Merhabalar bende uzun suredir bu hastaliktan muzdaribim
belki 10-12 yildir ama daha iki yil once ogrenebildik hastaligimi.defalarca dr a gittigim halde demir hapi verip gonderdiler.hamileliklerim asiri kotu gecti dokuz ay surundum diyebilirim.sanirim hamileliklerimde atak yapti hastalik.romatoloji uzmanina gittigimde once d vit yukseltelim cok dusuk dedi.yuksek dozda d vit aldim iki ay o kadar rahatlatti ki beni.eklem agrilarim halsizligim gitti birkac hafta.dr d vit gunluk devam dedi belirli seviyeye gelene kadar ama ben devam edemedim.simdi gene eklem agrilari basladi.ozellikle agri ayak bilekleri ayak kemiklerimde oluyor.ozellikle sabahlari kalktigimda yada uzun sure oturup kalktigimda ayaklarim sismis gibi uzerine basmakta zorlaniyorum.agri da oluyor.halsizlik surekli zaten.goz kurulugum cooook uzun suredir var.bende en asiri agiz kurulugu var.kisa sureligine disari ciksam asiri susuyorum sanki uzun suredir su icmemis gibi kavruluyorum.o yuzden surekli su tasimak zorundayim yanimda.tekrar dr a gitmem gerekiyor sanirim
Birde ne kadar cok stresteuseniz yada uzuntuluyseniz hastaligin siddeti o derece artiyor.
Ha birde benim kulak altinda ozellikle sag kulak altinda beze olustu son iki yildir.sanirim o yuzden cok susuyorum