Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşamları call yazmışım ama önce pilatesle kasları açmak istedim,14 gün sonra karın için ebrunun pilatesiyle devam edicem bi 14 de onu yaparım artık sonra call egzersizine geçerim diyorum :)sabahları yürüyüş+skinny jeans
akşamları call :) herkesi bekliyorum
oo hayırlı olsun :)Evet bugün 1 saat pilates yapılmıştır agrilarimi seviyorum mutluyum
Canım kısa sürede süppper incelmesize motive olması için 2 günlük sonuçlarım buyrun bakalım :)
giden kilo 1.6 kg
ölçüler 11 temmuz:
göğüs: 109
bel:92
kalça:112
göbek:111
bacak:60
kol:33
ölçüler 13 temmuz:
göğüs:107
bel:88
kalça:109
göbek:104
bacak:57
kol:32
aynen cnm 2 günlük sonuç bu :)Canım kısa sürede süppper incelme
Peki ebrunun böyke dvd si mi var skiniy jeans adında anlamadım valla
Hergün 30 dakka yürüyorum ek olarak ebrunun hangi dvd sini yapayım sırf bacak lazım bana
maşallah kız diyet yapıyor musun bunun yanındasize motive olması için 2 günlük sonuçlarım buyrun bakalım :)
giden kilo 1.6 kg
ölçüler 11 temmuz:
göğüs: 109
bel:92
kalça:112
göbek:111
bacak:60
kol:33
ölçüler 13 temmuz:
göğüs:107
bel:88
kalça:109
göbek:104
bacak:57
kol:32
evet cnm diyetsiz olmaz malummaşallah kız diyet yapıyor musun bunun yanında
Canım skinny jeans dediğin 2 haftada 2 beden incelme platesi mi oluyoevet cnm diyetsiz olmaz malum
karatay+yürüyüş+pilates :)
aynen cnm o :) kalça ve bacak için yapıyor kadın izle istersenCanım skinny jeans dediğin 2 haftada 2 beden incelme platesi mi oluyo
Canım ben 30 kilo verdim doğum kilolarından kurtuldum belim tahta gibi incevik yağ yok bekar kız gibi lakin bacaklar hamur gibi ve gevşek...şuan değişik bi yürüyüşe b\şlafım bir anda koşturmayan program ilk hafta 30 dakka yürüyosun her hafta koşma dakkanı artırıyorsun veeeee 1 ay sonra 15-20 dakka kesilmeden koşuyosun şuan onu yapıyorum ama platese zaman zor ayırabilirim her koşudan sonra en önemli bacak hareketleri yapıyorumaynen cnm o :) kalça ve bacak için yapıyor kadın izle istersen