- 12 Temmuz 2006
- 2.209
- 18
Sevgili arkadaşlarım,
uzun zamandır siteye giremedim. Hem yoğun hastane ziyaretleri yaşadım, böbrek biyopsisi oldum, 2 gece yattım, izmire ege üniversitesinede gittim geldim, sonra 1 hafta boyunca ömrümde gördüğüm en yoğun bacak ağrılarını çektim kıvrandım, bu arada bir de internette sorunlarım vardı giremedim... Ama artık burdayım yine!
Biyopsi sonucum iyi çıkmış, yani Nefrit derecesi 2. Nefrit var ama derecesi düşük. Böyle olunca artık doktorum rahat rahat Imuran isimli ilaca başlattı beni. Hayırlısı bakalım, menüme bir ilaç daha eklendi, bakalım ne olacak. 1 hafta sonra tekrar tahlil vermeye gidecem.
ROYAL'im seni de çok özledim... umarım msn de karşılarız bir an önce.
Polyanna... seninde msn adresini istiyorum. Aynı şehirde yaşıyoruz, birlikten kuvvet doğar dimi ama.
Şu an için bende 2 tane tanımlayamadığım sorun var... hiç geçmeyen boğaz ağrım ve sol elim uyuşuk. Ağrı yok ama uyuşuk, sanki anestezi yemiş gibiyim. Birde sık sık ellerime ayaklarıma kramp giriyor. Bilen varmı? Bu neye işaret? Ekstra dan başka bir yerime baktırmam gerekiyormu?
Kadınlar günü geçti ama, yine kutlu olsun hepimizin günü.
Lupinemmm seni gördüğümeee çok mutluu oldumm çıkan sonuçlarında çok iyi tekrardan çok geçmişolsun,seni çok merak ettimmm en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...a.s.a.s.