Şizofren Gencin Hikayesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi emdev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

emdev

Ziyaretçi
İçine Kapanık Bir DeLikanLı Vardır. Her Gün İşten Çıkınca Parka ArkadaşLarının Yanına Ugrar. Bir Gün Gittigi Parkta Çok GüzeL Bir Kız Görür Ve Yanına Gidip Oturmaya Karar Verir. Cesaretini TopLayıp Dedigini Yapar. Kıza Merhaba Deyip Oturmak İçin İzin İster.:kedi:
Kız GüLen Bir YüzLe Tabi Ki Der. Ve Orada Konu iLerLer DeLikanLı Kızın Yanından AyrıLırken TeLefon Numarasını Ve Bir Daha Buraya GeLip GeLmeyecegini Sorar. Kız Ben Hep Burdayım Der AyrıLırLar. DeLikanLı İş ÇıkışLarında Artık Hep KızLa BuLuşur ArkadaşLarı Da Artık Sitem Etmeye BaşLar. Bir Gün Eve ArkadaşLarı iLe Gider. Annesi Kapıyı Açar. Anne ArkadaşLarım GeLdi Yemek Yiyip Dışarı Çıkıcagız Der.olumunekankayizsmile
Annesi AğLayarak Odayı Terk Eder. DeLikanLı Bu oLay Karşısında Şaşırır. ArkadaşLarı iLe Yemek Yer Sohbet Eder Ama AkLı Hep Annesindedir. Neden BöLe Yaptıgına AnLam Veremez. Aradan Uzun Zaman Geçer. Parktaki Kız Arkadaşı iLe Artık EvLenmeye Karar VerirLer. Bu oLayı Annesine AnLatmak İçin Koşa Koşa Eve Gider. Kapıyı Açıp İçeri Girdiginde Annesinin AğLama Sesini Duyar. Sizin OgLunuz Şizofren Diye Bir Ses Duyar Ve Sessizce Mutfağa Girip DinLemeye Devam Eder.Annesi Doktor Bey Bir Çagresi Yokmu Diyerek Doktoru UgurLarken Çocugunu Yerde AğLarken Görür.mafoldumben
O Sırada Çocugun AkLından EvLeneceği Kız Geçer Ya O Da HayaL İse Der.
Annnesi SesiyLe İkiLir DeLikanLı. Sen Der DeLikanLı Evet Anne Bütün KonuşmaLarınızı Duydum Diyerek Kendini Dışarı Atar. AkLında Hep EvLeneceği Kız Vardır. ALLAH'ım Ne oLursun O HayaL oLmasın Der Ne oLursun oLmasın.. SakinLeşince Eve Gider Ve Annesi Çocuğa Herşeyi AnLatır. Eve Getirip GüLüp Konuştuğu Yemek Yediği ArkadaşLarının Bir HayaL oLduğunu SöyLer. DeLikanLı Şaşkın Bir HaLde O da HayaL Evet BiLiyorum Der. Aradan İki Gün Geçtikten Sonra Kız Arkadaşını Arayıp Evine Yemeğe Davet Eder.Kız Bu Nazik OLay Karşısında TekLifi KabuL Eder. DeLikanLı Annesine Her Şeyi AnLatır. :gitme: Kendisine Doğru SöyLeyeceğine Dair annesine Yemin Ettirir. O Da HayaL Mi DegiL Mi Diye Sadece annesine Güvenmektedir. Akşam oLup Çatar. Kızı İş Yerinden aLıp Eve Götürür. Ama Hep Dua Eder ALLAH'ım İnşaLLah HayaL DegiLdir Diye. Evin Kapısını HeycanLı Bir ŞekiLde ÇaLar. Kız Çocuğun Bu HareketLerine AnLam Veremez. Ve Annesi Kapıyı Açar Yüzünde Bir GüLümseme Merhaba KIZIM Der. DeLikanLı Bu oLay Karşısında Şok İçindedir. SADECE EVET EVET HAYAL DEYİLSİN

http://[URL=http://img3.imageshack.us/i/kcbt4ei6bf61.png/] [/URL]

alıntıdır.

Paylasim icin sagol canim.Degisik bir hikaye.Sizofrenler gercekle hayali hic ayirt edemiyorlarmi acaba?

rica ederim canım.
evet söylediğin gibi,onların beyin kimyaları öyleymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelmis :)
bir o kadar da ilginc dogrusu..

beni çok etkileyen hikayelerdendir ..her okuduğumda bi tuhaf olurum

cokguzel ya cok begendim ve icim bir tuhaf oldu allahim hasta insanlara sifa ver

benim dayım da şizofren
o da gerçek ile hayali karıştırıyor
her gördüğü rüyayı bile gerçek sanıyor
halüsünasyonları var sürekli
mesala kendisini dünyanın en önemli insanı sanıyor
bu hikayedeki gibi de öyle şirince şeyler yapmıyor yani

Back