• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

Kızlar ya benimde bat :7 gün varken beta 0.24 çıktı ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi Dr usg ile baktı bişeyin yok temiz dedi ama Folic asit başlaya bilirsin dedi benim bir düşüğüm olduğu için sanki o Zaman yaşadığım belirtilerim lüsks etti hatta doktor düşük yaptığımı biliyordu erken diye bişey söylememiş olabilir mi çünkü bana dedi ki ikinci düşükten sonra araştırma yapılır falan dedi bende acaba bişey gördü de erken diyemi söylemedi diyorum çünkü ortada Bebek falan yok neden bana ikinci düşükten bahsetti off ya kafam birmilyon oldu valla kızlar bi el atın banada yorum yapın lütfen :KK43:

Kızlar ya benimde bat :7 gün varken beta 0.24 çıktı ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi Dr usg ile baktı bişeyin yok temiz dedi ama Folic asit başlaya bilirsin dedi benim bir düşüğüm olduğu için sanki o Zaman yaşadığım belirtilerim lüsks etti hatta doktor düşük yaptığımı biliyordu erken diye bişey söylememiş olabilir mi çünkü bana dedi ki ikinci düşükten sonra araştırma yapılır falan dedi bende acaba bişey gördü de erken diyemi söylemedi diyorum çünkü ortada Bebek falan yok neden bana ikinci düşükten bahsetti off ya kafam birmilyon oldu valla kızlar bi el atın banada yorum yapın lütfen :KK43:
Canım bi kere düşük yapıldıysa hep bi tehlike var gözüyle bakıyo doktorlar telaş yapma yok dediyse de yoktur bir daha denersin üzülme hiçç

Canım bi kere düşük yapıldıysa hep bi tehlike var gözüyle bakıyo doktorlar telaş yapma yok dediyse de yoktur bir daha denersin üzülme hiçç
İnşallah Can'ım sadece tekrar bu açıklamayı yapmış olması acaba dedirtti :KK43:
Stres yapma adet gününü bekle belki psikolojik olarak hissediosun canını sıkma cnm
artık hayırlısı neyse o olsun Hakkı'mızda demekten başka bişey gelmiyor elimizden rabbim görsün bizleri inşallah ❣

Kızlar bugün bat günüm testim böyle çıktı. Lütfen yorumlayın bir anormallik mi var bu testte çok dağınık değilmi ikinci çizgi

Eklentiler

• image.png
    image.png
    233,9 KB · Görüntüleme: 76
  • image.png
    image.png
    189,2 KB · Görüntüleme: 83
  • image.png
    image.png
    214,9 KB · Görüntüleme: 73
İnşallah Can'ım ama 3 damla dan fazla damlatmadım iki gün sonra tekrarlasam daha iyi olur inşallah dediğiniz gibidir ❣
Aynen iki gün snra 2 katına çıkar beta eğer varsa tam belli olur bekle bklm çok gzl bekleyiş valla inş hayırlısı olsun snn için cnm

Aynen iki gün snra 2 katına çıkar beta eğer varsa tam belli olur bekle bklm çok gzl bekleyiş valla inş hayırlısı olsun snn için cnm
Sevinemiyorum bebeğim ya bi tane düşüğüm oldu şimdi o yüzden çok korkuyorum. Rabbim isteyen herkese versin ama sağlıklısını ömürlüsünü arkadaşım ❣

İnş canım cümlemiz tatsın o duyguyu stres yapmaman lazım ama zor yapmamak :) hatırlatmk istemem ama düşüğün ne zaman oldu düşüğün arkası gebelik derler genelde

İnş canım cümlemiz tatsın o duyguyu stres yapmaman lazım ama zor yapmamak :) hatırlatmk istemem ama düşüğün ne zaman oldu düşüğün arkası gebelik derler genelde
Mart 26 canım üzerine 3 ay korundum ama çokta sıkı korunmadık desem yeridir sadece ovülasyonu falan takip etmedim ve malesef yine hamile kalamadım adetlerim hep 2 şer gün geçikti ama bu ay bakalım neler olacak bugün yada iki gün sonra gelmezse bayram olacak bana ama gelirse yola devam :(

Mart 26 canım üzerine 3 ay korundum ama çokta sıkı korunmadık desem yeridir sadece ovülasyonu falan takip etmedim ve malesef yine hamile kalamadım adetlerim hep 2 şer gün geçikti ama bu ay bakalım neler olacak bugün yada iki gün sonra gelmezse bayram olacak bana ama gelirse yola devam :KK43:
Aslında tam zamanları yani çok var düşükten sonra hmn hamile kalan ama 2 gün attıysa ona göre bkle bence gününü bnde geçince yapcm test doktor 2 gün bile geçse hmn gel dedi bnmde erkene atıyo 2-3 gün takvime göre 4ünde olmam lazım dün bugunde gelmesi lazım ama ateş düşmedi

Aslında tam zamanları yani çok var düşükten sonra hmn hamile kalan ama 2 gün attıysa ona göre bkle bence gününü bnde geçince yapcm test doktor 2 gün bile geçse hmn gel dedi bnmde erkene atıyo 2-3 gün takvime göre 4ünde olmam lazım dün bugunde gelmesi lazım ama ateş düşmedi
Can'ım hadi inşallah güzel haberlerle gel inan burda okudukça hamişleri kendim kalmışım gibi seviniyorum senin ilk mi olacak kuzum kaç yıllık evlisin ne kadardır bekliyorsun meleğini

Bnm dha yni cnm ya ama hiç korunmadık kaç aydr istyrz dye gçn ay yoktu byle belirtim ama bu ay ovulasyondn snra kasık ağrısındn doktora gttm bşy var dye korktum ama temz çıktı işte gecikirse hmn gel dedi gelck gbi hissedyrm bugun göğüslrm başladı ağırmaya ilk defa ateşimde yükseldi şüpheleniyorum ama geçsin beklicm artık :(

Bnm dha yni cnm ya ama hiç korunmadık kaç aydr istyrz dye gçn ay yoktu byle belirtim ama bu ay ovulasyondn snra kasık ağrısındn doktora gttm bşy var dye korktum ama temz çıktı işte gecikirse hmn gel dedi gelck gbi hissedyrm bugun göğüslrm başladı ağırmaya ilk defa ateşimde yükseldi şüpheleniyorum ama geçsin beklicm artık :KK43:
Rabbim gönlüne göre versin güzel yüzlü hatunsun vesselam fotodaki sen misin Can'ım çok tatlısın bahtında yüzün kadar güzel olsun ;)

Rabbim gönlüne göre versin güzel yüzlü hatunsun vesselam fotodaki sen misin Can'ım çok tatlısın bahtında yüzün kadar güzel olsun :KK66:
Çok teşekkür ederim canım yüzümü güldürdün birden bu stresli günlerde evet bnm vlla herkesin gönlüne göre inşallah şu sıra hamile haberide pek yok forumda hepimiz birden öğrenelim inşallah :)

Çok teşekkür ederim canım yüzümü güldürdün birden bu stresli günlerde evet bnm vlla herkesin gönlüne göre inşallah şu sıra hamile haberide pek yok forumda hepimiz birden öğrenelim inşallah :)
Âmin kuzum inşallah tek temennim bu isteyen herkes dualarımda ❣

Back