- 22 Ocak 2012
- 33
- 0
mesajim ulasmiş çok sevindim benim önerecegim şey ot çöp türü bisey degil be canim çare ararken ibrahim saraçoglunada mail atmistim sagolsun geri dondu mesaji şöyleydi maaleseeeff lupus için henüz bi önerimiz yok demisti sizin buldugunuz ilaç ney bilmiyorum ama sonuçta ilaçlarda bitkilerde kullaniliyor tehlikeli olabilir ben korkarim öle seylerden esim çok seyler getirdi meşur aktarlardan ama hepsini çöpe attim içmedim yani ben homeopatik ilaçla iyleştim homeopati nedir diye araştirin ben ikinci senem turkiye homeopati dernegine hasta olarak gittim ve ögrencileri oldum şifa bulunca ayrica homeopatiyi doktorlar uyguluyor sevgili hocam günnur başar dernek başkani doktorum ve ayni zamanda şimdide hocam oluyor ben bu egitimlere ailem için başladim çok şükür işimize yariyor 13 yaşinda bir oglum onu kimyasallardan uzaklaştirdim homeopatik remediler kullaniyoruz neyse söyleyecek şey çok fazla aslinda ama burdan olmuyor homeopati ve gunnur başar araştirin sevgilerimle hayirli aksamlar .
teşekkür ederim baktım ama türkiyede 40 kişi kullanıyomuş. araştırıcam bunu ama hayvansal falan diyo birde yurtdışında üretilmiş malum hayvandan birşey varsa içinde.verdiğiniz bilgi için sağolun. geçmiş olsun allah herkese şifa versin