- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
sanırım ona gusl gerektirmez.
Halay çektikten sonra gusl alınmadan namaza durulmaz mı yani hocam, nedir bunun doğrusu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım ona gusl gerektirmez.
bilemedim şimdi sakata gelmeyelim en iyisi ben susayımHalay çektikten sonra gusl alınmadan namaza durulmaz mı yani hocam, nedir bunun doğrusu?
bilemedim şimdi sakata gelmeyelim en iyisi ben susayım
İktidar yanlısı ? Evet iktidar yanlısıyım. İktidarsız değiliz sukur :))
Ayrıca kuralları Allah koyar iktidar değil .iktidar destek.olursa bizde onu severiz adam da haklı !
Halay çektikten sonra gusl alınmadan namaza durulmaz mı yani hocam, nedir bunun doğrusu?
ya eminim sizde okuyunca ohaa demişsinizdir ama ne yaparsınız ekmek parası için uğraşıyorsunuz.Sizde haklısınız bir yerde.Keşke çocuklara tecavüz edilip ,istismara uğramasın diye çaba harcansa ama boşverrr unutulur gider tecavüz falan esas bu önemli.Halay. resmen bizimle geçiyorlar alay
bunu söyleyen müdürü de destekleyen kişiyi de aferim dogru söylüyorlar diyemem ama dinimizde zinayı ve mahremiyeti araştırmanızı önerebilirim sadece çünkü dini gerekli gereksiz bilen bilmeyen diline doluyor malesef
bende bunu diyorum farkındaysanızzinayı araştırmaya gerek yok, anlamı gayet bariz zaten.
mahremiyet de kişiden kişiye değişir, bizim sorumluluğumuzda olan bize zarar gelmeyecek şekilde kendimizi korumamızdır. bunu da ortama göre değerlendirirsin. bazı ortamlarda ya da bazı kişilerin elini tutmak bile tehlikeliyken bazı ortamlarda daha rahat davranırsın. bu insiyatif kişidedir zaten ki sorumluluğu kendisini korumasıdır.