sizler ne kadara aldınız

narsisus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
547
0
96
Tokat
kaç aydır netten fon perde tül perde bakıyorum derken tam kafamda oturttum ama o kdar yüksek bi fiyat çıkıyomuş ki meğer.sizler tüm evinizi ne kadara mal ettiniz

ben salonumda siyah ip perde kullanıyordum altında beyaz simli stor perde ile. bi süre sonra siyahtan sıkıldım ve geçenlerde pazarda dolaşırken bi seyyar satıcıda tül perde gördüm. adam brillant bayisiymiş ama bayiliğini fes etmiş o yüzden 3 metre eninde bir perde aldım 50 tl ye. sonra aynı perdeyi başka bir brillant bayisinin vitrininde gördüm ama girip sormadım fiyatını. bu arada 2 m enindeki salon camının storunu 100 tl ye yaptırmıştım. taç ta aynı storun metresine 40 tl demişlerdi. kalite farkı olduğunu sanmıyorum çünkü 2 yıldır içbir sorunla karşılaştırmadım. bilmem bu bilgiler işine yararmı canım

Benim salonumun iki cephesi hemen hemen komple cam. Salona ve yatak odasına tül, güneşlik, fon; oturma odasına güneşlik ve tül; mutfağa briz model tül ve kalın perdesi toplam 2350 tl tuttu.Seçtiğim perdelerin bazıları ithal, bazıları Verdi marka; hepsi de içime sindi. Ama fiyat da içime oturdu, daha ucuza getirilebilir miydi diye kara kara düşünüyorum.

cnmmm 3000 tl tuttu benim perdeler..cam fazla oldugundan her yere stor alamadım sadece otuma odamla mutfagım stor diger yerler normal güneşlikkk salon oturma odası ve yatak odasında yan fonlar varrr..stor güneşlik çok pahalı geldi normal bi cama 200 tl oluyor malesef:)

bende hiçbiyere stor yaptırmadım normal perde aldım yatak odası fonlu diğerleri normal brillife dan aldım 2150 tuttu tüm evin perdeleri en aşağı 2000tl yi gözden çıkarıcan perde için

Bizimde 2000 tuttu,Brilife ve Verdi markaları..storları dahil..4 cam ,2 kapı.
Takılınca resim koyarım..fiyat benimde içime oturdu ama içimede sindi..hem ağlar hem giderim gibi kafamçokkarıştı

Back
X