- 4 Nisan 2013
- 134
- 8
Merhaba,
Foruma yeni katıldım. Bende 10 yıldır lupus hastasıyım. İlaç tedavim ediyor ve son birkaç yıldırda hiçbir şikayetim yoktu. Ta ki son üç aya kadar. Bacaklarımda müthiş bir güçsüzlük var, ayağa kalktığımda sanki düşecek,yürüyemeyecek gibi hissediyorum. Ayak parmaklarım ve bileğimde de bir ağrı var. Çok moralim bozuk. Şimdiye kadar bu anlattıklarımı hep yorgunluğa bağladım,geçer dedim ama galiba değil. Bakalım randevu alıp kontrolümü yaptıracağım. Umarım bir alevlenme yoktur (
MErhabalar,
Benım kız kardesımde de sle rahatsızlığı var.7 yıldır tedavı goruyor.6 yıl boyunca her ay tedavı gordu .Allah bınlerce kez razı olsun EMEL AKOĞLU hocadan hayatımızı o doktor kurtardı.Benım kardesım de bı anda yatakta kaldı cok sasırdık hıc bırsey bılmıyorduk.Sonra bu hastalığı duyunca yıkıldık.Sonra yasadıklarımız bızı sukur etmemize sebep oldu.Biz bu hastalıkla arkadaş gıbı olduk.Sadece moral moral moral.Şuan kardesım 26 yasında .Son 1 yıldır sadece 3 ayda bır gıdıyor.Siz neden tedavınızı bıraktınız bu hastalıkta tedavı bırakmak yok hep kontrol olacaksın, Ömür boyu duzenlı kan tahlıllerımızı yaparız.24 saat ıdrar verıyorz.Artık normal bısey olarak bıze geliyor bunlar.Allah gostermesın bı an atak yapar bobreklerınızden olursunuz anti dna mıza baktırırız.Biz ailece çok tıtız.Yardımcı olarabılecgım bırsey olursa sevınırım.Sormak ıstedıgınz soru varsa sorun cekınmeyın.hayırlı aksamlar