- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Can'ım başka marka bulmayı bırak test bulduğuma dua ettim valla stok ediyorum her ay öyle bir ilçe ve tek eczane olunca mecbur elimizdekilerle yetiniyoruz :)Aynen bende anlamadım neden bu kadar dağınık çıkıo ki bu test farklı marka alabilirsen al bence yine tekrarla cnm...
Bence var cnm kesinlikle ben inaniorum benim testleri hatırla bende ole dağınık bile yok sende var bence bişeler varki çıkıoBende bebeğim inan dualarımdasınız hepiniz ❣ varmı bişey sence ya testler çok karıştırdı kafamı kuzum
Hadi inşallah Can'ım hepimizde olsun ❣Bence var cnm kesinlikle ben inaniorum benim testleri hatırla bende ole dağınık bile yok sende var bence bişeler varki çıkıo
Amin inş cnm benimHadi inşallah Can'ım hepimizde olsun ❣
Kızlar ben sabahı bekleyemeden yine yaptım 10 dk oluyor sonuç bu çok dağınık değil mi çıkan kırmızılık çizgi diyemiyorum bile
Yarın gidiyorum Canısıen başından beri hamilesin diyorum cnm inş da öyle :) bide şu 6 gün öncesi testle mi denesen acaba
İnşallah bebeğim ❣güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz yarın
Ben bugun adet oldum cnm sende varmı biselerAmasyali05 Can'ım durumlar ne sende
Yok kuzum ya ne gelen nede giden kısmet bebeğim ya üzülme hayırlısı buymuş de yarın beta hcg ye gidicen gelmezse yarına kadar tabiBen bugun adet oldum cnm sende varmı biseler
Burcucum sende durumlar ne Can'ım
Hadi inşallah gebeliktendircanım ben beklemedeyim haftaya belli olcak bakalım ama mide bulantım arttı bugünde iş yerinde bile hep uyudum kafamı kaldıramıyorum ya sıcaklardan ya gebelikten bakalım :)
Yok cnm uzulmuorum demekki zamanı deil deyip geçtim yapacak bişe yok inş sende vardır bu ayYok kuzum ya ne gelen nede giden kısmet bebeğim ya üzülme hayırlısı buymuş de yarın beta hcg ye gidicen gelmezse yarına kadar tabi
Kısmet Can'ım herşey Rabbim ol der olur bizler sadece aracı oluruz taşımaya ❣Yok cnm uzulmuorum demekki zamanı deil deyip geçtim yapacak bişe yok inş sende vardır bu ay
Aynen cnm çok doğru diosun attığın linke baktım da çok enteresan geldi yaa nasıl yapmış mantıklı geldi vallaKısmet Can'ım herşey Rabbim ol der olur bizler sadece aracı oluruz taşımaya ❣
Aynen bebeğim denemekte fayda var bence deAynen cnm çok doğru diosun attığın linke baktım da çok enteresan geldi yaa nasıl yapmış mantıklı geldi valla
Olmadı bu ayda bunu deneriz artık napalımAynen bebeğim denemekte fayda var bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?