- Konu Sahibi Matmazel -
-
Arıycakmışım napyosunz dicekmişim az konuşup kapatcakmışım. Ben sülaleye kadar soruyormuşum. Bunu yaparken yemeği ocakta unutsam sütü taşırsam adam haklı dicem hani ama öyle birşeyde yok telefon kulağımda salata yapıyorumYahu evlendik diye annemizle no connect mi yapacağız ?Normal arıyorsak ne var ne yok konuşuruz. Çok itici.
Soralım onu yapıyor mu bari diye.Aynen ya herseye karisan erkek cok itici.. her isi olur kadin isi.. cok merakliysa karisina karismaya ev islerini yapsin
Onu da yapıyor çamaşır asar toplar makineye tutar evi balkon yıkar çay demler. Ama benim telefonlarıma giyeceklerime hep karışıyor doğrular yanlışları götürüyor çoğu zamanAynen ya herseye karisan erkek cok itici.. her isi olur kadin isi.. cok merakliysa karisina karismaya ev islerini yapsin
Bu adama cocuk yaoma simdilik tavsiyemEvet mesela telefonuyla oynar instada takılır bende alırım hadi bırakıyoruz telefonları der. Ama o telefonla ilgilensin benim elim elinde olsun ben tv izleyeyim o öyle istiyor. Tüm ilgi onda olsun
Ona ne ? Ciddiyim ben olsam sanane ? Sana mı danışacağım derdim. Arıyorum şimdi annemi konuşuyoruz işte o bunu yapmış bu bunu yapmış. Konuşacak başka bir şey yok çünkü. Evlendik diye ağzımdan çıkana kadar izin mi alacağım , ya da ağzımdan çıkan onun gönlünü eylesin diye mi uğraşacağım?Arıycakmışım napyosunz dicekmişim az konuşup kapatcakmışım. Ben sülaleye kadar soruyormuşum. Bunu yaparken yemeği ocakta unutsam sütü taşırsam adam haklı dicem hani ama öyle birşeyde yok telefon kulağımda salata yapıyorum
Olmuyor zatenBu adama cocuk yaoma simdilik tavsiyem
Benim esim asiri sinirli ben normalde bagiris cagirista ortamdan kacan biriydim dun birbirimize girdik uzerime yurudu ilk defa sinirden kendimi kaybettigimi gordum. Evlilik hayatim boyunca onu sinirinden kurtarmaya calisirken su an farkettim ki bende sinir hastasi oluyorum dunden beri allak bullakim kendimi berbat hissediyorum. Resmen uyuyup saatlerce kalkmayasim var sanirim bende beceremiyorum bu kavga yonetme islerini burda kalayim. Ama keske bubgibi tartismalarda saygi hic elden birakilmasa.Selamlar hayırlı bayramlar dilerim
Sorum açıkçası belli bir nedene bağlı değil
Evlilik hayatı inişli çıkışlı bazen de çatışmalı bir yol. Benim merak ettiğim eşinizle bir konuda gerildiğiniz zaman bu olayı nasıl yönetiyorsunuz yönteminiz nedir? Ben eskiden bir tartışma esnasında kavgayı daha da büyütürdüm bağırırdım kapıları çarpardım daha da çıkmaza girerdi sonra artık piştim mi bezdim mi bilemiyorum sessiz kalma yöntemine geçtim ama plansız oldu bu. Bu konuyu açmamı tetikleyen konu da; ben yapım gereği çok çiçekli böcekli konuşamam kocişkomm karısının gülüü yiğidimm aslanımm vs diyemem yanieşim de bazen bana sen beni seviyo musun ya diye ara ara sorar. Bazen ona kızdığımda sen beni sevmiyorsun ki zaten diye sitem eder. Öylesine gidip sarıldığımda bile seviyon beni dimi der
Annemle telefonda biraz fazla konuşsam bunu bile kıskanır. Biliyorum normal değil bu ama ayrılmayı gerektirecek boyuta getirirse onu o zaman düşünücem. Yine bugün bunun gibi birşey için atıştık. Annemle telefonda dedikodu yapıyorum diye, yapma dedikodu aklını çöp bilgilerle doldurma dedi bende kadınların muhabbeti böyle sen neden bu kadar burnunu sokuyorsun dedim. Benim moralimi bozdu kuzenleriyle denize gitti (15dklık yol) bu şortu mu giyeyim dedi bende olur dedim 1 saate gelirim dedi hiçbirşey demedimBağırıp çağırdığımda içimi dökmüş oluyorum ama sessiz kaldığımda da diyeceklerim içimde kalıyor. Sizin kavgayı yönetme şekliniz nedir belki kendime örnek alırım
Sanane dediğim için tartıştık zaten bugün. Onun ailesinden çok çektim yine de karışmıyorum gidiyor mu arıyor mu yardım ediyor mu vs. Dedim bende sana karışayım da nasılmış gör o zaman dedim. Eskiden çok fazla tartıştık o yüzden kavgaya bile mecalim yok susmak işime geliyorOna ne ? Ciddiyim ben olsam sanane ? Sana mı danışacağım derdim. Arıyorum şimdi annemi konuşuyoruz işte o bunu yapmış bu bunu yapmış. Konuşacak başka bir şey yok çünkü. Evlendik diye ağzımdan çıkana kadar izin mi alacağım , ya da ağzımdan çıkan onun gönlünü eylesin diye mi uğraşacağım?
Kavganın sebebi çözülmedikçe halının altına süpürülmüş toz gibi bi süre sonra meydana çıkıyor yineBenim esim asiri sinirli ben normalde bagiris cagirista ortamdan kacan biriydim dun birbirimize girdik uzerime yurudu ilk defa sinirden kendimi kaybettigimi gordum. Evlilik hayatim boyunca onu sinirinden kurtarmaya calisirken su an farkettim ki bende sinir hastasi oluyorum dunden beri allak bullakim kendimi berbat hissediyorum. Resmen uyuyup saatlerce kalkmayasim var sanirim bende beceremiyorum bu kavga yonetme islerini burda kalayim. Ama keske bubgibi tartismalarda saygi hic elden birakilmasa.
Eşiniz garip bir insan çözemedim sizi kaybeymekden mi korkuyor üzerinizde baskı oluşturmayamı çalışıyor bilemedim ama sizin bu net tavrınızı sevdim kendinize güveniyorsunuz keşke bende öyle olabilsemAramızda hiç güven problemi olmadı ama ben biraz başıma buyruk birisiyimdir yani bana o yoldan gitme dediğinde uzamasın diye tamam diyip bildiğimi okurum çünkü orda inşaatçılar vs yok bilirim. Evde kısa şortla dolaşırım balkona bile onla çıkmamı istemez. Ama sahile giderken kısa giymemi sorun etmez. Biraz tuhaf bi tarzı var.
Dedim sana zararı ne bunun dedim
Artık evlendin evin burası ama sen hala ordan bilgi almaya çalışıyorsun diyor
Evlenip başka yere geldim
Sanırım evi evliliği benimsemediğimi düşünüyor. Bazen tartışmalarda zaten burası otel senin için diyordu. Her an gidecekmişim gibi hissediyormuş
Aslında çoğu zaman mantığımla hareket ediyorum sanırım ondan böyle oluyor. Bana ters gelen birşeyi sırf o öyle istiyor diye tamam canım desem onun kuklası olurum kendime saygım kalmaz bi süre sonra o bile beni adamdan saymaz. Kendime ait fikirlerim kararlarım adımlarım yoksa ben kimim? Onun gölgesinden gideceksem niye evlendim? Hep bunu sorarım kendime. Eskiden kavga edip stresten kendimi yerdim. Şimdi sessiz kalmamın sebebi kendimi yaralamak istemediğimden sadeceEşiniz garip bir insan çözemedim sizi kaybeymekden mi korkuyor üzerinizde baskı oluşturmayamı çalışıyor bilemedim ama sizin bu net tavrınızı sevdim kendinize güveniyorsunuz keşke bende öyle olabilsem
Ben yapayim sen yapma oluyo bu o zaman..birde surekli mudahale edilirse guveni gider insanin kendine…her yapacagin seyde elestiri alacagini dusunursun ki elestirir zatenOnu da yapıyor çamaşır asar toplar makineye tutar evi balkon yıkar çay demler. Ama benim telefonlarıma giyeceklerime hep karışıyor doğrular yanlışları götürüyor çoğu zaman
Nasipte varsa olur canim..Olmuyor zatenen çok istediğim şey anne olmak ama nasip
Bundan sonra sizi örnek alıcam sanırım düşüncelerinizi çok sevdimAslında çoğu zaman mantığımla hareket ediyorum sanırım ondan böyle oluyor. Bana ters gelen birşeyi sırf o öyle istiyor diye tamam canım desem onun kuklası olurum kendime saygım kalmaz bi süre sonra o bile beni adamdan saymaz. Kendime ait fikirlerim kararlarım adımlarım yoksa ben kimim? Onun gölgesinden gideceksem niye evlendim? Hep bunu sorarım kendime. Eskiden kavga edip stresten kendimi yerdim. Şimdi sessiz kalmamın sebebi kendimi yaralamak istemediğimden sadece
Eleştiriye hiç gelemem ben. Yaptığım işe laf söylediğinde o işi hiç yapmam beğenmediği işi bile yapmamı özler. Maaşlı işçi değiliz ki patronun istediğini yapmak zorunda kalalım. Evliyiz birbirimize saygılı olmalıyız evlendik diye esir olmadık yani. Ben beni üzdüğünde gideceğimi hep hissettirdim hep der bi elin valizinde diye. Mutlu olmayacaksam neden durayım hayat akıp gidiyor derim daha çok sinir olur.Ben yapayim sen yapma oluyo bu o zaman..birde surekli mudahale edilirse guveni gider insanin kendine…her yapacagin seyde elestiri alacagini dusunursun ki elestirir zaten
Eşimle ben birbirmizin işine karismiyoruz. Kesinlikle ciddiyim bu konuda. Yani annemle 500000 saat konuşsam dedikodu etme demez. Bende ona karışmam. Ama ikimiz evdeyken telefonla sınırlı konuşuruz. Yada içeri gideriz. Diğerine engel olmamak adına.Selamlar hayırlı bayramlar dilerim
Sorum açıkçası belli bir nedene bağlı değil
Evlilik hayatı inişli çıkışlı bazen de çatışmalı bir yol. Benim merak ettiğim eşinizle bir konuda gerildiğiniz zaman bu olayı nasıl yönetiyorsunuz yönteminiz nedir? Ben eskiden bir tartışma esnasında kavgayı daha da büyütürdüm bağırırdım kapıları çarpardım daha da çıkmaza girerdi sonra artık piştim mi bezdim mi bilemiyorum sessiz kalma yöntemine geçtim ama plansız oldu bu. Bu konuyu açmamı tetikleyen konu da; ben yapım gereği çok çiçekli böcekli konuşamam kocişkomm karısının gülüü yiğidimm aslanımm vs diyemem yanieşim de bazen bana sen beni seviyo musun ya diye ara ara sorar. Bazen ona kızdığımda sen beni sevmiyorsun ki zaten diye sitem eder. Öylesine gidip sarıldığımda bile seviyon beni dimi der
Annemle telefonda biraz fazla konuşsam bunu bile kıskanır. Biliyorum normal değil bu ama ayrılmayı gerektirecek boyuta getirirse onu o zaman düşünücem. Yine bugün bunun gibi birşey için atıştık. Annemle telefonda dedikodu yapıyorum diye, yapma dedikodu aklını çöp bilgilerle doldurma dedi bende kadınların muhabbeti böyle sen neden bu kadar burnunu sokuyorsun dedim. Benim moralimi bozdu kuzenleriyle denize gitti (15dklık yol) bu şortu mu giyeyim dedi bende olur dedim 1 saate gelirim dedi hiçbirşey demedimBağırıp çağırdığımda içimi dökmüş oluyorum ama sessiz kaldığımda da diyeceklerim içimde kalıyor. Sizin kavgayı yönetme şekliniz nedir belki kendime örnek alırım
Valla düşünmekle olmuyor işte karşındakinin beyni jelatinliyse sendeki orjinal fikirlerin hiç anlamı kalmıyorBundan sonra sizi örnek alıcam sanırım düşüncelerinizi çok sevdim
Agauhaha iyi yapiyorsun bir yandan, caresiz kadinlarin intikamini aliyorsun dermisimEleştiriye hiç gelemem ben. Yaptığım işe laf söylediğinde o işi hiç yapmam beğenmediği işi bile yapmamı özler. Maaşlı işçi değiliz ki patronun istediğini yapmak zorunda kalalım. Evliyiz birbirimize saygılı olmalıyız evlendik diye esir olmadık yani. Ben beni üzdüğünde gideceğimi hep hissettirdim hep der bi elin valizinde diye. Mutlu olmayacaksam neden durayım hayat akıp gidiyor derim daha çok sinir olur.
Zaten onun yanında konuşmuyorum mutfakta çay demlerken arıyorum 5 dkEşimle ben birbirmizin işine karismiyoruz. Kesinlikle ciddiyim bu konuda. Yani annemle 500000 saat konuşsam dedikodu etme demez. Bende ona karışmam. Ama ikimiz evdeyken telefonla sınırlı konuşuruz. Yada içeri gideriz. Diğerine engel olmamak adına.
Fakat kızdığımiz konuları mutlaka konuşuruz. Ama sakinlesince. O zamana kadae o konuu hiç konuşulmaz. Yoksa insan yükselir.
Orası da soğru tabi ama ben genel olarak net olmak isterdim sizin gibi burcumdan kaynaklımı bilmiyorum ama bi öylryim bi böyle bi karar alırım yarım saat sonra aman boşver diyip vazgeçer başka bi karar alırım sürekli düşüncelerim değişiyor bu da beni yoruyorValla düşünmekle olmuyor işte karşındakinin beyni jelatinliyse sendeki orjinal fikirlerin hiç anlamı kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?