moon83tşk rabbim hepimize şifa versin.
arkadaşlar sle için marmara üniversitesine giden var mı
ben doktorumu değiştirmek istiyorum marmaradan randevu aldım.inş iyi bir doktora rastlarım.
herkese slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende sle hastasıyım quensly ve coraspirin kullanıyorum 3 kez düşük yaptım benim gibi düşük nedenim araştırıldı ve bu hastalık yüzünden düşürdüğüm söylendi benim gibi olanınız varmı bendede bu hastalık var ama bebeğimi kucağıma aldım sende alacaksın diyeniniz varmı inanın çok kötüyüm anne olcakmıyım????
Bende sle hastayım 2 düşük yaptım ilk hamileliğimde ikiz bebek kaybettim 2. de hastalığım atak yaptı ve o bebeğide kaybettik ama şanslıydım hastalığıma teşhis konabildi 3 hamileliğimde dr larım çok iyiydi ilaçlarımı içtim kan sulandırıcı iğneyide vurdum Allahıma şükürler olsun kucağıma alabildim yavrumu Rabbim herkese evlat nasip etsin sağlıkla sihatla Kimse ümitsizliğe düşmesin inanıyorum ki hastalığa veren dermanınıda veriyor
merhabalar,
öncelikle hepinize gecmis olsun.
bana dün lupus teshisi konuldu, agrilarimla, lekelerimle bas edebiliyorum, moral acisindan da kendime yetebiliyorum; en azindan simdilik. doktorum bunun cok onemli oldugunu söyledi. kortizon ve quensyl tedavisi uygulanacak. quensyl'e basladim fakat kortizon icin kendime, yemeklerle vedalasmak icin bir gün verdim :)
bugün tuzsuz ve yagsiz süt ürünleri, kefir, sebze ve meyve ve de tuzsuz ekmekten olusan alisveris listemi tamamladim. yarin sabah kortizona basliyorum. kilo alma ve sislikler her kiside, dozla da alakali olarak farklilik gösterse de ben sizin tecrübeleriniz merak ediyorum. kendimi biraz hazirlamak adina ki bu motivasyonum düsmesin.
ne kadar süreli, ne dozda kortizon kullandiniz; ne yiyip, ne ictiniz, ne kadar kilo aldiniz, benimle paylasirsaniz cok sevinirim.
simdiden tesekkür ederim.
hepinize huzurlu, mutlu günler diliyorum.
Bende sle hastayım 2 düşük yaptım ilk hamileliğimde ikiz bebek kaybettim 2. de hastalığım atak yaptı ve o bebeğide kaybettik ama şanslıydım hastalığıma teşhis konabildi 3 hamileliğimde dr larım çok iyiydi ilaçlarımı içtim kan sulandırıcı iğneyide vurdum Allahıma şükürler olsun kucağıma alabildim yavrumu Rabbim herkese evlat nasip etsin sağlıkla sihatla Kimse ümitsizliğe düşmesin inanıyorum ki hastalığa veren dermanınıda veriyor
amine öncelikle çok geçmiş olsun ve biz lupus hastaları için çok güzel bir haber paylaşmışın..Allah bize de nasip eder inşallah..böyle örnekleri görmek umut veriyo bizlere...ailenle sağlıklı, mutlu güzel bir ömrü geçirmen dileğiyle..
merhaba 6 sene sonra hem böbrek hemde nörolojik lupus atağı geçiriyorum..
deltakortil imuran ve comadın başladım... daha çnce imuran saçlarımı dökmüştü ama ne kadar sürede olduğunu hatırlamıyorum şimdi günde 3 tane imuran alıyorum. imuranla saç dökülmesi yaşayan varmı ve ne kadar sürede dökülmeye başladı....
merhaba 6 sene sonra hem böbrek hemde nörolojik lupus atağı geçiriyorum..
deltakortil imuran ve comadın başladım... daha çnce imuran saçlarımı dökmüştü ama ne kadar sürede olduğunu hatırlamıyorum şimdi günde 3 tane imuran alıyorum. imuranla saç dökülmesi yaşayan varmı ve ne kadar sürede dökülmeye başladı....