• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

nasılsın,sonuçların nasıl çıktı?inşallah sonuçların çok iyi çıkar.nisanda da ben gideceğim.kontrol zamanları benim için çok eğlenceli geçiyor,ankara nın tadını çıkarıyorum,doya doya geziyorum.ve birde sonuç iyi çıkınca işte o zaman süper oluyor.inşallah senin sonuçlarda çok iyi çıkar ve hepimizin...sağlıkla kala.s.

pollaaynnaamm msn de konuştuğumuz gibi çook yorgunum bugün:)
hastane sonrası eve dönerken baya yer gezdik dolaştık:)
bu arada sedim ve cpr yüksek çıktı kortizonu 4mg,ımıuran ı da günde 2 tane ye çıkarttılar..onunharici diğer tahillerim iiydi...sevgilerimlea.s.

pollaaynnaamm msn de konuştuğumuz gibi çook yorgunum bugün:)
hastane sonrası eve dönerken baya yer gezdik dolaştık:)
bu arada sedim ve cpr yüksek çıktı kortizonu 4mg,ımıuran ı da günde 2 tane ye çıkarttılar..onunharici diğer tahillerim iiydi...sevgilerimlea.s.

canım royalimmm
üzüldüm,keşke hepsi normal çıksaydı ama ne yapalım mutlaka bu da geçecek.geçmiş olsun canım benim.inanıyorum ki birgün hepimiz bu hastalığı yeneceğiz;tıp öyle hızla ilerliyorki bize de bir çare bulacaklar ve turp gibi olacağız.'bugün ilacımı içtim mi'diye düşünmeyeceğiz.canım benim kendine iyi bak;sevgiler...a.s.

ezanıyla huzur bulduğumuz ,al bayrağıyla coştuğumuz ,dili türk,soyu türk,adı türk olan bu topraklarda daha nice kandillere kavuşmak dileğiyle.mevlit kandiliniz mübarek olsun...

merhaba umarım hamileliğiniz harika geçiyordur bende hastadaşınızım sizi ilgi ile takip ediyorum 8 aylık evli,yim siz bana hem moral hem örnek oluyorsunuz sizinle tanışamadık ancak bu forum yolu ilede olsa duygularımızı paylaşmak büyük bir mutluluk size dua edeceğim eğer fırsat bulur banada bilgi verir yada paylaşmak istediklerinizi iletirseniz müteşekkir olurum adresim sevgiler lütfen bana ulaşın emi

Son düzenleyen: Moderatör:
slm cananla evet clexane kollarımdan eşim bacağımdan da ben değişer vuruyorum hergün morarma oluyo o ilaç dan fazla sıkamatın vururken bu arada özel mesaj yerini bilmiyom tarif edersen yazarım msn mi başka ilaçlar quensyl, prednol 4 mg aspirin demir hapı kullanıyom hamilelik boyunca kullanıyom sen hamilemsin kaç aylık

merhaba umarım hamileliğiniz harika geçiyordur bende hastadaşınızım sizi ilgi ile takip ediyorum 8 aylık evli,yim siz bana hem moral hem örnek oluyorsunuz sizinle tanışamadık ancak bu forum yolu ilede olsa duygularımızı paylaşmak büyük bir mutluluk size dua edeceğim eğer fırsat bulur banada bilgi verir yada paylaşmak istediklerinizi iletirseniz müteşekkir olurum adresim sevgiler

merhaba umarım hamileliğiniz harika geçiyordur bende hastadaşınızım sizi ilgi ile takip ediyorum 8 aylık evli,yim siz bana hem moral hem örnek oluyorsunuz sizinle tanışamadık ancak bu forum yolu ilede olsa duygularımızı paylaşmak büyük bir mutluluk size dua edeceğim eğer fırsat bulur banada bilgi verir yada paylaşmak istediklerinizi iletirseniz müteşekkir olurum adresim sevgiler

aramızaa hoşgeldinn sahmarana.s.a.s.

merhaba umarım hamileliğiniz harika geçiyordur bende hastadaşınızım sizi ilgi ile takip ediyorum 8 aylık evli,yim siz bana hem moral hem örnek oluyorsunuz sizinle tanışamadık ancak bu forum yolu ilede olsa duygularımızı paylaşmak büyük bir mutluluk size dua edeceğim eğer fırsat bulur banada bilgi verir yada paylaşmak istediklerinizi iletirseniz müteşekkir olurum adresim sevgiler lütfen bana ulaşın emi

aramıza hoşgeldin
Allah yardımcın olsun elimizden geldiğince bişeyler paylaşıyoruz işte :) inan burada paylaşım olunca moralde oluyor ve bununla beraber hastalık geriliyor farkına varmıyoruz onu yenecez allah'ın izniyle.... geçmiş olsun kendine çok ii bak...

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Ben Inaniyorum Ki Hayatta Insan Nefes Aldikça çaresi Olmayan Bir Dert Yok Bizim En Büyük Problemimiz Kafamiza Takmamiz Evet Insanin Hasta Olduğunu Kabul Etmesi Biraz Zor Oluyo Normalde Sağlikli Olduğumuz Zamanlardaki Ağrilarimizi Bile şuan Olunca Hemen Lupusa Bağliyoruz Korkuyoruz Kendimizi Korkutuyoruz Ben şuna Inaniyorum Allah Bizim Için Ne Yazdiysa O Biz Lupusluyuz Diye ömrümüz Kisalmiyo Yada Sağlikli Olunca Uzamiyo Evet Belki Hayatimiz Biraz Ağrili Olabilir Ama şükürler Olsun Halimize Bizden çok Daha Kötü Durumda Olan Insanlar Var Bu Yüzden Moralimizi Yükseltmekten Başka çare Yok Ve Inaniyorum Ki Kisa Zamanda Bunun Kesin çaresini Bulacaklar Kesinlikle Inaniyorum Sonuçta Dişten Göz Yapip %65 Görse Sağliyolarsa Bir Gün Lupusada çare Bulacaklar Hepimize Geçmiş Olsun Arkadaşlar

Ben Inaniyorum Ki Hayatta Insan Nefes Aldikça çaresi Olmayan Bir Dert Yok Bizim En Büyük Problemimiz Kafamiza Takmamiz Evet Insanin Hasta Olduğunu Kabul Etmesi Biraz Zor Oluyo Normalde Sağlikli Olduğumuz Zamanlardaki Ağrilarimizi Bile şuan Olunca Hemen Lupusa Bağliyoruz Korkuyoruz Kendimizi Korkutuyoruz Ben şuna Inaniyorum Allah Bizim Için Ne Yazdiysa O Biz Lupusluyuz Diye ömrümüz Kisalmiyo Yada Sağlikli Olunca Uzamiyo Evet Belki Hayatimiz Biraz Ağrili Olabilir Ama şükürler Olsun Halimize Bizden çok Daha Kötü Durumda Olan Insanlar Var Bu Yüzden Moralimizi Yükseltmekten Başka çare Yok Ve Inaniyorum Ki Kisa Zamanda Bunun Kesin çaresini Bulacaklar Kesinlikle Inaniyorum Sonuçta Dişten Göz Yapip %65 Görse Sağliyolarsa Bir Gün Lupusada çare Bulacaklar Hepimize Geçmiş Olsun Arkadaşlar

çok güzel yazmışsın arkadaşım kesinlikle sana katılıyorumm moralimizi asla bozmamamız gerekiyor ben çok fazla ağrım sızım yokkkeen hiç düşünmem hastayım diye, bölesi daha ii
size geçende kont. gittiğim Çapa da başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum sabah 8 sırada bekliyoruz yanımda oturan bayanda sle imiş sohbet ediyoruz bana hastalıktan dolayı şikayetlerim olup olmadığını soruyor bende arada sırada eklemlerimde ağrı olduğunu bunun dışında bi şikayetim olmadığını söledim bayan bi kükredi nasıl olmaz yaa sen bilmiyomusun bu hastalığın ilerki döneminde diyalize girme durumumuz var bizim diye şaşırdım o an :)tabii kii bunu biliyorum dedim ama ilerisi için şimdiden neden düşünüp moralimi bozayım ki cevabını verdim:)demek istediğim aklımızda her an acaba ilerde ne olacam düşüncesi olursa bu hastalık psikolojisinden hiç bi zaman kurtulamayız:)sevgilerimle kendinize ve umutlarınıza ii bakın...a.s.

kesinlikle royalcim sana katılıyorum ilerisini düşünerek şuanki zamanımızı zehir etmememiz gerekiyor elbette yarın bizi ne bekliyor Allah bilir sonuçta kim garanti edebilirki yarın diyalize girmeyeceğini yada bir kaza geçirip sakat kalmayacağını bu sağlıklı insanlarında başına gelebilir hem biz sağlıksız değilizki kendi ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz dimi kendimiz yürüyoruz yemek yiyoruz ne bilim çalışıyoruz bunları tek başına yapamayan yıllarca hayatını yatakta geçiren insanlar var ben şuna inanıyorum bu halimeze şükür ve dua etmeliyiz.artık herşey hormon hormonsuz bişey yok yazın ortasında çilek portakal yiyosak kışın domatesin salatalığın eksikliğini çekmiyosak zaten ortada tuhaf bişeyler var herşey hormonlarla ilgili başka bişey değil ama en önemlisi moral moralim kötü olunca ağrım oluyo ama iyi olunca hiç bişey yok gerçekten denedim bunu ya hemen etkilniyo vucüt bende 1 ay sonra kontrole gidicem bakalım hayırlısı bütün tahlillerimi en ince ayrıntısına kadar yaptırcam ilk gittiğimde tecrübeli değildim şimdi sizin sayenizde soracak bir sürü sorum var hem ben internetten okumuştum bu hastalıkta %2 iyileşme şansı varmış neden biz o %2 nin arasında olmayalım.Hepimize sağlıklı günler ...

merhaba gözde357
yazdıklarından dolayı teşekkür ederim.çok güzel yazmışsın,keşke her an öyle pozitif olabilsek.kendinize iyi bak.

Son düzenleme:
merhaba gözde,iş yoğunluğundan dikkatimi çekmemiş kusura bakma aramıza yeni katıldığını sanıp 'hoş geldin aramıza' yazmıştım sonra düzelttim.ama merhaba çünkü ilk kez sana yazdım.sevgiler

mutsuz küçük nasılsın, nerelerdesin? bizleri habersiz bırakma:uhm:

a.s.ablacım merhaba ben çok iyiyim her zamanki gibi bi agrım şikayetim yok ama bu haplar çok çektiriyo bana şişiyorum malesef vede böbrek tedavim devam ediyo hastaneye gidip geliyorum ilaç almaya böyle işte ablacım siz nasılsınız hastanede old. için yazamadım kusura bakmayın sordugun için sağol ablacım Allah'a emanet ol bütün ablalarımda...Şeniz

güzel haberlerinizi duymak ne güzel benim ağrılarılarım çok fazla ben lupusu yenebile

ceğimi hic zannetmiyorum

Back