Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

teşekkür ederim baktım ama türkiyede 40 kişi kullanıyomuş. araştırıcam bunu ama hayvansal falan diyo birde yurtdışında üretilmiş malum hayvandan birşey varsa içinde.verdiğiniz bilgi için sağolun. geçmiş olsun allah herkese şifa versin

Sabah Web TV - Depresyon homeopatiyle hem de çok ucuza iyileştirilebiliyor. Arkadaşlar şu sitede gunnur başarin videosu var sabahin yaptigi.

Hepsi hayvansal degil malum hayvan :) yok caniiimm yilan zehri bitki ama her ilacta degilki ayrica bir damlasi maddenin 200 kere sulandirilip ilacin sadece bilgisi kaliyor yani ruhu gibi yurt disinda uretiliyor derken turkiye ve iran ve ırakta haric butun dunyada kullaniliyor islama aykiri birseyde yok mehmet kocabaş hoca bile kullaniyor çekinecek korkacak bisey yok türkiye saglik bakanligida dogal tedavileri kabul etti homeopatiyde arastiriyorlar ayrica avrupada homeopatiy fakulteleri var siz araştirin korkulacak bişey yok.

öncelikle geçmiş olsun.Allah sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin kucağına almayı inşallah.
lupus olduğunu anlaman için bazı testler var.anti ds dna vs. vs.
bide belirtilerinin olması lazım.herkesde farklıdır.kimsenin lupusu kimseye benzemeyebilir.
hamileliğe gelince lupusun bebeği atmaya sebep olduğunu bilmiyordum.yani düşük riski
erken doğum riski ölü doğum riski var.ama normal insanlarda da var bu risk.sadece lupusa bağlamak yanlış olur.
lupus olup olmadığını anlaman için bi romatoloğa gitmeni öneririm.çok çok geçmiş olsun.

evet durmak yok yola devam.ümitsizlikdde yok inşallah.
genelde eşlerin içine erkek doğar bilirim çok istediklerinden herhalde:)
bizimkiside erkekçii.hayırlısı olsun inşallah.bence kız olsun çamurdan olsun
Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar.

Biz geldik bebişimle. Dün doktorumuza gittik.Bebeğimizi gördük. Herşey iyi çok şükür. İkili testimiz normalmiş, üçlüye gerek yok bu durumda dedi ama yinede biz yapalım dedi. Folik asiti kesti yerine elevit ve demir hapı verdi. Bebeğimin gelişimi gayet güzelmiş. Maşşallah çok hareketliydi.kıpır kıpırdı kuzum benim:))) Kızlar bu sabah burun akıntısı,gözlerde yaşarma,hapşurmayla uyandım. Bol meyve , bol sıvı alıyorum. Gebeliginde soğuk algınlığı olan varmı. Korktum ben (

bebegının iyi olduguna sevındım canım rabbım kucagınada almayı nasıp eylesın soguk algınlıgı,nezle su aralar salgın valla herkeste var bırsey olmaz canım korkma sen ilerlemeden bol bol c vitamını al atlatırsın allah ın iznıyle

canım çok güzel haberler bunlar.hep böyle güzel olsun inşallah.
soğuk algınlığı için açelyanın dediği gibi bol bol c vitamini ve sıvı al.doktorunada danış.ilerlerse ilaç yazabilir.ama inşallah ilerlemez.
sağlıkla..

Sağolun kızlar. Şimdilik iyi gibiyim. burnum akıyor ve gözlerim sulanıyor neyseki ateşim ve ağrım yok. bol sıvı ve c vitamini alıyorum. Doktora gitmedim, yeni gitmiştim. Daha kötü olursam giderim. Ama gerek kalmadan iyleşirim inşallah. ilaç kullanmak istemiyorum birde bunun için. Zaten hastalığım için kullanıyorum ilaç. Fazla olmasından korkuyorum açıkçası. Kendinize iyi bakın . Bebişime dua edin.Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah.

Allah daha iyi etsin inşallah.hafif bi nezle geçer havalar bi sıcak bi soğuk bünyeler şaşıyo valla.
bahar geldi güneşi görmek çok güzel.insanın enerjisi artıyo.dün spora başladım güya kontenjan doluymuş alamadılar.ne güzel yakındı yürüyerek gidicektim bi günlük kabul ettiler pilates yaptım.çok hoşuma gitti.
bende karar verdim evde ebru şallıyla yapıcam.vücudum çok hareketsiz hiç bi aktivitem yok.kaslarımın güçlü olması lazım dedim
ve karar verdim:)zayıflamak istemiyorum çünkü yeterince zayıfım.herkesin aaa ne kadar zayıfsın demesinden yoruldum.
pilatesin lupusumada çok faydası olacağına eminim.bakalım devam edebilcemmi

Sağolasın canım. Bu gün daha iyiyim. Geçti çok şükür. Evet baharı görmek çok güzel, bu gün işte uyuyasım var:)) bahar yorgunluğu başladı yine:)) bende her sene olur, bebişimle bu sene daha çok olucak galiba:))
Ne güzel spora başlaman.Maşşallah . Ben 5 sene önce spor salonuna gidiyordum, harikaydı. bütün kaslarım çalışıyordu. sonra bıraktım. sadece yürüyüş yapıyordum. benim kilomda var aslında hep yapmam lazım, ama olmuyor işte. Boşver zayıfsın desinler, sağlıklı olda gerisi mühim değil. Ne güzel ilaçlar sende kilo yapmamış, bende çok yaptı:))) İnşallah devam edersin spora, çok faydasını göreceksin. İyi bak kendine. görüşürüz.

..................................

Son düzenleme:

iyi olmana sevindim.yorgunluğunda kısa sürede geçer inşallah.nerde çalışıyosun?bebişin nasıl hareketlerini hissetmeye başladınmı?inşallah yarın başka bi yere başlıcam salı ve perşembe.bakalım hayırlısı.
ilaçlar kilo yapmadı kaç senedir kortizon kullanıyorum.hele geçen sene atak ta damardan 750mg aldım 3 gün üst üste.sonra azalarak gitti tabi.ama en fazla 4 veya 5 kilo aldım.düşün yyani 50kg oldum .sonra yine verdim şuan 44 falanım heralde tartılmıyorum.ama benim bi şikayetim yok sağlığım yerinde olsunda.ileirde nasılsa alırım.bide 2.bebiş teşrif ederlerse biraz da öyle alırım:)
görüşmek üzere..

Son düzenleme:

iyi olmana sevindim.yorgunluğunda kısa sürede geçer inşallah.nerde çalışıyosun?bebişin nasıl hareketlerini hissetmeye başladınmı?inşallah yarın başka bi yere başlıcam salı ve perşembe.bakalım hayırlısı.
ilaçlar kilo yapmadı kaç senedir kortizon kullanıyorum.hele geçen sene atak ta damardan 750mg aldım 3 gün üst üste.sonra azalarak gitti tabi.ama en fazla 4 veya 5 kilo aldım.düşün yyani 50kg oldum .sonra yine verdim şuan 44 falanım heralde tartılmıyorum.ama benim bi şikayetim yok sağlığım yerinde olsunda.ileirde nasılsa alırım.bide 2.bebiş teşrif ederlerse biraz da öyle alırım:)
görüşmek üzere.

Sağolasın. Bu gün daha iyiyim artık. sadece burun tıkanıklığım ve ses kısıklığım var gibi. İnternette okumuştum hamilelikte burun tıkanıklığı olabiliyomuş, kan hacminin artmasından, nezle olalı 10 gün oldu geçmesi lazımdı ama anlayamadım. Doktora soracağım bakalım gidince. ben özel sektörde muhasebedeyim. Daha bebişimin hareketlerini hissetmeye başlamadım:))) babamız arada bir kulaklarını dayıyor göbeğime bişiler duyduğunu iddia ediyor. komiğiz bu aralar ailece :))) Bende bir an önce hisstemek istiyorum. 15.haftadayız. az kaldı hissetmeme bakalım:))) sağlıklı olsunda canım bebişim. Bende ilaçlar çok kilo yaptı, ben hastalığa yakalandığımda 55 kiloydum. 75 ile hamile kaldım yani:)) inşallah hamilelikte çok almam. alırsakta vericez sonra :)) kaçış yok. Sen iyi kilo almıyosun. ne güzel . sağlıklı olda zayıf ol boşver. Evet inşallah bebişin gelir tez zamanda, annesini bekletmeden inşallah.

merhaba fbetuly;nasılsın sana bişey soracağım senin lupusun karaciğerine vurduğu zaman ast ve alt enzimlerini dışında bilirubinlerinde yüselmişmiydi ellerin ve yüzün vucudun sarardımı bunu kendim için sormuyorum benim bi tanıdığım 4 aydır karaciger enzimleri düşmüyor tam düştü diyolar tekrar yükseliyor daha teşhis konulamadı.karaciger enzimlerin yükseldiği zaman hangi dr baktı bölüm olarak romatologmu ?teşekkür ederim iyi akşamlar.

sağol iyiyim sen nasılsın?ilk yaşadığım büyük atakta romatoid artrit tedavisi görüyodum lupus olduğum bilinmiyodu.sürekli enzimlerim çıkıyo düşmüyodu kilo vermiştim güçsüzleştim ve sararmaya başlamıştım.hepatit zannettiler testler negatif .bilirubini inanki hatırlamıyorum.geçen seneki atağımda baştan önlem aldığımız için sararacak kadar ilelrmedi.ama düşürmek için mecbur pulse kortizon tedavisi gerekiyor.yani damardan yüksek dozda kortizon.ben 750mg almıştım.arkadaşının dahiliyeye gidebilir yada fakültelerde gastroentolojiye gidebilir sindirim sistemiyle alakalı olduğu için.çok geçmiş olsun

burnuna bol bol tonimer gibi okyanus suyu sıkabilirsin hiç bi zararı olmaz ve burnunu açık tutar.yada en basiti tuzlu su çek burnuna.çok faydasını görüceksin.
bebişinin tekmelerini duymak o kadar güzel bi duyguki anlatamam ,az kalmış duyarsın yakında.hele dahada büyüdükçe resmen dirsekleri kafası falan hissedersin.ben hissediyodum yani.balık gibi kayıyodu karnımda çok hareketliydi kızım.hala da öyleeee
ben kilo almıyorum hatta alsam diye uğarışıyorum yaa en azından 50 olmayı çok istiyorum.bakalım:)

Son düzenleme:
merhaba,bugun romotologuma gıttım kızlar 1 düşük birde kürtaj oldugumu söyledım okadar üzerıne duştıkı benden pıhtılaşmayla alakalı olan bütün testlerı istedı ve bunları yaptır gel dedı carsamba gunu gıdıcem cerrahpaşaya kan verıcem sonuçlar hemen çıkmazmıs rabbım hakkımızda herseyın hayırlısını versın sorun neyse bılınsın en azından ona göre tedavı uygulanır

senin adına çok sevindim.haklısın ne var ne yok bilinsinde ona göre tedavini ol.kolay değil çünkü düşük yapmak kürtaj olmak.inşallah bidaha yaşamazsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…