Sizin yönteminiz nedir?

Eşinizin sizi bu kadar yönetmeye çalışması falso bir kere. Ben her gün annemle de ablamla da dakikalarca oturur konuşurum. Karışamaz, yorum yapamaz çünkü ona ne.
Diğer sorunuza gelince kavga edersek eşim sessiz kalır bu beni daha da ateşler. Tüm gece bana adam akıllı cevap verene kadar didişir dururum. Yani o tartışma bitmeden uyuyamam. Seneler için de alıştı artık derdimiz neyse çözüp bir saat içinde normale dönüyoruz. Çünkü ben küslük sevmem. Hitabımız da yalnızsak cilveli aşklı böceklidir. Nedense başkası varsa biraz daha mesafeli ben değil de eşim sevmiyor başkasının yanında o tip diyalogları.
Genel anlamda zamanla tartışmalar da şekilleniyor, hitap sorunları da. Bir şekilde orta nokta buluyorsunuz bunlar dert değil. Asıl dert sizin kiminle ne kadar ve ne hakkında konuşacağınıza karışması. Bu kadarına izin vermeyin

Allah yardımcın olsun kardeş 🥲

Ay teşekkür ederim.seninde valla.

Ben kızım ve ikizlerden sonra rahatladım. Simdi kızını kıskanıyor. Saldı beni.

Ama kvlik yapma huyu ve elimde ne zaman tel görse " zaten senin en kıymetlin o" diye konuşmaya başlaması baki kaldı. Ben ona aynısını yapıyorum ama bir değişiklik olmadı.😊😊😊

Çocuk olunca zorlasir diye düşünüyorum.
bi arkadaşımında eşi böyleydi adam aşırı kıskançtı 2 çocuğu oldu peşpeşe kadın şu an o kadar rahat ki ama dert yanıyor bu sefer de hiç kıskanmıyor diyerek. Dedim aslında kıskanılmamak bi nimet
Simdi
Anlasildi.. baskalarinin ona yaptigini o da sana yapmaya calisiyor bence
Amacı ne olabilir ki hayatın hıncını benden mi alıyor
Şimdi geldi sarılmaya çalışıyor e ne anlamı kaldı ki anlamıyor işte
Evin reisi sen de olabilirsin bunda ne var ? Annem her zaman mantığı ile hareket ederdi ve evin reisi idi. Babam bugün bir şeylere sahipse annemin aklının payı çoktur...
Emin ol bizde de öyle
Şu an bi birikim sahibiyse benim sayemde oldu..
Siz telefonla ilgilenince sıkılıyordur belki
Ben 5 dk alıyorum elime o 2 saat
Yani benim elimde telefon yokken kendinde var
Bende alınca bırakmamı rica ediyor değişik

Eşinizin sizi bu kadar yönetmeye çalışması falso bir kere. Ben her gün annemle de ablamla da dakikalarca oturur konuşurum. Karışamaz, yorum yapamaz çünkü ona ne.
Diğer sorunuza gelince kavga edersek eşim sessiz kalır bu beni daha da ateşler. Tüm gece bana adam akıllı cevap verene kadar didişir dururum. Yani o tartışma bitmeden uyuyamam. Seneler için de alıştı artık derdimiz neyse çözüp bir saat içinde normale dönüyoruz. Çünkü ben küslük sevmem. Hitabımız da yalnızsak cilveli aşklı böceklidir. Nedense başkası varsa biraz daha mesafeli ben değil de eşim sevmiyor başkasının yanında o tip diyalogları.
Genel anlamda zamanla tartışmalar da şekilleniyor, hitap sorunları da. Bir şekilde orta nokta buluyorsunuz bunlar dert değil. Asıl dert sizin kiminle ne kadar ve ne hakkında konuşacağınıza karışması. Bu kadarına izin vermeyin
Bende eskiden başının etini yerdim şimdi kendim sessiz kalmayı tercih ediyorum çünkü panik atağım tutuyordu sinirlenince bağırınca. Karıştırmıyorum zaten ondan bu çatışmalar. Ezilen sinen olmak istemiyorum

Selamlar hayırlı bayramlar dilerim 🌸
Sorum açıkçası belli bir nedene bağlı değil
Evlilik hayatı inişli çıkışlı bazen de çatışmalı bir yol. Benim merak ettiğim eşinizle bir konuda gerildiğiniz zaman bu olayı nasıl yönetiyorsunuz yönteminiz nedir? Ben eskiden bir tartışma esnasında kavgayı daha da büyütürdüm bağırırdım kapıları çarpardım daha da çıkmaza girerdi sonra artık piştim mi bezdim mi bilemiyorum sessiz kalma yöntemine geçtim ama plansız oldu bu. Bu konuyu açmamı tetikleyen konu da; ben yapım gereği çok çiçekli böcekli konuşamam kocişkomm karısının gülüü yiğidimm aslanımm vs diyemem yani 🥲 eşim de bazen bana sen beni seviyo musun ya diye ara ara sorar. Bazen ona kızdığımda sen beni sevmiyorsun ki zaten diye sitem eder. Öylesine gidip sarıldığımda bile seviyon beni dimi der 🤷‍♀️
Annemle telefonda biraz fazla konuşsam bunu bile kıskanır. Biliyorum normal değil bu ama ayrılmayı gerektirecek boyuta getirirse onu o zaman düşünücem. Yine bugün bunun gibi birşey için atıştık. Annemle telefonda dedikodu yapıyorum diye, yapma dedikodu aklını çöp bilgilerle doldurma dedi bende kadınların muhabbeti böyle sen neden bu kadar burnunu sokuyorsun dedim. Benim moralimi bozdu kuzenleriyle denize gitti (15dklık yol) bu şortu mu giyeyim dedi bende olur dedim 1 saate gelirim dedi hiçbirşey demedim🤷‍♀️ Bağırıp çağırdığımda içimi dökmüş oluyorum ama sessiz kaldığımda da diyeceklerim içimde kalıyor. Sizin kavgayı yönetme şekliniz nedir belki kendime örnek alırım 🌸
Herkesin ilişkisi,evlilikten beklentisi farklı galiba. Ben yazdıklarınızda eşinizin merak duygusu,sizin tarafinizdan sevilme bunu da duyma arzusunu çok olumlu buldum. Bence sizi bayagi seviyor odagi da sizsiniz.Daha olumlu yaklasin sizde belki soyledikleri kotu niyetli degildir de siz öyle anliyosunuzdur?

Bir de şu da çok rahatsız edici. Adam sizin özel alan sahibi olmanızı istemiyor gibi. Zira siz elinize tel alınca kedi gibi ilgi beklemekte itici bir şey.
Aynen benim ilgim tek onda olsun. 2 dk telefona baksam napıyorsun ne okuyorsun vs
Mesela cinayet belgeselleri ve korku polisiye filmleri çok severim bana diyor komik şeyler izle bunları izleme kötü etkileneceksin
Sanki 10 yaşındayım
Korkma sen uyurken haince planlar hazırlamam diyorum bende🥴

Aynen benim ilgim tek onda olsun. 2 dk telefona baksam napıyorsun ne okuyorsun vs
Mesela cinayet belgeselleri ve korku polisiye filmleri çok severim bana diyor komik şeyler izle bunları izleme kötü etkileneceksin
Sanki 10 yaşındayım
Korkma sen uyurken haince planlar hazırlamam diyorum bende🥴
Bacı ben bu konuda yuva yıkacam bu gidişle. 💩 İyisi mi bu herifi sen hallet. 🤓

Şöyle ama, whatsapp kızlar grubumuz var biraz fazla yazışsam ne konuşuyorsunuz bu kadar der. Gruptan bir kız derdini anlatıyor derim. Boşver hayırlısı geçer yaz bırak diyor kafanı yorma sende etkilenirsin diyor. Etkilenmiyorum ben diyorum sen farkında olmuyorsun suratın asılıyor diyor. Annemi bi sabah ararım bi akşam. Çok sık arıyorsun orda neler oluyor herşeyi bilmek istiyorsun oranın muhtarlığına aday ol diyor 🤔 böyle olunca bende azcık aklının jelatinini aç hava alsın diyorum küsüyoruz 🤷‍♀️
Bu benim kocam olabilir mi adaggahajaka

Bence eşiniz kendisinden daha fazla anne arkadaş ile iletişim kurduğunuzu düşünüyor.Belki onunla uzun uzun sohbet etmenizi istiyordur belki gerçekten sevginizi hissetmeye ihtiyacı vardır.Bende bazen arkadaşlarla yazismayi fazla kaciririm eşim sitem eder bı kafanı kaldır sohbet edelim diye

Benim kavgalara çözümüm sakinleşmek ve empati kurmayı öğrenmek oldu . Iki taraflı hararetliydik zamanla belki de dinlediğim psikologlar sayesinde nasıl konuşmam gerektiğini öğrendim . Duygularımdan ve ne düşündüğümden bahsediyorum . Arama konusunda da şöyle acikcasi eşim evdeyken çok telefonla birileriyle konuşmuyorum annemle çok konuşurum gün içerisinde ama akşamları değil . Yada hafta sonu bir iş yaparken kulaklığı takar konuşurum ama eşinizin davranış şekli hoş değil kendisi saatlerce telefona bakıp size karışamaz .

Selamlar hayırlı bayramlar dilerim 🌸
Sorum açıkçası belli bir nedene bağlı değil
Evlilik hayatı inişli çıkışlı bazen de çatışmalı bir yol. Benim merak ettiğim eşinizle bir konuda gerildiğiniz zaman bu olayı nasıl yönetiyorsunuz yönteminiz nedir? Ben eskiden bir tartışma esnasında kavgayı daha da büyütürdüm bağırırdım kapıları çarpardım daha da çıkmaza girerdi sonra artık piştim mi bezdim mi bilemiyorum sessiz kalma yöntemine geçtim ama plansız oldu bu. Bu konuyu açmamı tetikleyen konu da; ben yapım gereği çok çiçekli böcekli konuşamam kocişkomm karısının gülüü yiğidimm aslanımm vs diyemem yani 🥲 eşim de bazen bana sen beni seviyo musun ya diye ara ara sorar. Bazen ona kızdığımda sen beni sevmiyorsun ki zaten diye sitem eder. Öylesine gidip sarıldığımda bile seviyon beni dimi der 🤷‍♀️
Annemle telefonda biraz fazla konuşsam bunu bile kıskanır. Biliyorum normal değil bu ama ayrılmayı gerektirecek boyuta getirirse onu o zaman düşünücem. Yine bugün bunun gibi birşey için atıştık. Annemle telefonda dedikodu yapıyorum diye, yapma dedikodu aklını çöp bilgilerle doldurma dedi bende kadınların muhabbeti böyle sen neden bu kadar burnunu sokuyorsun dedim. Benim moralimi bozdu kuzenleriyle denize gitti (15dklık yol) bu şortu mu giyeyim dedi bende olur dedim 1 saate gelirim dedi hiçbirşey demedim🤷‍♀️ Bağırıp çağırdığımda içimi dökmüş oluyorum ama sessiz kaldığımda da diyeceklerim içimde kalıyor. Sizin kavgayı yönetme şekliniz nedir belki kendime örnek alırım 🌸
Kavga edecek ne var ?

Herkesin ilişkisi,evlilikten beklentisi farklı galiba. Ben yazdıklarınızda eşinizin merak duygusu,sizin tarafinizdan sevilme bunu da duyma arzusunu çok olumlu buldum. Bence sizi bayagi seviyor odagi da sizsiniz.Daha olumlu yaklasin sizde belki soyledikleri kotu niyetli degildir de siz öyle anliyosunuzdur?
Peki ailemle konuşmamı bu kadar dert etmesi normal mi
O işteyken annemle konuşuyorken arıyor meşgulse sinir oluyor hep ona müsait olayım istiyor

Eskiden yaşadığınız sorunlardan ötürü aranızda soğuk savaş var. Sizin de dediğiniz gibi eskisi gibi kavga etmiyorsunuz susuyorsunuz çünkü kavga etmek dahi içinizden gelmiyor, gerek görmüyorsunuz muhtemelen. Eşiniz de ona karşı olan ilgisizliğin ve kayıtsızlığın farkında. Aslında annenizle iki saat konuşmanızda değil onunla oturup sohbet etmemenize takılıyor. Diğer konulardaki kıskançlığına bir şey diyemem, toksik kıskanç çok erkek var, benim dayanabileceğim bir şey değil. Ama ilişkinizdeki diğer konular da birbirinizden uzaklaşmanızın ve ikinizin de bu konuları hiç konuşmayıp üstüne örtmenizin getirisi. Aslında herkes bir sorun olduğunu biliyor ama adını koyamıyor.

Bence eşiniz kendisinden daha fazla anne arkadaş ile iletişim kurduğunuzu düşünüyor.Belki onunla uzun uzun sohbet etmenizi istiyordur belki gerçekten sevginizi hissetmeye ihtiyacı vardır.Bende bazen arkadaşlarla yazismayi fazla kaciririm eşim sitem eder bı kafanı kaldır sohbet edelim diye
Eşim genel olarak çok konuşkan değil ben konuşurum onla da çok konuşuyorum öyle ilgisiz bırakma gibi birşey söz konusu olmuyor aslında

Annemle konuşmama laf söylüyor bende susup tamam mı dicem yani
Laf söylememiş ki dedikodu yapma demiş. Evet, biz kadınlar bu durumdan hoşlaniyor olabiliriz ama bazı erkeklere bu dialog şekli garip geliyor. Belli ki size bu tarz konuşmaları yakıştırmıyor..

X