• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gericiliğin freni yok: Kızın elini erkek tutuyor, halk oyunu değil bu zina...

Evet günah
Karma okullar da günah
Buna yönetici olarak göz yummakta günah
Buda bunları söyleyeni haklı çıkarır dine göre
Çözüm öneriniz nedir
Siz demişsiniz ki karma okul günah,yöneticinin göz yumması günah.Bunlar benim sözlerim değil ki çözümü bulayım.Siz söylüyorsunuz bunu.Benim söylediğim elmayla armutu ayirmak.Günah olan bir şeye günah degıldir demek saptirmaktir.Siz istediginiz gibi yasayin o sizi bağlar.

Şimdi arkadaşlar kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama harama haram , helale helal demek durumundayız.Sırf birileri yanlış görüyor diye dinimi saptıramam.Uzun uzun vaaz verecekte değilim,kültürel olarak bize yanlış gelmemesi dinen sakıncası olmadığı anlamına gelmez.Ha bana sorarsanız ben de tahrik olduklarını düşünmüyorum ama evet günah.
Yanlıyorsun.
Bu değişmez, sarsılmaz, en kadim ve yüce olan değil, sadece senin yorumun.
Yani ne haramın ne de helalin söylediğin şekliyle tek bir karşılığı yok.
Bir din 4 hak sayılan ve onlarcada azınlık mezhebine bölünmüş ve bu farklı görüşler birbirini mürted ilan etmiş ise, ortada "eğriye eğri, doğruya doğru" diyememe değil, ne eğri ne de doğru olmaması sorunu vardır.

Ben böyle çıkıp ortaya bir laf atayım , ortalığı karıştırayım kafalarını anlamıyorum .

Senin çocuğun var mı abi ?
Varsa , sen oynatmazsın .
Biri sebebini sorarsada benim inancıma uygun değil dersin .

Herkesin yaşamı üzerinden ; çok bozuk bir ağız ve ağır ithamlarla fetva vermek , sanmıyorum ki horon tepmekten daha evla olsun .

İnsanları dinden de sogutuyor boyleleri

Halk oyununu böyle görüyorsa,lambadayı görse kalpten giderdi herhalde.:KK53:
Hiiiiii demeeeeeee:KK57: ben küllüm gittim o zaman:KK70: yıl 89, yaz kampındayız, lambada ve ben:KK70:
Ama şurdan kurtarır yanım var kız kardeşimle oynardık:KK59: seyredenlerin akibeti hakkında fikri olan var mı acepo_O

Back