Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gericiliğin freni yok: Kızın elini erkek tutuyor, halk oyunu değil bu zina...
Ne zaman ki din siyasete bulaştı işte o zaman kendini hacı hoca sananlar çoğaldı. Çağdaş Türkiye'nin geldiği duruma bak. Adı üstünde lan HALK OYUNU ! Senelerdir ninen, deden rahatsız olmamış ta sana ne oldu ?
Siz demişsiniz ki karma okul günah,yöneticinin göz yumması günah.Bunlar benim sözlerim değil ki çözümü bulayım.Siz söylüyorsunuz bunu.Benim söylediğim elmayla armutu ayirmak.Günah olan bir şeye günah degıldir demek saptirmaktir.Siz istediginiz gibi yasayin o sizi bağlar.
Şimdi arkadaşlar kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama harama haram , helale helal demek durumundayız.Sırf birileri yanlış görüyor diye dinimi saptıramam.Uzun uzun vaaz verecekte değilim,kültürel olarak bize yanlış gelmemesi dinen sakıncası olmadığı anlamına gelmez.Ha bana sorarsanız ben de tahrik olduklarını düşünmüyorum ama evet günah.
Yanlıyorsun. Bu değişmez, sarsılmaz, en kadim ve yüce olan değil, sadece senin yorumun. Yani ne haramın ne de helalin söylediğin şekliyle tek bir karşılığı yok. Bir din 4 hak sayılan ve onlarcada azınlık mezhebine bölünmüş ve bu farklı görüşler birbirini mürted ilan etmiş ise, ortada "eğriye eğri, doğruya doğru" diyememe değil, ne eğri ne de doğru olmaması sorunu vardır.
Hiiiiii demeeeeeee ben küllüm gittim o zaman yıl 89, yaz kampındayız, lambada ve ben Ama şurdan kurtarır yanım var kız kardeşimle oynardık seyredenlerin akibeti hakkında fikri olan var mı acep