Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cananla Sende hamilesin heralde kaç aylık oldu hangi kadım doğumcuya gidiyorsun bilgilendirirsen s
selam arkadaşlar bende uzun zamandır siteye bakamıyorum. ama bugün inceledim ve çok faydalı bilgilere sahip oldum herkese teşekkürler. bende 1 senedir bu hastalıkla dost olup beraber, yaşamı paylaşmaya çalışıyorum. fakat zaman zaman tadsızlıklarımız olsada şuan alevli döneminde değil heralde ki ağrılarım hafifledi. benim sizlere sormak istediğim ben kortizon, quensyl ve anti-deprasan kullanıyorum fakat bana eczacım muhakkak calsiyum ve multi vitamin vermeli dedi fakat doktorum henüz uygun görmedi ki vermedi. benim 3 gün oldu elimde parmak eklemlerimde morarıklar var ve kortizon almama rağmen (günde 1 tane alıyorum) aşırı kilo kaybı yaşıyorum sizce bunun nedeni ne olabilir.
canım benim sakin ol hepimizin benzer problemlerimiz var bu hastalıkta üzülmeyeceksin hayatla alay edeceksin üzülmek yenilmektir önce iyi bir doktor bul sonra kontrollerini ihmal etme ve sakın kendine acıma kırmızı lekeler senin yüzündeki güller inanki gececekler her şeye rağmen hayat güzel unutmamerhaba..sizleri gördüğüme çok sevindim..önceleri takmıyordum ama şimdilerde otururup hırsımdan ağlayacak duruma geldim..kızamık çıkarmış çocuklar gibiyim..insanlar sorup duruyor..anlatıyorum anlamıyorlar..yakınlık samimiyet olmadan merhaba demeden soranlar bile var..acıyarak bakıp ayyy noldu yüzüne diyorlar ve ben sinir oluyorum..burnumda yanaklarımda büyük kırmızı lekeler var..şu aralar çok arttı..bazen gidip kortizon iğnesi yaptırıyorum..quensilide uzun süre kullanıp 1-2 ay ara veriyorum..sanırım gözümede yansıdı..ak kısmında sarı lekeler oluştu..napıcam bilemiyorum..ist da hastane çok.ama randevu alınıyor sabah 5 te sıraaya giriliyor..o kadar zahmetliki..varsa gittiğiniz dr.ların özel muayenerinin tel.larını bana yollarmsnız..
takmamaya çalışıyorum ama olmuyor..ayıp diyorum.sadece güzellik sorunu yapıp kafana takıyosun..lösemili çocuklar var.onlar ne yapsın diyorum..dinlemiyor içim.en çok aileme üzülüyorum..ne zaman yaralarım alevlense annem yüzüme endişeyle bakıyor.'yine içine atıyor bize anlatmıyor ama çok takıyor' diye düşündüğünü okuyorum yüzünden..napıcağımı bilemiyorum..yardım edin..
merhaba..sizleri gördüğüme çok sevindim..önceleri takmıyordum ama şimdilerde otururup hırsımdan ağlayacak duruma geldim..kızamık çıkarmış çocuklar gibiyim..insanlar sorup duruyor..anlatıyorum anlamıyorlar..yakınlık samimiyet olmadan merhaba demeden soranlar bile var..acıyarak bakıp ayyy noldu yüzüne diyorlar ve ben sinir oluyorum..burnumda yanaklarımda büyük kırmızı lekeler var..şu aralar çok arttı..bazen gidip kortizon iğnesi yaptırıyorum..quensilide uzun süre kullanıp 1-2 ay ara veriyorum..sanırım gözümede yansıdı..ak kısmında sarı lekeler oluştu..napıcam bilemiyorum..ist da hastane çok.ama randevu alınıyor sabah 5 te sıraaya giriliyor..o kadar zahmetliki..varsa gittiğiniz dr.ların özel muayenerinin tel.larını bana yollarmsnız..
takmamaya çalışıyorum ama olmuyor..ayıp diyorum.sadece güzellik sorunu yapıp kafana takıyosun..lösemili çocuklar var.onlar ne yapsın diyorum..dinlemiyor içim.en çok aileme üzülüyorum..ne zaman yaralarım alevlense annem yüzüme endişeyle bakıyor.'yine içine atıyor bize anlatmıyor ama çok takıyor' diye düşündüğünü okuyorum yüzünden..napıcağımı bilemiyorum..yardım edin..
canlarım ben de yeni üyeyim 98 den beri SLE hastasıyım.rutin kontrolleri aksatmazsanız sorun çıkıcağını sanmıyorum herkese acil şifalar