Sizlerden yardım istiyorum.

Kullaniciadibulamadim59

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
43
23
27
Merhaba. İlk defa konu açıyorum ve her şeyi dürüstçe anlatmak istiyorum. Kınayabilir, yargılayabilir,eleştirebilirsiniz. Tek ricam kırıcı olmamanız yönünde yinede siz bilirsiniz. Ben çok fazla hata yaptım. Bu dünyanın aslında boş bir dünya olduğunu biliyorum farkındayım ama hata yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Hata değil aslında yanlış desek daha uygun olur. Daha ne olduğunu bilmediğim bı zamanda kendimde çok önemli bir şeyi kaybettim, açık açık yazamıyorum sorun teşkil eder diye. Kürtaj yaptırdım 4 ay önce. Onun üstüne kesinlikle birdaha yapmam dedim ağladım kendimi öldürmeyi düşündüm çok şey geçti aklımdan ama tabii ki hiçbirini yapmaya cesaretim olmadı. Üstüne üstlük tekrarladım hatamı. Zina yaptım,dedikodu yaptım. Sizlerden yardım istiyorum. Ben artık bu günahı işlemek istemiyorum. Çoğu kez tövbe ettim ama hatamı her seferinde tekrarladım. Vicdanen hiç rahat değilim. Sizlere bunları anlattım çünkü artık yardım istiyorum. Ne yardımı diyenler elbette olacak zinadan nasıl kurtulurum? Tövbe nasıl ederim? Aklıma şeytan girmeye çalıştığı vakitlerde nasıl uzak tutarım. Tam olarak derdimi anlatamıyorum anlatmak istiyorum fakat yapamıyorum. Lütfen yardım edin ben artık zina yapmak, dedikodu yapmak istemiyorum. Ne yapabilirim? Anneme, babama layık olmak istiyorum. Allah'ın razı olduğu bı kul olmak istiyorum. Cevap verenlere teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba seninle yaşitız beni bir kardes arkadaş olarak gör. Senin şuan hatalarının farkında olman bile o kadar güzel ki rabbim kalbine ferahlık versin güzel bir abdest al ac yasin süresini oku Allah rızası için namaz kıl hattanamaz kılarken doya doya ağla seccadeninüstünde ağlamak seni çok rahatlatır. Allaha hep dua et Rabbim işlediğim günahlar için bebi affet ve onları tekrar işlememem icin bana guc ver gecmisi unutturacak güzellikler nasip et bana diye.. Sürekli abdestli ol namaz vakitlerini kaçırma gidebilirsen camiye git orada ağla ve anne babanın duasını mutlaka al bende dua edicem senin için Rabbim sana yardım etsin inşallah ve sürekli olarak ayet-el kursi çokça oku yolculukta evde sokakta yürürken bakkala giderken evde uzanırken her işinde ayet-el kursi dilinden hiçbırakma

Allah razı olsun gerçekten. Cevap verdiğiniz ilk an gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı. Vicdanen olan rahatsızlığımın, huzursuzluğumun tarifi yok. Cevap verdiğiniz için çok minnettarım.

Allah razı olsun gerçekten. Cevap verdiğiniz ilk an gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı. Vicdanen olan rahatsızlığımın, huzursuzluğumun tarifi yok. Cevap verdiğiniz için çok minnettarım.
Her insan hata yapar önemli olan hatayı farkedip tövbe etmek senin yerine bir başkası da olabilirdi bu ama sen tövbende ısrarcı ol asla tövbe etmekten dua etmek vazgeçme ben inanıyorum sen çok mutlu olacaksın Allah diyor ki kul hakki haric butun günahları affederim.. eğer kırdığın insalar varsa helallik işte ve bu konuda sana destek olacak bir yakının varsa dört elle sarıl ama dediğim gibi dua etmekten asla vazgecmee

Elimden geleni yapacağım. Duaları dilimden düşürmeyeceğim. İlk defa bu kadar istikrarlı hissediyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun. Bambaşka bi insan olmak için elimden gelenin çok daha fazlasını yapacağım

Başarırsın sen yaparsın bunu niyet çok önemli baksana sen niyetlisin kimi insan hatasının farkında bile olmuyor Benimde dualarımda olacaksın

İç huzuru araştır. İnançlıysan dini kitaplarını oku namaz kıl dua et. Bunlar seni rahatlatır ve cennet cehennem kavramı günahtan bir nebze uzak tutar.

Çok gençsin. Hata yapmaya müsait bir yaştasın. Vicdanlı da bir insansın ki pişmanlıklarını dile getirebiliyorsun.

Tabii ki maneviyata yönel bu çok önemli. Benim sana farklı bir bakış açısıyla önerim olacak.

Kendini geleceğine odakla. Okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum. Okuyorsan ilk hedefin eğitimini tamamlamak olsun. Ona ağırlık ver.

Çalışıyorsan kariyerine odaklan.
Çalışmıyorsan da bir an önce küçük büyük demeyip bir yerden başlamak adına işe gir.

Kendini geliştirmeye bak. Alanınla alakalı eğitimlere katıl, dil öğren vs..

Boş duranın aklına şeytanlıklar daha çok dadanır derdi rahmetli anneannem.

Kendin için kendini meşgul et.

Tabii ki erkek arkadaşın olacak. Hayat senin. Tercihlerini yargılamak haddimiz değil. Ancak yaşayacaksan da bazı şeyleri, korunmayı öğrenmen gerek.

Seninle birlikte aileni de yıpratacak herşeyden kendini koruman gerek.

Umarım bundan sonrasında huzurla yürüdüğün bir hayat çizgisi oluşturursun kendine..

Çok teşekkür ederim. Okulum bitti, çalışmıyorum,issizim. Nereye basvurduysam bı dönüş alamadım hiç çalışma tecrübem olmadığı için. Kafamı meşgul edecek şeyler edinmeye çalışacağım ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama yorumunuz için çok teşekkür ederim

Evde kitap okuyabilirsin eğer okumayı seviyorsan mesela Nurettin Yıldızı, Feyzullah Birışığı, ihsan Şenocağı, Fatih kalenderi falan okuyabilirsin çok faydasını görürsün

Hangimiz hatasız hangimiz günahsızız ki? Her şey kendine inanmakla başlıyor. Gerçekten hayatına yeni bir çizgiyle devam etmek istiyorsan bunu başaracaksın zaten. Her şey gönlünce olsuN. Eleştirmek en kolayı bizim için umudunu asla kaybetme

Hicbirimiz anamizdan doğmuş akkasıklar degiliz malesef. Hatani anlamissin. Tovbe et namazlarini aksatma. Kurana basla. Programli bir hayat yasamaya basla. Zararin neresinden donersen kardır. Allah gercekten istiyorsan yardim eder. Secimler sana bagli kolaylastirmak Allah a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…