne kadar süre kullanacaksın belli tarih varmı tam olarak ne kadar sürecek bide nasıl temin ediyosun fiyatı nedir birde en kısa zamanda doktora gidecek arkadaşlar doktora sorabilirlermi bunu . hepinize sevgiler....

bide ben doktora sordum belli bir vitamin kullanmak gerekirmi die yok dedi sonra omega 3 kullanabilirsin dedi başka bişey demedi bağışıklıktada a vitamini çok ii geliyo ben anlamıyorum ki hiç bişey bizim problemimiz herşeyi çok irdelemek galiba anlamadım ki ben internetten çok araştırıyoruz bana hematoloji doktoru demişti bağışıklığı çok irdeleme internettende bişeye bakma inan 1 hafta bakmadım ya hasta olduğumu unuttum vallahi ilacımı içtim keyfime baktım bilmiyorum arkadaşlar yani daha yeni doktora gittim ben herşey normal korkulacak endişe edilcek bişey yok demişti 5 ay sonra gel dedi ama şuan psikolojim berbat durumda Allah hepimizin yardımcısı olsun zaten bu hastalık depresyon yapıyo insanda bizde bunu yaşıyoruz galiba

Bide dün gazetede okudum önceki gün hürriyetin ekinde bağişikliği kuvvetlendirmek için vitaminler önermiş spor yapin demiş alkol almayin sigara içmeyin kafeinden uzak durun bide en son ne demiş arkadaşlar moralinizi yüksek tutun stres yapmayin bizim bütün problem stres yapmaktan geçiyo gerçekten bu yani olay stres ben bu olaya kesinlikle inaniyorum şimdi ben bir haftadir acayip bir stres içindeyim bazi şeyler tekrarlaniyo kafamda öyle tuhafki hissettiklerimi daha önceden hissetmiş gibiyim geçen sene bu zamanlarda yine böyleydim tuhafim kendimi tuhaf hissediyorum ve ağrilarim çok sürekli vucüdumu dinliyorum bunu farkettim nerem ağridi şimdi nerem ağriyo ve hakkikaten ağrilarim çoğaliyo tek şey var yapmamiz gereken hayatan dört elle sarilmak hastaliği kabullenmek irdelememek ve hasta olduğumuzuda heran aklimizda tutmamak gerektiğini düşünüyorum sonuçta bakin burda gülay diye bi arkadaş 20 li yaşlarda ve anne oldu yaşamak için daha güzel nedenleri var bizde niye olmasinki ben doktora sorduğumda bu hastalik hormonlarla çok alakali evet dedim peki menopozdan sonra ağrisiz geçme imkanida çokmuş uyumasi yani

merhaba arkadaşlar bakın inanın kimsenin kafasını karıştırmak istemem bu benim tercihim bunu denemek istedim yoksa kafam takılı kalırdı.evet tedavi başarısızmı oldu tamam denedim olmadı derim.aklımda kalmaz.tekrar dönerim kendi ilaçlarıma.zaten bu doktoru yıllar öncesinden kabul etmemişki kimse.anvirzel ve dr.ziya özel diye bakınca birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.ben iyileşebileceğime inandırdım kendimi inşallahda olumlu şeyler olurda herkes faydalanır.bir sürü sle hastası adına ben deneyip hepinize ışık tutarım inşallah.çünkü o ağrıları sıkıntıları çeken bilir.

yalniz benim sorduğum sorulara cevap vermemişsin o iyileşenlerle irtibata geçtinmi hiç ben sadece qensly kullaniyorum belki bunuda deneyebilirim ama diğer organlara zararini bilmek lazim

ilseciğim sağol canım.stres yapmamaya çalışıyorum.umutla bekliyorum iyileşmeyi.gözdenin dediği doğru,zamanla yaş ilerledikçe hastalık yatışıyormuş.şu anda immun sistemimiz en deli çağında:)inşallah allahın izni ile bunları da atlatırız.gözdeciğim hiç evlenmedim.üç senedir hastalıkla uğraşıyorum,sık sık hastaneye gidip geliyorum.hatta birara hastanede yattım.şuan için önemli olan sağlığım.biliyor musun evlenince çocuk yapmayı falan da düşünmüyorum artık.çünkü yaparsam onunla ilgilenemem.ama zaman ne gösterir bilemem.herşeyin hayırlısı.sen sadece Qensyl kullanıyormuşsun.çok güzel bu.ama zakkumu da iyi araştır bence.(kalbe zararlı olabilir!!!!!!!!)herşey gönlünüzce olsun canım arkadaşlarım.

sude sen nerde tedavini sürdürüyosun o kadar tecrübeli geliyosun ki bana sanki çok uzun süredir varmış gibi ama kısa bir süreymiş 3 yıl umarım yatışır hastalığımız uyur ve bir daha asla uyanmaz

ya bide önemli olan bu tahliller normale zaten bi şekilde dönüyoda kalıcı oluyo asıl önemli olan bu

merhaba arkadaşlar kafama takılan bir soru var çok merak ediyorum mesela benim böbreklerimde tutulma olmuş o yüzden de protein kaçağı olmuş şimdi kalp ve akciğer filmi çekilsin dedi doktor eğer organlarda tutulma varsa mesela böbreklerimde olduğu gibi bunun tedavisi var mı kullandığımız ilaçlar tedavi mi ediyor yoksa hastalığı duraklatıyor mu??şimdiden teşekkür ederim.

tahlillerin normale dönüyorsa sen fazla kurcalama boşver.tedavine bak.kalıcımı değilmi onu bana zaman gösterecek bilmiyorum.hani hasta değil hastalık var misali.benim tedavim nekadar sürer neşekilde etki eder bilememki.bana düşen uygulamak bekleyip görmek.hoşçakal iyi bak kendine....

siponaza ben senin yazdıklarına hiç inanmadım kusura bakma ama açık konuşacam bir takım ilaçların daha çok satılması için bazen sitemize böyle insanlar olta atıyor sanırım tımüs ekstresiniide sen gündeme getirmiştin çok küçük arkadaşlarımız var yanlış bir karar hayatlarını alt üst eder arkadaşlar doktorunuza kulak verin gerisi hikaye inanmayın site yönetiçisinede sesleniyorum lütfen böyle şeylere engel olun

öncelikle şunu belirtmek isterimki timus ekstresini bende ilk kez bu sitede duydum bunu ortaya atan sitede söyleyen de ben değilim!bağışıklık düzenlemekten bahsedilince bende sırf iyi niyetli bir şekilde kendime uyguladıklarımdan bahsetmek istedim!hiçbir şekilde iyi niyetten başka bir amacım da yoktu!Siteye olta atan bir insan olarak ta vasıflandırıldığım için kendimi çok kötü hissettim..!

vallahi ben buna cesaret edemem eğer bu kadar etkili olsaydı bağışıklık için bunu bi çok ünlü denerdi zaten bizim şuan için lupus problemimiz var bağışıklık ilaçlarla zaten düzene sokuluyo bilmiyorum yani ben bunu yapamam çünkü diğer organlara zararı varmı yokmu bilmiyoruz en iyisiimi biz ilaçlarımıza kontrollerimize zamanında gidelim gerisi Allaha emanet ne yazdıysa o olacak bunu hiçbirimiz değiştiremeyiz bakalım bizim ölüm nedenimiz lupusmu mutsuz küçük çok güzel yazmıştı mesela ecel ne zaman gelirse...

bence de doktorlarımızın dediklerinden dışarı çıkmamak en iyisi kullanan arkadaşlar için bişe diyemicem ama hastalığımızı kontrol altında tutmamız önemli olan ya ilerde tekrar nüksederse ki ALLAH korusun yaa ....ben asla cesaret edemem böle bişiye...sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…