- 27 Ekim 2007
- 1.901
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğimi kaybettim arkadaşlar...kalbi durdu yavrumun..
bebeğimi kaybettim arkadaşlar...kalbi durdu yavrumun..
mutsuz küçük üzgünkiz senmisin:1ninca:
tekrar tşk ediyorum arkadaşlar, destek veren sözleriniz için. bugünlerde hayatla aram pek iyi değil. önce büyük bir haksızlıkla işten çıkarıldım, sonra bebeğimi kaybettim. şimdide eşimin askerliği batmana çıktı. hayat böyle işte.... umarım hepimiz için her şey iyi olur... güzel haberli günler dileğiyle....
sevgili cananla son zamanlardaki olumsuzlukların üstüste gelmesi kötü olmuş,ama şunu unutmamanı isterim ''her hayır da bir şer ; her şer de bir hayır vardır '' derler ...
belki tüm bu olumsuzluklar hayatında yeni başlayacak olan güzelliklere gebedir a.s...ve hayattaa daima beterin beteri vardır(ben kendimi hep böle avuturum başıma bi olumsuzluk geldiğinde).....
zaman herşeyin ilacıdır...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.... sevgilerimle a.s.
yarın ankara ya kontrole gidiyorum arkadaşlar;dönüşte inşallah iyi haberlerle dönerim.sevgi ve sağlıkla kalın...a.s.
yarın ankara ya kontrole gidiyorum arkadaşlar;dönüşte inşallah iyi haberlerle dönerim.sevgi ve sağlıkla kalın...a.s.
slm arkadaçşlar nasılsınız inşanllah herkez iyidir bende dün konturele gittim tahlillerim iyi çıktı benim böbrekde protein kaçaagı vardı doktorum onunda kısmen düzeldigini söyledi çok sevindim şuan tek sorunum adet düzensizligi ama 3aydır agrım felan yok çok şükür canacıgım senin içinde inan çok üzüldüm arkadaşım ama sakın inancını ve ümidini yitirme arkadaşim rabbimin bi bildigi vardır mutlaka ben bu hastalıgın ilaçlardan çok moralin etkili olduguna inanıyorum mutsuz küçügüm sende canını hiç birşeye sıkma ve korkma ben ilk 1sene yatakdan kalkamadım ve hep öyle yaşiyacagımı düşünüyordum çok kötüydüm moralin iyi olursa herşey düzeliyor öncelikle şu olumsuz nikini degiştirmeyle başla lütfen mutlu ve güçlü kız olherkeze saglıklı ve mutlu günler diliyorum sevgilerimle
arkadaşlar yoğun çalışmam sebebiyle bu ara siteye giremedim cananla kötü haberi öğrenince çok üzüldüm arkadaşım içinde ne fırtınalar koptuğunu çok iyi tahmin ediyorum sana üzülme demiyecem çünkü bu çok yavaan olur ama sana açını yaşa ve hayata geri dön diyorum bu ara bir çok olumsuzluk yaşamışsın ama unutma her bulutlanan hava yağmaz ve bulutlu havadan sonra çıkan güneş daha güzel ve sıcaktır emin olki ogüneş senin hayatınada doğaçak beni hatırla bir hafta önce çocuklarımı yeniden kazandım çok zor günler yaşadım çok üzüldüm inanki çocuklarım için oüzüntüleri yaşamak güzeldi polyana güzel haberlerini bekliyoruz mutsuz küçüğüm seni seviyorum royal sen benim için çok özelsin hepinizi ve kendimi çok seviyorum hoşcakalın mutlu kalın