- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Canim banada yorum yapsaydin sevinirdim yaaaaRica ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Şimdi gördüm canım erkek bebeğe benzettim ama kıza da benziyor %51 erkek %49 kız diyorumBenim fotoyada yorum yaparmısın canım 9+2 Eki Görüntüle 1861336 buda 12+5. Eki Görüntüle 1861337AvukatAnne pikolata78 senin de fikrini almak istiyorum yorum yaparsanız sevinirim
Kafa yapısı da erkek diyor. Kız olursa şaşırırız hakikaten :)12+3 üz bizede bir tahminde bulunabilir misiniz nub a gore erkeğe benziyor dediler merak işte değişik yöntemler oldukça :)Eki Görüntüle 1864127
Teşekkürler, bakalım artık :)Kafa yapısı da erkek diyor. Kız olursa şaşırırız hakikaten :)
Canim yorum yaparsan sevinirimCanim buda bugünkü fotomuz çok teşekkür ederim .Eki Görüntüle 1863954 Eki Görüntüle 1863957
Benim tam tersıydı. Cok arastırıp bakmıstım heryerden ama tersı cıktıNuba göre kiz ama yanilmalari okuyunca acabalarim oluyor
Ben yüksek ihtimal kız diyorum. Belli olunca yaz tatlımCanim banada yorum yapsaydin sevinirdim yaaaa
Ben kıza benzettim.Merhaba
Bu da benim bebeğimin resimleri 16. hafta ve 18. haftalar
Tahminde bulunan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1849440 Eki Görüntüle 1849441
senin bebişi bilememişim. umarım gönlündeki olmuştur. Sağlıkla gelir inşallah.AvukatAnne benim icin erkek demisdin canim dogru tahmin etmissin tekrar tesekkurler
canım ben bu msjı okumadan sana bebişin kız gibi demişim. meğer cinsiyet belliymiş kusura bakma. sağlıkla gelir inşallahTekrar çok teşekkür ederim
O haftalarda evet %100 erkek diyordu doktorumuz
Şimdi %100 kız oldu1 ayda cinsiyet değiştirdi minnakım
Aminnnnn canim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahsenin bebişi bilememişim. umarım gönlündeki olmuştur. Sağlıkla gelir inşallah.
Ben yüksek ihtimal kız diyorum. Belli olunca yaz tatlım
Canim dr yuzde 90 erkek dediBen yüksek ihtimal kız diyorum. Belli olunca yaz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?