- 20 Ocak 2021
- 74
- 14
- 35
- Konu Sahibi Umutsuzmutsuz123
Insanin onuru kiriliyor gercekten. Keske boyle olmasaydi, ozaman belki cok guzel bir iliskimiz olabilirdi diye dusunmeden edemiyorum. Cok iyi anlasiyorduk, arkadas gibiydikte yani iyi hissediyordum kendimi onunla konusurken goruntulu veya yazisirken. Bide kendisi daha 2 gun once aradi, ben ara felan dememistim kendisi aradigi halde. Daha bir gun oncesinde gulucuklu opucuk resimli resim yolladi. Ertesi gunu yolladigima cevap yazmadi foto yollamistim oyle onemli olmayan yemek fotosu, oda yollardi yedigini felan. Acti bisey demedi. Bende yine cevap vermedin yaZdim o actiktan bir sure sonra. Bir kac saat sonra ? isareti yolladi bende soyledim diycemi. O once iste konustuk seninle kendimi iyi hissetmiyorum problemlerim var isle ilgili korona yuzunden ve aile felan bunaldigini yazmisti. Bende onu gercekten anladigimi sohbet etmene gerek yok sadece sonradan kusura bakma yazamadim de veya bir smile gonder en azindan dedim. Yani hic bisey dememek cok fazla. Benimde kafamda cok sey var ama ben sana boyle yapmiyorum felan dedim. konusmiyalim eger boyle yapacaksan diyede dusundum hatta dedim. Bi kac biseyler daha yazdim, onun ertesi gun dedigi sey bosver herseyi duzelir gibi bisey yazmis. Bende zaten bosverdim ama ben neler yazdim sen ne yaziyorsun felan dedim. Sadece mesajlarimin cevapsiz kalmasindsn hoslanmiyorum cocuk gibi yazdim. Birdaha bisey soylemem bu konu hakkinda, silebilirsin beni ozaman yazdim. Bunu acmis bisey yazmamis. Zaten kardesinin dugununu pat diye yapmaya baska ulkeye gitmis o gun (yigenimden duydum sonradan) ama bana en azindan bisey yazabilirdi. Mesajimi acmis resmen ve hoslanmadigim halde yine cevapsiz birakti. Bende ertesi gunu sildim heryerden. Cok guzel giderken neden boyle yapti anlamiyorum. Sizcede silmekle iyi yapmamismiyim? Gururumla oynadi resmenBu düşünceler geçecek neyse ki gün geçtikçe daha iyi olacaksınız blsverın düşünmemeye çalışın. Ben böyle bir flörtten geçtim yirmi yıllık arkadaşımın bu tür bir kazıgını yedim bir sene bekledim dogum günümde yazar bayramda yazar seyranda yazar diye ama iste.