- 25 Mayıs 2012
- 65
- 0
güzel bi gebelik geçirmişsin kan değerlerin dışında senin adına çok sevindim.böyle haberler benide mutlu ediyor.bende 5 yıldır kan ilacı alıyorum.ferro sanol duadonel bunu hiç bırakamıyorum bıraktığım anda kan değerm düşüyor 7.7ye kadar düşmüştü senin anlayacağın gebelikten önce bu problem var gebelikte nasıl olur bilmiyorum .senin ilk bebeğin sanırım ben ikinci bebeğimi düşünüyorum ama eşim gerçekten çok endişeli hele betüldn sonra baya bi sarsıldık.etrafımdaki bütn insanlar bir evledın var Allah ona sana sağlık versin kendini riske atma diyorlar onun için çok karışık duygular içindeyim.bir oğlum var 10 yaşında oda çok kardeş istiyor ama anne sen hasta olcaksan yapma diyor.senin anlayacağın büyük bi kararsızlık içindeyim.ilk gebeliğimde lupus yoktu bende lohusayken kapmışım oğlum doğduktan sonra gösterdi kendini. birde bende bi hastalık daha var antifosfolipid diye buda bende damar içi pıhtılaşmadan dolayı damar tıkanıklığı yaptı iki kere ayrıca onun içinde ilaç kullanıyorum.bu arada ben imuran kullanmadım lupus için plequenil ve prednisolon kullandım.hala kullanıyorm ama prednisolonu bıraktık. şuan sdece plequenil,lansor.ferro sanol duadonel ve coumadin kansulandırıcı bunları kullanıyorum.peki sen ikinci bi bebk düşünürmüsün teşekkürler paylaşımların için.