spinozacım,inşallah dediğin gibi olur.şikayetin yoksa senin adına sevindim.ben şuan sağlık olarak o kadar kötüyüm ki.cellcept başlandı bugün.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.inşallah ben de kısa sürede remisyona girerim.bilinçli birisin.kendine dikkat et lütfen.
Slenin böyle etkilerni duydukça inanki kendim ve sizler adına çok üzülüyorum...Zakkum ekstresi ile tedavi olan arkadaşta bu doktora gittiğinde yatalak ve böbreklerini tutmuş durumdaymış.kortizon dan dolayı şekeri aşırı yükseliyor kısaca çok kötüymüş.Ama şimdi gayet iyi ve işinin başındaymış.bu nekadar güzel birşey işte.tedavi başarısız olsaydı tekrar normal tedevisine dönerdi.ama sonuç olumlu denemekte fayda var bence...
merhaba arkadaşlar bakın inanın kimsenin kafasını karıştırmak istemem bu benim tercihim bunu denemek istedim yoksa kafam takılı kalırdı.evet tedavi başarısızmı oldu tamam denedim olmadı derim.aklımda kalmaz.tekrar dönerim kendi ilaçlarıma.zaten bu doktoru yıllar öncesinden kabul etmemişki kimse.anvirzel ve dr.ziya özel diye bakınca birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.ben iyileşebileceğime inandırdım kendimi inşallahda olumlu şeyler olurda herkes faydalanır.bir sürü sle hastası adına ben deneyip hepinize ışık tutarım inşallah.çünkü o ağrıları sıkıntıları çeken bilir.
ilseciğim sağol canım.stres yapmamaya çalışıyorum.umutla bekliyorum iyileşmeyi.gözdenin dediği doğru,zamanla yaş ilerledikçe hastalık yatışıyormuş.şu anda immun sistemimiz en deli çağında:)inşallah allahın izni ile bunları da atlatırız.gözdeciğim hiç evlenmedim.üç senedir hastalıkla uğraşıyorum,sık sık hastaneye gidip geliyorum.hatta birara hastanede yattım.şuan için önemli olan sağlığım.biliyor musun evlenince çocuk yapmayı falan da düşünmüyorum artık.çünkü yaparsam onunla ilgilenemem.ama zaman ne gösterir bilemem.herşeyin hayırlısı.sen sadece Qensyl kullanıyormuşsun.çok güzel bu.ama zakkumu da iyi araştır bence.(kalbe zararlı olabilir!!!!!!!!)herşey gönlünüzce olsun canım arkadaşlarım.
yalniz benim sorduğum sorulara cevap vermemişsin o iyileşenlerle irtibata geçtinmi hiç ben sadece qensly kullaniyorum belki bunuda deneyebilirim ama diğer organlara zararini bilmek lazim[/QUOT
merhaba gözde evet lupusu tamamen düzene giren ve 2005 den beri ilaç kullanmayan bir arkadaş beni en çok motive etti zaten.kanser de ise benim yakın çevremde iyileşenler var zaten.
yalniz benim sorduğum sorulara cevap vermemişsin o iyileşenlerle irtibata geçtinmi hiç ben sadece qensly kullaniyorum belki bunuda deneyebilirim ama diğer organlara zararini bilmek lazim[/QUOT
merhaba gözde evet lupusu tamamen düzene giren ve 2005 den beri ilaç kullanmayan bir arkadaş beni en çok motive etti zaten.kanser de ise benim yakın çevremde iyileşenler var zaten.
valla iyice merak etmeye başladım bu bi hapmı ne tam araştırmadın netten o kişilerle nasıl irtibat kurdun sen tahlil yaptırdınmı kullanmaya başladıktan sonra nasıl şuanda tahlillerin tam olarak bilgi istiyorum senden zahmet olmazsa
valla iyice merak etmeye başladım bu bi hapmı ne tam araştırmadın netten o kişilerle nasıl irtibat kurdun sen tahlil yaptırdınmı kullanmaya başladıktan sonra nasıl şuanda tahlillerin tam olarak bilgi istiyorum senden zahmet olmazsa
enjeksiyon şeklinde yengem kanser tedavisi için gitmişti.bizde aradık lupusda da olumlu sonuçlar alındığını söyleyince kalktık gittik.iyileşen hastalarının telefonu varsa verebilirmisiniz dedik dr.da verdi.şu anda ana negatif anti dna ise düşüşte.diğer tahliller normal hepsi.üç ay daha devam edip tekrar tahlillerimi yaptıracağım.
enjeksiyon şeklinde yengem kanser tedavisi için gitmişti.bizde aradık lupusda da olumlu sonuçlar alındığını söyleyince kalktık gittik.iyileşen hastalarının telefonu varsa verebilirmisiniz dedik dr.da verdi.şu anda ana negatif anti dna ise düşüşte.diğer tahliller normal hepsi.üç ay daha devam edip tekrar tahlillerimi yaptıracağım.
tamam bunun fiyatı nedir sen nerde yaşıyosun istdamı