• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gericiliğin freni yok: Kızın elini erkek tutuyor, halk oyunu değil bu zina...

Bir çoğu değişmiyor haklısınız. 1 kişinin hayatına dokunabilirsem ne mutlu derim kendime. Bıkkınlık geliyor ama susmak daha ağır geliyor bana.

Keşke her el atılan değişse biraz insan olmayı öğrense..
O zaman dünya yaşanacak kadar güzel olurdu..

Bu tip saçma sapan açıklamalarla yapmaya çalıştıkları şu;eski zamanlardaki şeyh şıhlar vardı ya onlar yeniden türemeye başlamak istiyor,en büyük bel altına kafası çalışanlarda ne hikmetse bunlardan çıkıyor.

Görüntü olarak çok namus düşkünleri ama içlerinde neler kaynıyor neler...Merak etmesinler el ele tuttuşarak hamile kalmıyoruz,kimsenin yanındakine de o gözle baktığını düşünmüyorum ama demekki bu arkadaşların aklına ilk gelen bel altı.Ş ahsen ben olaya ne güzel birlikte dans ediyoruz eğleniyoruz gözüyle bakıyorum,eee fikir zikir meselesi tabii:KK12:

Bu tip saçma sapan açıklamalarla yapmaya çalıştıkları şu;eski zamanlardaki şeyh şıhlar vardı ya onlar yeniden türemeye başlamak istiyor,en büyük bel altına kafası çalışanlarda ne hikmetse bunlardan çıkıyor.

Görüntü olarak çok namus düşkünleri ama içlerinde neler kaynıyor neler...Merak etmesinler el ele tuttuşarak hamile kalmıyoruz,kimsenin yanındakine de o gözle baktığını düşünmüyorum ama demekki bu arkadaşların aklına ilk gelen bel altı.Ş ahsen ben olaya ne güzel birlikte dans ediyoruz eğleniyoruz gözüyle bakıyorum,eee fikir zikir meselesi tabii:KK12:
Atabarı veya Silifke'nin Yoğurdu oynarken, Kafkas oyunlarında havada uçup yere çökerken, horon teperken yanındaki kızın elini tuttu diye tahrik olan adam zaten abazanın önde gidenidir, o adamın değil halk dansı yapması, dolmuşta önündekine para uzatmaması lazım.

Halk dansları topluluklarını şer yuvası yapmış adam resmen.

yalnız mini mini bir nüansı kaçırıyor bunu diyen kişi.. insanlar halay çekerken ya da halk oyunu oynarken değil okullarda, yurtlarda tecavüze uğruyorlar.. hayır yani kimsenin işine gelmediğini farkediyoruz da, ah işte hala biz varız farkettirecek ne yazık ki!!!!..

Atabarı veya Silifke'nin Yoğurdu oynarken, Kafkas oyunlarında havada uçup yere çökerken, horon teperken yanındaki kızın elini tuttu diye tahrik olan adam zaten abazanın önde gidenidir, o adamın değil halk dansı yapması, dolmuşta önündekine para uzatmaması lazım.

Halk dansları topluluklarını şer yuvası yapmış adam resmen.
Tabii birde düğünlerimiz var,Allah korusun toplu zina!:KK12:
Valla bu tür haberleri duydukça geriliyorum,ne diyeceğimide şaşırıyorum,evde kendi kendime gülüyorum bazen,bunlara inanan varmıdır acaba gerçekten.

Tabii birde düğünlerimiz var,Allah korusun toplu zina.
Valla bu tür haberleri duydukça geriliyorum,ne diyeceğimide şaşırıyorum,evde kendi kendime gülüyorum bazen,bunlara inanan varmıdır acaba gerçekten.
Halay çekerken zina yaptığım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :D :D

Hemen tövbe edeceğim, bundan sonra haremlik selamlık halaylara gireceğim.

Adalet Ağaoğlunun Ölmeye Yatmakı 5. Sınıf mezuniyet töreni ile basliyor. Çocuklar polka oynuyor (Cumhuriyetin ilk yılları) halk da garibim, bizim kız oglanlarla nasıl dans eder diye utana sıkıla izliyordu. Kitaptan ilgili yeri bulursam atayım kafa burdaki ile ayni kafa değişen bir şey yok onca yıldır. Haberi okurken kitap aklıma geldi gülümsedim yine :)

Yobazlara bir bakın sanatla alakaları yok ama kurtuluşumuz ve mutluluğumuz sanata bağlı ,
tasarım, Çizim, bunlar bir ülkeyi yüceltir eğer yoksade başka ülkeden ithalat edilir tasarım her yerde var olmadığı yer yok , müzik ise ruhun gıdası bu da olmalı ama bunda günah diyorlar ,
yobazlar ancak göbek büyüksünler ve osursunlar

Müdür işgüzarlık yapmış,her çocuğun ana babası var,bunun kararını verecek olan çocuk ve ailesidir.Hem belki müslüman bile değil bir kısmı, yani sanane derler adama.

Öte yandan "Zina" demek çok çirkin olmakla birlikte, kız yada erkek farketmeksizin (belirli bir yaştan sonra) islamda bunun kuralları açıktır."Ama benim aklımdan o geçmiyor, ama o benim kardeşim gibi,ama, ama ,ama"lar bu hükümleri değiştirmiyor.

La havle vela kuvveteeeee, yöresel oyunlar bizim kültürümüzdür, folklor ekibindekiler birbirine elini tuttum içim bir hoş oldu deyip gevşemez, insanların aklına nasıl fikirler sokuyorsunuz siz:KK20:

Koskoca bir kültürü karalamaktır yaptığınız, içinizden ne kadar fena düşünceler geçiyor öyle, bir kadın bir erkeğin elini tutunca illa ki duygularının kabarması gerekmez, hee ama size göre babanın dahi öz kızına tövbeeee tövbeeee:KK62:

İlkokul 1. sınıftan itibaren halk oyunu oynadım, Karadeniz ve Silifke ekiplerindeydim, halk oyunu oynadım diye namussuzlar kervanına katılmışım bu düşünceye göre, sağolun efendi benim için şereftir:KK14:

Konuya dini yorum getirmeyelim rica ediyorum.

La havle vela kuvveteeeee, yöresel oyunlar bizim kültürümüzdür, folklor ekibindekiler birbirine elini tuttum içim bir hoş oldu deyip gevşemez, insanların aklına nasıl fikirler sokuyorsunuz siz:KK20:

Koskoca bir kültürü karalamaktır yaptığınız, içinizden ne kadar fena düşünceler geçiyor öyle, bir kadın bir erkeğin elini tutunca illa ki duygularının kabarması gerekmez, hee ama size göre babanın dahi öz kızına tövbeeee tövbeeee:KK62:

İlkokul 1. sınıftan itibaren halk oyunu oynadım, Karadeniz ve Silifke ekiplerindeydim, halk oyunu oynadım diye namussuzlar kervanına katılmışım bu düşünceye göre, sağolun efendi benim için şereftir:KK14:

Konuya dini yorum getirmeyelim rica ediyorum.
Kızma doğum günü cocugusun sen munem.boşver şacmalayanlari..kafayı yemiş bu abimiz

Kızma doğum günü cocugusun sen munem.boşver şacmalayanlari..kafayı yemiş bu abimiz
Sinirlendim ama Kakao:( ben yıllarca zevkle bulundum folklor ekiplerinde, halk oyunları hem kültürümüz hemde çocuklar ve gençler için gerçekten çok yararlı bir sosyal faaliyet, biz hergün okul çıkışında bir saat folklor çalışmaktan çok keyif alırdık, hergün yeni bir hareket öğrenmek onu ailenle paylaşmak çok güzeldi. Halk oyunlarını bilmem sebebiyle kızım birinci sınıftayken okuma bayramı için tüm sınıfa çayda çıra öğretip onları izlemenin mutluluğunu yaşadım ben.

Çayda çıra'da çocukları el ele tutuşturmamıştım, zaten mumlara bakmaktan el ele tutuşamadılar, kızımın namusuna laf gelmedi hamd olsun:KK12:

Back