Sizin yönteminiz nedir?

Yahu evlendik diye annemizle no connect mi yapacağız ? Normal arıyorsak ne var ne yok konuşuruz. Çok itici.
Arıycakmışım napyosunz dicekmişim az konuşup kapatcakmışım. Ben sülaleye kadar soruyormuşum. Bunu yaparken yemeği ocakta unutsam sütü taşırsam adam haklı dicem hani ama öyle birşeyde yok telefon kulağımda salata yapıyorum

Ona ne ? Ciddiyim ben olsam sanane ? Sana mı danışacağım derdim. Arıyorum şimdi annemi konuşuyoruz işte o bunu yapmış bu bunu yapmış. Konuşacak başka bir şey yok çünkü. Evlendik diye ağzımdan çıkana kadar izin mi alacağım , ya da ağzımdan çıkan onun gönlünü eylesin diye mi uğraşacağım?

Benim esim asiri sinirli ben normalde bagiris cagirista ortamdan kacan biriydim dun birbirimize girdik uzerime yurudu ilk defa sinirden kendimi kaybettigimi gordum. Evlilik hayatim boyunca onu sinirinden kurtarmaya calisirken su an farkettim ki bende sinir hastasi oluyorum dunden beri allak bullakim kendimi berbat hissediyorum. Resmen uyuyup saatlerce kalkmayasim var sanirim bende beceremiyorum bu kavga yonetme islerini burda kalayim. Ama keske bubgibi tartismalarda saygi hic elden birakilmasa.

Sanane dediğim için tartıştık zaten bugün. Onun ailesinden çok çektim yine de karışmıyorum gidiyor mu arıyor mu yardım ediyor mu vs. Dedim bende sana karışayım da nasılmış gör o zaman dedim. Eskiden çok fazla tartıştık o yüzden kavgaya bile mecalim yok susmak işime geliyor

Kavganın sebebi çözülmedikçe halının altına süpürülmüş toz gibi bi süre sonra meydana çıkıyor yine

Eşiniz garip bir insan çözemedim sizi kaybeymekden mi korkuyor üzerinizde baskı oluşturmayamı çalışıyor bilemedim ama sizin bu net tavrınızı sevdim kendinize güveniyorsunuz keşke bende öyle olabilsem

Eşiniz garip bir insan çözemedim sizi kaybeymekden mi korkuyor üzerinizde baskı oluşturmayamı çalışıyor bilemedim ama sizin bu net tavrınızı sevdim kendinize güveniyorsunuz keşke bende öyle olabilsem
Aslında çoğu zaman mantığımla hareket ediyorum sanırım ondan böyle oluyor. Bana ters gelen birşeyi sırf o öyle istiyor diye tamam canım desem onun kuklası olurum kendime saygım kalmaz bi süre sonra o bile beni adamdan saymaz. Kendime ait fikirlerim kararlarım adımlarım yoksa ben kimim? Onun gölgesinden gideceksem niye evlendim? Hep bunu sorarım kendime. Eskiden kavga edip stresten kendimi yerdim. Şimdi sessiz kalmamın sebebi kendimi yaralamak istemediğimden sadece

Onu da yapıyor çamaşır asar toplar makineye tutar evi balkon yıkar çay demler. Ama benim telefonlarıma giyeceklerime hep karışıyor doğrular yanlışları götürüyor çoğu zaman
Ben yapayim sen yapma oluyo bu o zaman..birde surekli mudahale edilirse guveni gider insanin kendine…her yapacagin seyde elestiri alacagini dusunursun ki elestirir zaten

Bundan sonra sizi örnek alıcam sanırım düşüncelerinizi çok sevdim

Ben yapayim sen yapma oluyo bu o zaman..birde surekli mudahale edilirse guveni gider insanin kendine…her yapacagin seyde elestiri alacagini dusunursun ki elestirir zaten
Eleştiriye hiç gelemem ben. Yaptığım işe laf söylediğinde o işi hiç yapmam beğenmediği işi bile yapmamı özler. Maaşlı işçi değiliz ki patronun istediğini yapmak zorunda kalalım. Evliyiz birbirimize saygılı olmalıyız evlendik diye esir olmadık yani. Ben beni üzdüğünde gideceğimi hep hissettirdim hep der bi elin valizinde diye. Mutlu olmayacaksam neden durayım hayat akıp gidiyor derim daha çok sinir olur.

Eşimle ben birbirmizin işine karismiyoruz. Kesinlikle ciddiyim bu konuda. Yani annemle 500000 saat konuşsam dedikodu etme demez. Bende ona karışmam. Ama ikimiz evdeyken telefonla sınırlı konuşuruz. Yada içeri gideriz. Diğerine engel olmamak adına.
Fakat kızdığımiz konuları mutlaka konuşuruz. Ama sakinlesince. O zamana kadae o konuu hiç konuşulmaz. Yoksa insan yükselir.

Agauhaha iyi yapiyorsun bir yandan, caresiz kadinlarin intikamini aliyorsun dermisim

Huyu degisecekse 1-2 ay 1-2 sene icinde ok ama omur boyu olmaz boyle gitmez

Zaten onun yanında konuşmuyorum mutfakta çay demlerken arıyorum 5 dk
Çoğunlukla o işteyken konuşuruz
Konuşmadığımızda arada emoji atarız sevgili gibi birbirinize emoji atıyorsunuz der bana bu kadar atmıyorsun der
Der de der yani

Valla düşünmekle olmuyor işte karşındakinin beyni jelatinliyse sendeki orjinal fikirlerin hiç anlamı kalmıyor
Orası da soğru tabi ama ben genel olarak net olmak isterdim sizin gibi burcumdan kaynaklımı bilmiyorum ama bi öylryim bi böyle bi karar alırım yarım saat sonra aman boşver diyip vazgeçer başka bi karar alırım sürekli düşüncelerim değişiyor bu da beni yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…