Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oncelikle geçmiş olsun bende yaklaşık bi ay önce öğrendim. 2 yıl ilaç kullanmadan o acılara nasıl katlanabildin. .ben kortizon kullanmadan çok kötü oluyorum.benim ağrılarım stresli dönemlerinde artıyor. Kesinlikle strrsten uzak dur derim.ayrica bu sitedeki arkadaşların psikolojik anlamda bana çok faydası oldu herkese çok teşekkür ederim.merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.ben aranıza yeni katıldım
bu hafta sle teşhisi kondu 2 yıldır çektiğim ağrıların sebebi buymuş galiba
bunu bilmeden önce ağrıları bukadar dikkate almıyodum şuanda tam anlamıyla panik halindeyim neyapmam lazım ne yemem ne içmem lazım beni nasıl bi hayat bekliyo vs vs kafam karmakarışık siz bununla nasıl baş ediyosunuz
ssrebb seninde dediği gibihaner beyin iletişimi pek iyi değil ben baya bigittim ama marmarayagittiğimde söylediklerinden farklı bir şey yoktu
bu arada yeni katılan bebek düşünen arkadas ben yeni anne oldum 8 aylık bir oğlum var merak ettiğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Arkadaşlar doktorum kortizonu azaltarak birakacagimi söylemişti ama nasıl olacgini anlamadı siznasil doz azalttı iz?
merhaba sahmaran,bende lupus hastasıyım,deltacortil,plaquenil,imuran,coraspin alıyorum.dr.um Marmaradan Prof.Şule Kurhan Yavuz takibindeyim,sen de bu ilaçları aldınmı hamileyken,imuran için endişeliyim ben doktorum gebeliğin tamamında içeceğimi söyledi,bende bir tutulma yok gerçi ama imuranı veriyor yinede.gebeliğin nasıl geçti,
benide bilgilendirirmisiniz acaba bu konuda hamilelikle ilgili yani o arkadaşın yazdıklarıyla ilgili çünkü bende gebelik düşünüyorum doktorum banada ımuran kullanmamı söyledi fakat bende protein kaçağı yani böbrek tutulumu var teşekkür ederim şimdiden
arkadaşım ne kadar dozda kullanıyorsun bilmiyorum ama ben bırakalı 2 yılı geçti çok şükür mg düşürerek bıraktırıyorlar birden bırakılması tehlikeli olduğu için 8 mg ise 6 mg, 6 mg 4 mg ama hafta yada birkaç günde bir azaltılıyor inş. hakkında hayırlısı
8mg kullanıyorum dediğin gibi 2 azaltarak gidiyorum değerlerim normal olduğu halde azaltincA bi garip ağrılar ve halsizlik oluyor tekrar başlıyorum. Benim anlamadigim mesela 6 dan 4 e nekadar sürede geçilecek tekrar yükseltirken direk 8 e geçilir mi bilen varsa anlatabilir mi randevu haftaya Dr soracam ozaman a kadar yanlış bişi yapmak istemio rm.
Ben yilllardir bu acilari yasiyorum ama teşisim daha 15gun once koyuldu lupus gecen aci dolu gunleremi yoksa basliyck olan tedavilermi elekturo sok bile yedim beynime agrilarim yuzunden tessis hep pisikolojik denildi agrima kimseyi inandiramadim herkese herseye ragmen calistim evlendim daha 3ay oldu ama artik ayakta duramiyorum herkese acil sifalar yaron hastaneye yaticam
Onerim canim bol bol yuru disari cikmaya cekinme. Gunesliyse hava kendini mutlaka koru. Bol bol su ic canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.