onla gecmıs olsun canım ben senı korkutmamamk ıcın kotu seyler yazmadım ama benımde parca alındıktan sonra uyusukluk hastanenın kapısından cıkarken gectı ve ınanırmısın acıdan kıvranmıstım nesterle resmen ıkı tane parca kestıler dudagımdan sonrası bır ıkı gun cok agrım oldu helekı uyusuklugu gectıgı ılk saatlerde acıdan hungun hungur aglamıstım neysekı atlatmısın cok sukur onunla gecmıs olsun canım evet bendede sjögren tanınsı desteklenmektedır yazıyor pekı sen sımdı primermısın sekondermı onu nasıl kara verıyolar bende göz kurulugundan baska hastalık belırtısı olmadıgı ıcın prımer dendı ama senın eklem agrılarında cok oluyo sanırım romotoıt artrıt tanısıda kondumu sana
Çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun...Romataid artrid kanda çıktı ama titresi verilmediği için tekrar baktırıyorum. O daha sonuçlanmadı henüz. Doktorum muhtemelen ikisi de var dedi, ama kesin değil. Plaquenile devam ediyorum ama doktorum metoject iğne de vermişti, ona daha başlamamıştım ama sanırım ona da başlanacak...