- 5 Ağustos 2014
- 599
- 571
Kortizonu biliyor onun için birşey demedi. Ama planequenil kullanırken pek önermiyoruz dedi. Geçen hafta haberleri izlerken ilaç kullanan annelerin de bebeklerini anne sütüyle besleyebilmesi için bir Prof. Nano teknolojiyle yara bandı gibi bir buluş yapmış. Süt sağılıp içine atılıyo yarım saat kadar. Içinde ki zararlı ve yabancı maddeleri çekiyomuş. Marmara üniveristesinde görevliymiş hoca. Aklıma geldi acaba üniversiteyi arayıp talep etsem gönderirler mi? Seri üretime geçmemiş daha. :/ Bu haftada kaç kilo doğdu bebeğin? Benimki 34+1 de 2100 doktorum birqz geriden geliyo dedi ama hastalıkla ilgili değil yapısı minyon olacak galiba dedi. Doktorum 39. Alırız kendi gelmezse dedi.Iki tane dr a gittim hic biri demedi cnm hic bilgim yok tekrar gidince sorarim soyledigin iyi oldu evet emziremesemde sutumu sagip veriyorum erken dogumdan dolayi seninde az kalmis dikkatli ol ben bu haftada dogum yapmistim ins gununde saglikla kucagina alirsin bizim bu ilaclardan heleki kortizondan kurtulusumuz hic yok sanirim