çok teşekkür ederim sudeyil arkadaşım.burda 11 belirti yazmışsınız benim şu anda hiçbir şikayetim yok tahlilimde protein kaçağı çıktığı için doktorlar şüphelendi bunun üzerine birçok tahlil yapıldı ana pozitif çıkınca birde dsdna pozitif çıkınca bu teşhisi koydular ama yinede içimdeki kuşkuya son vermek için bir doktora daha danışmak istiyorum.birde sizlerden birşey öğrenmek istiyorum bu hastalık iş hayatını etkileyen bir hastalık mı mesela ben sınavı kazandım memur olacaktım beni heran çağırabileceklerini söylediler fakat işe girerken malum kurul raporu isteniyor doktorlar kurul raporu vermezlerse diye çok korkuyorum bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
benimde korktuğum sağlık raporunu alamamak zatençünkü 4 senedir olmasını istediğim hayalime kavuşmama ramak kalmışken bu hastalığın çıkmasından dolayı işe giremeyecek olmam beni çok üzer peki siz öğretmenliğe başvururken sorun çıktı mı??
bir tam 16 mg ben sabah akşam alacağım için 32 mg oluyor.ağlamayım diyorum tutamıyorum kendimi.çok korkuyorum.
yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz hepimiz inşallah iyi oluruz bugün doktora gideceğimi söylemiştim sedim ve crp yüksek çıktı prednolun dozunu artırdı doktor. moralim bozuldu .neyse inşallah düzelir film falan çekildi onlarda bir şey çıkmadı allaha şükür .ultrasasona randövü aldım.görme alanın da da bir şey çıkmadı neyse buna da şükür ama kan tahlilleri yüksek çıktı ona biraz üzüldüm .neyse allaha şükürler olsun buda yeter.
yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz hepimiz inşallah iyi oluruz bugün doktora gideceğimi söylemiştim sedim ve crp yüksek çıktı prednolun dozunu artırdı doktor. moralim bozuldu .neyse inşallah düzelir film falan çekildi onlarda bir şey çıkmadı allaha şükür .ultrasasona randövü aldım.görme alanın da da bir şey çıkmadı neyse buna da şükür ama kan tahlilleri yüksek çıktı ona biraz üzüldüm .neyse allaha şükürler olsun buda yeter.
bir de birşey sormak istiyorum doktoruma sormayı unuttum ilaçları hep aynı saattemi alıyorsunuz??