- Konu Sahibi AvukatAnne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafa yapısı aldatıcı bir yöntem aslında. Benim oğlana kafa yapısına göre kız dedi hep arkadaşlarım ama oğlum oldu. Umarım gönlündeki olmuştur.Canim dr yuzde 90 erkek dedi
Yanlışım yoksa iki oğlun vardı senin. Kız bebek için uğraşıyordun. Birkaç kere karşılaşmıştık. O zamanlar hamile değildin. Karıştırmışta olabilirim.Canim dr yuzde 90 erkek dedi
Aynen öyle canım nasip kısmet demekki ,sağlıkla gelsin paşam yeterYanlışım yoksa iki oğlun vardı senin. Kız bebek için uğraşıyordun. Birkaç kere karşılaşmıştık. O zamanlar hamile değildin. Karıştırmışta olabilirim.
Amin canım inşallah. Ben de çok kız istedim ama oğlum oldu. Allah sağlıklı ömür nasip etsin evlat işte doğunca kız erkek farketmiyor çok seviliyorlarAynen öyle canım nasip kısmet demekki ,sağlıkla gelsin paşam yeter
Göremedim canım kusura bakmausg fotosu bu canım biraz karanlık gibi umarım anlaşılır![]()
Tamam canım sanırım sorun var yüklemiştim sağol yinedeusg fotosu bu canım biraz karanlık gibi umarım anlaşılır![]()
Canım kız benceKızlar benim bebegim de burda 11 haftalık. Cinsiyeti ne olabilir sizce?
Erkek gibi ama net değilBizede yorum yaparmisinizAvukatAnne
Bulanık çıkmış ama kız geçti içimden11+5. Te cekilmis 2 resmimiz var bizede bi yorum yapar misinz
Usg aleti modern ve netse genelde yanılma olmuyor tatlımslm kızlar 13. hafta da doktorumuz %70 kız dedi yanılma olabilir mi
kızArkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz lütfen,bu en son fotosu 11w4,şimdiden teşekkürler...
Paşa geliyor gibiAvukatAnne canim bak bakalim :)
Aynen tam bir prensesKızlar benim ki ben kızım diye bağırıyo sanki bu teoriye göre çene sipsivri maşallahtam 11 haftalıkken bu
canım sen yükleyememişsin foto açılmıyor büyümüyor sorun var herhaldeTamam canım sanırım sorun var yüklemiştim sağol yinede