Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
royal sen evlisin galiba peki senin çocuğun varmı ve bu hastalığın evlendikten sonramı ortaya çıktı
niye kematorapi bunu açıklarmısın her slede gereklimi
slm herkeze uzun zamandır giremiyorum çümkü hastanede yatıyorum idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle herkez kendine dikkat ettsin en kısa zamanda görüşmek üzere by
Merhaba arkadaşlar, bende sizler gibi 3 yıldır sle hastasıyım. Bütün yazılanları okudum ve beni anlayabilecek kişiler sadece sizlersiniz. Sizi bulduğum için çok mutluyum. Bende evliyim ve çocuk istiyoruz. Sevgi82 ve cananla olan yazılarını dikkatle takip ediyordum. Ama sanıyorum artık özel yazışıyorlar. Eğer benide bu konuyla ilgili bilgilendirirlerse çok sevinirim. Hepinize azil şifalar.
cananla bende hacettepede murat turgayın hastasıyım
merhaba obgunes,
sana da çok geçmiş olsun. bende senin gibi 3 yıldır evliyim. eğer çocuk istiyorsan bunu rom doktorunla konuşmalısın. onlar seni yönlendireceklerdir. umarım her şey istediğin gibi olur. :) ne zaman istersen paylaşıma açığım.
benim tanım yeni konuldu aslına bakarsan ne kadar doğru bilmiyorum yarın gidip ilacımı ilk kez alıcam sıtma tedavisinde kullanılan ilaçmış sende tam olarak ne gibi ağrılar oluyo beni bilgilendirirsen sevinirim