Sizin yönteminiz nedir?

İnan bir sorun yok. Kocan seni çok seviyor . Ve senden duymak istiyor. Ben tartıştığımızda malesef bağırıp çağırıyorum, gifiyorum yanından. Yada oturup ağlama kriizi oluyor malesef. . Sonra youtube video yada oyun oynuyorum. Yada temizlik veya yemek yada ders çalışıyorum . Bunları yaparken söyleniyorum anca. Yanyana durmamaya çalışıyorum.

Eyvah aslan kadını, yönetmek ister, kocaya da pek değer vermez, adamcaz ilgi istiyor.
Aslan kadını kocasının kıyafetine kadar kendi karar vermek ister, onda giyeceği şortu da size sormuş.. Valla kızmayın ama siz aslan kadınları, cömertsiniz, yardımseversiniz, güleryüzlüsünüz ama eş olarak baskınsınız genelde. Koca olarak da hep mülayim yumuşak huylu erkekleri seçersiniz, rahat yönetmek için..
İnkar edemicem doğru..
Ama kıyafetine falan ben karar vermiyorum
Aksine eşim yönetilmekten pek hoşlanmıyor o yüzden çatışıyoruz zaten 🤷‍♀️

İnan bir sorun yok. Kocan seni çok seviyor . Ve senden duymak istiyor. Ben tartıştığımızda malesef bağırıp çağırıyorum, gifiyorum yanından. Yada oturup ağlama kriizi oluyor malesef. . Sonra youtube video yada oyun oynuyorum. Yada temizlik veya yemek yada ders çalışıyorum . Bunları yaparken söyleniyorum anca. Yanyana durmamaya çalışıyorum.
Bende çok söylenirdim ama çare bulamazdım kendim de yıpranırdım
Bağırmak iyi gelirdi ama dediğim gibi yine bana zarar
Panik atağım tutardı
Susmak hatta küsmek daha çok işime gelmeye başladı
Ben bağırdığımda ağzıma geleni saydığımda karşımda kendini haklı gören bi adam olurdu
Ne zamanki sustum küstüm sessizliğim onu rahatsız etti ve hatalarını daha kolay kabullenir oldu

İnkar edemicem doğru..
Ama kıyafetine falan ben karar vermiyorum
Aksine eşim yönetilmekten pek hoşlanmıyor o yüzden çatışıyoruz zaten 🤷‍♀️
Evet işte elinizden geldiğince çok akıl vermemeye çalışın. Eşinizin burcu nedir acaba yükselenle beraber? Aslan burcu kadını çok akıllıdır, kocasının yetersiz olduğunu düşünür yardımcı olmak ister ve bu yüzden sürekli fikir verir iyi niyetle. ama erkekler de hep ne kadar akıllı güçlü yeterli olduğunu karısına göstermek ister, karısı tarafından takdir edilmek ister, asla aşağılanmak istemez, karısının kendisi yetersiz gördüğünü hissederse içten içe öfke besler bu da yerli yersiz kızmalarla patlamalarla veya içe kapnmayla Bi şekilde olumsuz olarak Kendini gösterir.

Evet işte elinizden geldiğince çok akıl vermemeye çalışın. Eşinizin burcu nedir acaba yükselenle beraber? Aslan burcu kadını çok akıllıdır, kocasının yetersiz olduğunu düşünür yardımcı olmak ister ve bu yüzden sürekli fikir verir iyi niyetle. ama erkekler de hep ne kadar akıllı güçlü yeterli olduğunu karısına göstermek ister, karısı tarafından takdir edilmek ister, asla aşağılanmak istemez, karısının kendisi yetersiz gördüğünü hissederse içten içe öfke besler bu da yerli yersiz kızmalarla patlamalarla veya içe kapnmayla Bi şekilde olumsuz olarak Kendini gösterir.
Yükselen bilmiyorum burcu başak. Akıl vermemeye çalışıyorum ama olmuyor bazı hareketleri mantıklı olmuyor benim sözümü zorla dinliyor sonra da gelip haklıymışsın iyi ki böyle yapmışız diyor
Ama çoğunlukla ön planda olduğumu söylüyor sanki evin reisi sensin diyor vs. Benim gibi mantıklı düşünse her zaman, hiç karışmazdım o zaman

Yükselen bilmiyorum burcu başak. Akıl vermemeye çalışıyorum ama olmuyor bazı hareketleri mantıklı olmuyor benim sözümü zorla dinliyor sonra da gelip haklıymışsın iyi ki böyle yapmışız diyor
Ama çoğunlukla ön planda olduğumu söylüyor sanki evin reisi sensin diyor vs. Benim gibi mantıklı düşünse her zaman, hiç karışmazdım o zaman
Evet işte siz çok akıllı bir kadınsınız, kararlarınız mantıklı olur, isabetli olur. Zamanla herşeyi size danışacaktır ama çok fazla sorumluluk almayın, sonra evin reisi siz olursunuz yıpranırsınız.

X