Şizofren biri iyileşebilir mi?

Zone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
6
2
28
Annem ileri derece şizofren çok üzülüyorum? Şizofren tanidiklariniz var mı? Varsa nasıl iyileştiler?şizofren birine nasıl davranılır? Yaptıklarını anlatsam hayatta inanmazsınız!

Annem ileri derece şizofren çok üzülüyorum? Şizofren tanidiklariniz var mı? Varsa nasıl iyileştiler?şizofren birine nasıl davranılır? Yaptıklarını anlatsam hayatta inanmazsınız!
Sizofren nedeni bilinmiyormus ama tedavi edilebilirmis.yeni ilaclarla

İyileşmez sadece bi süre gizli kalabilir kişi dahi kendisini iyilestigini düşünür. Ben direkt doktora sormuştum Hayır demişti. O kişiden acilen uzak durman gerekiyor sana zarar verebilir demişti. Mallık edip doktoru dinlemedim. Bu şahsın babası durumu gayet net açıklamıştı. Böyle insanlar kendilerini peygamber ilan ediyor demişti. Hayatımdan bi şizofren geçti. Dört yıla mal oldu ama sonunda kurtuldum. Sizin durumunuz için bişiy diyemem üzüldüm. Çünkü hiçbişey annenin yerini tutmuyor. Allah yardımcınız olsun.

Iyilesiyor bence.Genc bir yakinimiz sizofrendi.Defalarca hastanede yatti.omurluk ilac tedavisi ,duzenli kontrol gerekiyor.Hic ihmal etmeyecek.

Ankara'daysanız Haldun Soygür bu işin piridir. Tavsiye ederim.

canım benim ben de bir süre başka nedenle yardım almıştım panik ataktım. bildiğim kadarıyla şizofren ciddi bir hastalık kulaktan dolma şeylerle değilde doğrudan doktordan bilgi almalısın bitanem. burda uzman olmadan yorum yapıyoruz belki yanlış yönlerndirebiliriz oyüzden dikkat et canım

X