- Konu Sahibi AvukatAnne
amin canım cümlemizin insallahRica ederim canim Allah gonlune gore verir insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım cümlemizin insallahRica ederim canim Allah gonlune gore verir insallah![]()
Erkek gibi yapısı canımBende bende tahmin istiyoruuum
ama galiba yuzu bize donuk ://
Cok tesekkur ederim her nekadar kiz istesemde hislerimde dahil her tahmin erkek diyor :))Erkek gibi yapısı canım![]()
Allahım kalbine göre versin inşallahCok tesekkur ederim her nekadar kiz istesemde hislerimde dahil her tahmin erkek diyor :))
Kafa yapısı kız bebek gibi. Cinsiyeti belli olmuştur artık. Merak ettim şimdiCok tesekkur ederim her nekadar kiz istesemde hislerimde dahil her tahmin erkek diyor :))
Kafa yapısı kız bebeğe benziyor canımEki Görüntüle 1822194 Bende tahmin istiyorum kızlar şimdiden teşekkürler
Usg çok karanlık çıkmış canım. Pek anlayamadım kusura bakmaBunada bakar misiniz
Evet kiz :))Kafa yapısı kız bebek gibi. Cinsiyeti belli olmuştur artık. Merak ettim şimdi
Bir de oğlunuz var galiba. Ne kadar güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEvet kiz :))
Evet bir oğlum var inşallah birde kızım olacak inşallah iki mucizenin de tadına bakacak :))Bir de oğlunuz var galiba. Ne kadar güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kızlar bunuda bugün çektik 13+1 videodan çektim
Biraz puslu bir usg ama kafa yapısı erkek bebek gibi.Bende yorum alabilir miyim?
Doktor da erkeğe benziyor dediBiraz puslu bir usg ama kafa yapısı erkek bebek gibi.
Amin sağlıkla kucağınıza alın inşallahDoktor da erkeğe benziyor dedi
Sağlıklı olsun inşallah
Amin canım hepimiz inşallahAmin sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()