Sizin yönteminiz nedir?

Agauhaha iyi yapiyorsun bir yandan, caresiz kadinlarin intikamini aliyorsun dermisim😐😂

Huyu degisecekse 1-2 ay 1-2 sene icinde ok ama omur boyu olmaz boyle gitmez
Yani odun olsa şekil verirdim ama insana şekil vermek cidden çok zor
Bi ara ayrılma aşamasına gelmiştik beylik laflar etmişti sonra barışınca ben sensiz yapamazdım zaten sen benim herşeyimsin vs vs e sonra da ben seviyorum demeyince sevmiyorsun beni oluyor. Balık değilim ki hemen unutayım sözleri. O yüzden kavga anında kesiyorum iletişimi. Çünkü sözler hep aklımda kalıyor

Zaten onun yanında konuşmuyorum mutfakta çay demlerken arıyorum 5 dk
Çoğunlukla o işteyken konuşuruz
Konuşmadığımızda arada emoji atarız sevgili gibi birbirinize emoji atıyorsunuz der 🤷‍♀️ bana bu kadar atmıyorsun der
Der de der yani
😁 O zaman sizde ona da atın. Kalpler böcekler çiçekler. Yazık valla 🫣

Kavganın sebebi çözülmedikçe halının altına süpürülmüş toz gibi bi süre sonra meydana çıkıyor yine 🤷‍♀️
Kavganin belli bi sebebi yok denize gidecektik ailesi de kurban kesmek istiyordu yardima cagirdi ben gidemeyecegimizi biliyordum git sen bende aileme gideyim dedim o da yok giddriz dedi sabah ailesi aradi cagurdi gelemeyeceksin bende anneme gideyim dedim yok gelcem dedi sonuc olarak gelemedi ona kalsa sorun denize gidemedigimjz icin surat asmam bana gore herseyi onunla yapmam icin baski yapmasi beni rahat birakmamasi her yere o goturup getirmek istiyor annemin gunu var elunde olsa gelip kadinlarla oturacak gercekten cok skildim bunaliyorum bu tavrindan farkinda degil. Boyle boyle sacma seylerden birbirimize giriyoruz iste.

Orası da soğru tabi ama ben genel olarak net olmak isterdim sizin gibi burcumdan kaynaklımı bilmiyorum ama bi öylryim bi böyle bi karar alırım yarım saat sonra aman boşver diyip vazgeçer başka bi karar alırım sürekli düşüncelerim değişiyor bu da beni yoruyor
Hızlı karar almayın oturun uzunca düşünün sonra karar alın böylece sürekli değişmez belkide🤷‍♀️

Yani odun olsa şekil verirdim ama insana şekil vermek cidden çok zor
Bi ara ayrılma aşamasına gelmiştik beylik laflar etmişti sonra barışınca ben sensiz yapamazdım zaten sen benim herşeyimsin vs vs e sonra da ben seviyorum demeyince sevmiyorsun beni oluyor. Balık değilim ki hemen unutayım sözleri. O yüzden kavga anında kesiyorum iletişimi. Çünkü sözler hep aklımda kalıyor
Cok parlak gormedim durumu aslinda.. surekli ne yapman yapmaman gerektigini soleyen bir es.. krestemiyiz sanki

😁 O zaman sizde ona da atın. Kalpler böcekler çiçekler. Yazık valla 🫣
Atıyorum atmadığım şey değil aslında ama mesela profilimde ismi yazıyordu kavga edince kaldırmıştım bi sabah almış tekrar yazmış bende uyanınca sildim ertesi sabah tekrar yazmış tekrar sildim dedim neden yapıyorsun bunu neyse konuştuk tamam dedim kalsın ama 1 kalp kalsın yok 2 kalp olsun dedi 2 sabahtır da alıp 2 kalp yapıyor ben tek kalbe çeviriyorum böyle saçma bi döngü 🤣

Cok parlak gormedim durumu aslinda.. surekli ne yapman yapmaman gerektigini soleyen bir es.. krestemiyiz sanki
Bana diyor ki sen çok zekisin benim bi adım önümdesin her zaman. Biraz geride dur. Aşağılık kompleksi mi var diye düşünüyorum bazen. Ailesinde hep şunu yap bu alınacak diye diye sindirilmiş yetişen biriymiş ondan mı acaba

Kavganin belli bi sebebi yok denize gidecektik ailesi de kurban kesmek istiyordu yardima cagirdi ben gidemeyecegimizi biliyordum git sen bende aileme gideyim dedim o da yok giddriz dedi sabah ailesi aradi cagurdi gelemeyeceksin bende anneme gideyim dedim yok gelcem dedi sonuc olarak gelemedi ona kalsa sorun denize gidemedigimjz icin surat asmam bana gore herseyi onunla yapmam icin baski yapmasi beni rahat birakmamasi her yere o goturup getirmek istiyor annemin gunu var elunde olsa gelip kadinlarla oturacak gercekten cok skildim bunaliyorum bu tavrindan farkinda degil. Boyle boyle sacma seylerden birbirimize giriyoruz iste.
Buda farklı bi model valla zor 😐

Aslında çoğu zaman mantığımla hareket ediyorum sanırım ondan böyle oluyor. Bana ters gelen birşeyi sırf o öyle istiyor diye tamam canım desem onun kuklası olurum kendime saygım kalmaz bi süre sonra o bile beni adamdan saymaz. Kendime ait fikirlerim kararlarım adımlarım yoksa ben kimim? Onun gölgesinden gideceksem niye evlendim? Hep bunu sorarım kendime. Eskiden kavga edip stresten kendimi yerdim. Şimdi sessiz kalmamın sebebi kendimi yaralamak istemediğimden sadece
Doğru olanı yapıyorsun. 🙂 Kendine kukla mi arıyormuş bu ?

Bana diyor ki sen çok zekisin benim bi adım önümdesin her zaman. Biraz geride dur. Aşağılık kompleksi mi var diye düşünüyorum bazen. Ailesinde hep şunu yap bu alınacak diye diye sindirilmiş yetişen biriymiş ondan mı acaba
Tamam anlaşıldı aşağılık kompleksi sebebi ile yönetmeye çalışıyor.🤷

Atıyorum atmadığım şey değil aslında ama mesela profilimde ismi yazıyordu kavga edince kaldırmıştım bi sabah almış tekrar yazmış bende uyanınca sildim ertesi sabah tekrar yazmış tekrar sildim dedim neden yapıyorsun bunu neyse konuştuk tamam dedim kalsın ama 1 kalp kalsın yok 2 kalp olsun dedi 2 sabahtır da alıp 2 kalp yapıyor ben tek kalbe çeviriyorum böyle saçma bi döngü 🤣
Çok zor birşey. Cidden
Dalga geçmiyorum..inatlasilan ilişki çok zor

Tamam anlaşıldı aşağılık kompleksi sebebi ile yönetmeye çalışıyor.🤷
Bende hep öyle düşündüm hani bazen diyor sanki evin reisi sensin vs. Bende diyorum napayım bir konuda daha mantıklı düşünen ben oluyorum doğal akış böyle oluyor. Sen mantıklı düşün senin dediğin olsun. Bazen kendi bildiğini okuyor sonra da sen haklıymışsın diyor. Bunun gibi örnekler

Simdi
Anlasildi.. baskalarinin ona yaptigini o da sana yapmaya calisiyor bence

Bende hep öyle düşündüm hani bazen diyor sanki evin reisi sensin vs. Bende diyorum napayım bir konuda daha mantıklı düşünen ben oluyorum doğal akış böyle oluyor. Sen mantıklı düşün senin dediğin olsun. Bazen kendi bildiğini okuyor sonra da sen haklıymışsın diyor. Bunun gibi örnekler
Evin reisi sen de olabilirsin bunda ne var ? Annem her zaman mantığı ile hareket ederdi ve evin reisi idi. Babam bugün bir şeylere sahipse annemin aklının payı çoktur...

Şöyle ama, whatsapp kızlar grubumuz var biraz fazla yazışsam ne konuşuyorsunuz bu kadar der. Gruptan bir kız derdini anlatıyor derim. Boşver hayırlısı geçer yaz bırak diyor kafanı yorma sende etkilenirsin diyor. Etkilenmiyorum ben diyorum sen farkında olmuyorsun suratın asılıyor diyor. Annemi bi sabah ararım bi akşam. Çok sık arıyorsun orda neler oluyor herşeyi bilmek istiyorsun oranın muhtarlığına aday ol diyor 🤔 böyle olunca bende azcık aklının jelatinini aç hava alsın diyorum küsüyoruz 🤷‍♀️
Siz telefonla ilgilenince sıkılıyordur belki

X