- 20 Mayıs 2009
- 1.032
- 4
- 37
git canım ihmal etme doktor ısını sonunda yıne bız cekıyoruz evet dogru söyluyosun beterın beterı var ama ınan gözumle alakalı gercekten cok zor gunler gecırdım 2 aydır gözumdekı keratıtı tedavı edemedı istanbul göz gecmek yerıne ıyıce artıyodu ve hala aynı damla ya devam dıyodu o keratıtı yasamayan bılemez allah da kımseye yaşatmasın sag gozumu tutuyo bıtek artık acıdan agrıdan gözumu acamaz kullanamaz hale geldım sag gözumu pomadla kapatıyodum artık gecelerı gözum yapısıyo zaten kuruluktan elımle göz kapaklarımı bırbırınden ayırıp damlamamı akıtıyorum ama o oyle acı verıyokı surtunuyo resmen göz ya hayretlere dusuyorum ben bıle nasıl bukadar kuruluk olur bı gözde dıye bunu zaten sureklı yasıyorum onu gectımde keratıt olunca bu yapışma oyle acı verıyokı yaraya surtunuyo göz resmen yaraya tuz basar gıbı yakıyo canımı en sonunda gecmek bılmeyınce aradım romotologumu hocam gıdıyorum gelıyorum gecmek bılmıyo gözum dedım hemen kortızonunu yukselt dedı sana damardan bısey uygulaması yapıcam dedı m ıle başlayan bısey söyledı de aklımda kalmadı sonra göz doktorumla irtıbata gecırdım goz doktorum sımdılık ona gerek yok dedı otolog serumla tedavı edıcem dedı zaten dunya gozdekı prof. gıdınce okadar morolım bozuldukı 4 aşamaymıs bu keratıt 3.evreye gelmıs gözum okadar kotu yanı neyse cok sukurkı sımdı bıraz rahatladımınsallah dahada ıyı olur sımdı yıne aynı seylerı yaşşamaktan oyle korkuyorumkı zaten hamılelıgı falan sılmıstım kafadan o kotu gunlerımde ama okadar ıstıyorumkı bı evladımın daha olmasını hayırlısı tabıkı oncelıkle rabbım saglıklı sıhhatlı versın bı duzeleyımde boyle işte canım yaşadıklarım ama soyledıgın gıbı beterın beterı var napıyım dıyorum rabbım bana bunları yaşattıgına gore vardır bı bıldıgı dıyorum o bıze kaldıramıyacagımızı vermez cunkı en ufacık cekılenın karsılıgını verır rabbım cok uzttım canım ya kusura bakma rahatlıyorum yazınca bıde canım antı dna ne anlama gelıyo bılıyomusun ana dıye bı test var onunla aynı anlamamı gelıyo yoksa farklı seylermı bılgın varmı......
çok zor günler geçirmişsin insanın neresi rahatsızsa canı orda atar bilirim.neyseki geçmiş inşallah dahada iyi olursun.
bende eski tahlillerime baktım birsürü şey bakılmış.bi 2007 de bi 2009da yapılmış.yani bu anti dna lar falan.ssa bitanesinde negatifmiş bitanesinde pozitifmiş.sen deyince dikkat ettim yani.ana var anti dna var farklı onlar.uzun uzun yaz canım ben okurum seve seve.
bu arad a oğluşun kaç yaşındaydı.
görüşmek üzere açelyacım