- 18 Temmuz 2008
- 46
- 1
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun muhtemelen ilaçla eritmeye çalışırlar sonrada olmazsa ameliyat olsun ama bunada şükür dimi ama bence şükretmeliyiz inan şuan öyle kötü psikoloji içindeyimki yeni bi haberle eve geldiğinin için seni çok iyi anlıyorum işte bu sitenin en güzel tarafı birbirini anlayan insanların bir arada olması en çok bunu seviyorum ya sonuçta herkesin bir kaderi var ve bunu yaşamak zorunda bizde bunu yaşamak zorundayız napalım buna şükür diyelim bu anın tadını çıkaralım gerisi zaten yine Allahtan gelicek ...
Merhaba Bal balım ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşım.Yaban mersini de deniycem.Umarım gözümle ilgili şifa ondadır. ve sende buna vesile olursun.Bu arada yarın özel bir hastaneye check up için başvurucam artık devlet hastanelerinde her hastalığımın tedavisi ile ilgili 2/3 ay ertelemelerinden sıkıldım bütün rahatsızlıklarım hep beklemede kalıyor.Tedaviye başlayamıyorum bir türlü.Astım var.Boyun düzleşmesi kollarda güç kaybı.Kemik erimesi.Göz vs.Umarım memnun kalırım.Gelişmelerden sizi haberdar edicem.Tekrar teşekkür ederim arkadaşım.Sağlıcakla Kal
Arkadaşlar Hepinize selamlar uzun zamandır giremiyordum malüm hamilelik bitti ve bir bebeğimiz oldu çok sağlıklı benim biraz doguma yakın rahatsızlandım ama şimdi iyiyim SLE hastaları Doğum çocuk sahibi olamaz demesin demekki oluyomuş görüşmek üzere
Arkadaşlar Hepinize selamlar uzun zamandır giremiyordum malüm hamilelik bitti ve bir bebeğimiz oldu çok sağlıklı benim biraz doguma yakın rahatsızlandım ama şimdi iyiyim SLE hastaları Doğum çocuk sahibi olamaz demesin demekki oluyomuş görüşmek üzere
kırıldım kontrole gelmişsin ve bana uğramamışsınmrhb arkadaşlar...
ben kontrole gitmiştim güzel ve kötü haberlerimi getirdim
güzel haber; sonuçlarımın çok ii çıkmış olması... :) :) ilaçlara devam edecem hiç bi değişiklik yapılmadı aynı ilaçlar ve aynı doz :)...
kötü haber ise ; çekilen ultrasonografi de sol yumurtalığımda 25*35*30 mm boyutlu bi kist var ve bunu kadın hastalıkları uzmanına giderek halledilecek inşallh. bakalım yarın gidip sonuç ne olacak diye bakacam...
kistin sle ile bi alakası yokmuş bunun için sevindim aslında, ama yinede çok kötü oldum çünkü ben çok güzel haberler bekliyordum. ama bu kistle karşılaştım işte bunun için yeni ilaçlar verilir büyük ihtimalle, yada ameliyat gerektirir bunu öğrenecem. açıkcası ameliyattan korkuyorum
yine de çok şükür herşey yolunda...
Allah hepimize sağlıklı günler nasip etsin...
kırıldım kontrole gelmişsin ve bana uğramamışsın
valla düşünüyordum kusura bakma
zaten doğru dürüst drla da konuşmadım çok sevdiğimiz bi tanıdığımızı kaybettik apar topar buraya döndüm ama en yakın zamanda yine ordayım hatta dayımlarda kalmayı düşünüyorum.kadın hastalıkları drna görünemedim hala o yüzden oraya gelecem burda ii dr vardı ama onunda babası vefat etmiş oda memleketine gitmiş...gelip kalırsam bu kez uğramadan dönmem inşallh...:1rolleyes::1rolleyes: