Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ediyor canım,evet bende sevmiyorum çok uzatıyor ama yapacak bişey yok elimizdeki tek türkçe plates :)Gerçekten etki ediyor mu? Ben bunu yaptim ama bıraktım. Cok uzun geliyor ebru salli cok uzatiyor. Birde süresi cok uzun.
Evet ama bilmiyorum kisa videolar daha iyi geliyor. Max 30 dk en fazla hem öğrenciyim buna vakit kalmazediyor canım,evet bende sevmiyorum çok uzatıyor ama yapacak bişey yok elimizdeki tek türkçe plates :)
o zaman bi kaç hareket edinip setler halinde kendinde yapabilirsin cnmEvet ama bilmiyorum kisa videolar daha iyi geliyor. Max 30 dk en fazla hem öğrenciyim buna vakit kalmaz
plates 4. günüm de tamamdır :)
yarın bi ölçü alıcam unutmazsam eğer :) bakalım işe yaramışmı yaramamış mı :)Takipteym , bnde baslamak istiyorm ise yararmi cok mrk ediyorm :)
yarın bi ölçü alıcam unutmazsam eğer :) bakalım işe yaramışmı yaramamış mı :)
herkese günaydııınn:)
sabah 70 dakkalık yürüyüşümü yaptım hala kendime gelemedim
ölçülerimi de aldım hemen onları da yazayım
buyrun 3 günlük sonuç:) :
göğüs:108-106
bel:90-88
kalça:112-109
bacak:62-62
kol:34-33
göbek:108-104
gerisini artık siz düşünün :)
tabiki var ama kiloyu diyet ve yürüyüş etkiledi sanırım :)peki kiloda bi degisiklik varmi
tabiki var ama kiloyu diyet ve yürüyüş etkiledi sanırım :)
ilk gün biraz fazla acı veriyor ama sonra geçiyor benim 5. günüm 3. günden sonra geçiyor acı:) bırakma yapabildiğin kadar yapdün denemek istedim canim cikti cok aci veriyor
ilk gün biraz fazla acı veriyor ama sonra geçiyor benim 5. günüm 3. günden sonra geçiyor acı:) bırakma yapabildiğin kadar yap
canim supermis sonuc :) devam ediyor musun skinny jeansa squatlari yapiyor musun agirliklaherkese günaydııınn:)
sabah 70 dakkalık yürüyüşümü yaptım hala kendime gelemedim
ölçülerimi de aldım hemen onları da yazayım
buyrun 3 günlük sonuç:) :
göğüs:108-106
bel:90-88
kalça:112-109
bacak:62-62
kol:34-33
göbek:108-104
gerisini artık siz düşünün :)
Tatildeyim onun için yürüyüş yüzme birde plates yapmaya çalışıyorum cnmcanim supermis sonuc :) devam ediyor musun skinny jeansa squatlari yapiyor musun agirlikla