- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Ya Nasıl oluyo SelanikMuhaciri yaa.. Çok şaşkınım hep pozitif çıkıyor.. Hormon ilacı falan mı kullanıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum ya ilaç falan kullanmıyorum bırak hormon ilacını ben ağrı kesici bile içmem çok Ağrı'm olmadıkçaYa Nasıl oluyo SelanikMuhaciri yaa.. Çok şaşkınım hep pozitif çıkıyor.. Hormon ilacı falan mı kullanıyorsun?
canim kac dakka icinde cikmishdi cizgin?Yok kuzum ya ilaç falan kullanmıyorum bırak hormon ilacını ben ağrı kesici bile içmem çok Ağrı'm olmadıkça
5 dk bile değildi Can'ımcanim kac dakka icinde cikmishdi cizgin?
Çok enteresanYok kuzum ya ilaç falan kullanmıyorum bırak hormon ilacını ben ağrı kesici bile içmem çok Ağrı'm olmadıkça
benim de bat 2 agustos canimSlm kızlar bende sizin gibi en kisa zamanda bebis isteyendenim inş hepimiz en kisa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırız. . Benimde bat 2 agustos ama adet belirtim yok bi sağ bi sol kasiklarim agrio bıçak saplanio gibi bide bugün bel ağrısı var onun haricinde çok halsizim uykulu gibi geziniorum sizce hamilelik belirtileri olabilir mi bu ay umutlu deilim ama çok istiorum yaa
İnş bu ay adet olmayız yaabenim de bat 2 agustos canim
inshAllah canim ben bu gun test yapdim 20dak sonra cikdi ama bilemiyorum hamilemiyim degilmiyimİnş bu ay adet olmayız yaa
Gebelik testi mi yaptın yoksa kan mi verdininshAllah canim ben bu gun test yapdim 20dak sonra cikdi ama bilemiyorum hamilemiyim degilmiyim
inşallah Can'ım herşey gönlüne göre olur tek temennim benimde Rabbim tüm isteyenlere versin belletmesin ❣Slm kızlar bende sizin gibi en kisa zamanda bebis isteyendenim inş hepimiz en kisa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırız. . Benimde bat 2 agustos ama adet belirtim yok bi sağ bi sol kasiklarim agrio bıçak saplanio gibi bide bugün bel ağrısı var onun haricinde çok halsizim uykulu gibi geziniorum sizce hamilelik belirtileri olabilir mi bu ay umutlu deilim ama çok istiorum yaa
Gebelik testi yaptı arkadaş bu testiGebelik testi mi yaptın yoksa kan mi verdin
Amin cnm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsininşallah Can'ım herşey gönlüne göre olur tek temennim benimde Rabbim tüm isteyenlere versin belletmesin ❣
Âmin tatlım inşallah :)Amin cnm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Amasyali05 Can'ım sende görüyor Musun bu testte ki ikinci çizgiyiGebelik testi yaptı arkadaş bu testi
Valla net belli deil ama var gibi yaa inş vardır gusel haberler alırız artıkAmasyali05 Can'ım sende görüyor Musun bu testte ki ikinci çizgiyi
İnşallah Can'ım ya valla burda böle gördükçe kendim olmuş kadar seviniyorumValla net belli deil ama var gibi yaa inş vardır gusel haberler alırız artık
Aynen yaa isteyen herkese Rabbim nasip etsin içinde bizede tabiiİnşallah Can'ım ya valla burda böle gördükçe kendim olmuş kadar seviniyorum
idrar testiGebelik testi mi yaptın yoksa kan mi verdin
idrar testi[/QUO anladım cnm tekrarla istersen ilk 5 dk doğru sonuç verio die biliorum ama hayırlısı olsun yaa