- 30 Eylül 2012
- 4
- 0
merhaba cok gecmıs olsun erken teshıste bence hastalık azda olsa onlenebılır dıye bastan farketmek onemlı dıye dusunuyorum bence sakın bırakma onu cunku en cok ıhtıyacı olduggu zamanlar bu zamanlardır sızde oturun dusunun ılerısını dusunun evlendıgınızde bunu sorun edermısın etmezmısın ona ne kadar destek olabılırım dıye dusunmelısın cunku moral onemlı ılerde evlendıgınde onun saglıgı konusunda ona laf edersen bu durum onu cok cok uzer ona hep destek olmalısınkı oda bu durumu kabullenebılsın.. benımde bır rahatsızlıgım var ogrendıgımde kabullenemıyo ınsan moralmen çöküyo.. ona destek ol elınden tut bırakma rabbım ayırmasın sızı ıyı gunler
Çok haklısınız, moralin her hastalık gibi lupus için de hayati önem taşıdığını araştırmalarımdan öğrendim. Bir kez çok üzdüm onu, elimde olmayarak o an anladım üzüntünün onu ne kadar etkilediğini, gönlünü almak için kalkıp 16 saatlik yola onu görmeye gittim . hastalığını bile bile seviyorum dedim ben ona. Hastalığı hiç bir zaman da yüzüne vurmam, sağlık bugun var ama yarın bende de olmayabilir. Onun için rahatsızlığı var diye bırakmam aklımın ucundan dahi geçmiyor ama ileriyi hayal ediyorum, Ona birşey olursa ne yaparım diye düşünemiyorum bile Bir mucize bekliyorum. Çok ciddi adaklar adadım, yeterki bu hastalık ondan silinip gitsin. Kariyer planları olan bir insanım aslında ama şu an benim hayatımda Sevdiğimin sağlığından daha önemli birşey yok. Yeter ki sağlık sıhhat bulsun, kuru ekmek de yerim. Bunu tüm kalbimle söylüyorum. Rabbim sizlere de şifanızı versin, Allah razı olsun ilgilenip cvevap verdiğiniz için.