- 20 Mayıs 2009
- 1.032
- 4
- 37
slmlar
kızım çok boşverdi ne gıdaları ne uyku düzenine. ilaç kullanmadığı için oldukça rahattı. bu yaş grubuna söz geçirmek hastalıkta olsa pek kolay değil neden ben diye soran bir çocuk var karşınızda oldukça çaresiz kaldığım günler oldu. Okulu zaten oldukça disipli stres yapmasın diye alttan aldım hep ama bu hastalıkla yaşamayı kabul etmiyor.İyi olduğunda göz ardı ediyor bu 2. atak biraz onun bu düşüncelerini yok etti gibi daha dikkatli.
Spor ever babası bir spor salonuna yazdırdı ve dr. na sormak gerek dediğimde o da sağolsun dinlemedi.Özgür hocaya söylediğimde yüzme en gzl spor lupus için dedi. Oysaki Selen agır kardiyo koşu agırlık vs vs çalışıyordu. Şimdi sadece yürüyüş yapıyor asla kilo almak istemiyor şimdiye kadar 5 kg üstüne bile çıkmadı 2008 den beri kilosu hep aynı . Biliyormusunuz buarada olan annelere oluyor sürekli alttan alan tarafsınız.Şimdi bende stresten oluşan birtakım sorunlarla uğraşıyorum. İyi olmalıyım ki iyi moral destek vermeliyim.
Özgür hoca sürekli neşe içinde çok pozitif inanılmaz birisi ve çocuklar çok şanslılar tüm hastalarının isimlerini ezbere bilen ve sabahın köründe onlarla şakalaşan bir doktor sanırım parmakla gösterilecek kadar azdır. Bu konuda çok şanslıyız.
C.tesi doktor sonrası paylaşımlarını bekliyorum.Görüşmek üzere sevgiyle kal
ahhh ahhh bilmezmiyim annelik ne zor.insan anne olunca anlıyor gerçekten.16 yaşımda ilk atağımda annemde çok psikolojik sorunlar geçirmişti.şimdide ben kızım için aynı endişeleri yaşıyorum.skolyoz rahatszılığı omurga eğriliği,bu yaz nasipse ameliyat olacak.
insan hastalığını kabullenmek istemiyor gerçekten ama zamanla benimsiyor insan.bende hiç takmıyorum artık.
kızınız gerçekten ağır sporlarla uğraşıyomuş.artık yazda geldi yüzmeye yönelir belki.
bu arada kan değerleri düşük çıktı demişsiniz bu bahsettiğiniz değer wbc mi?